Sari la conținut

laurmlau

Super Membru
  • Număr conținut

    1.321
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    'naintea erei voastre
  • Numar Moto
    fara numar fara numar fara numar
  • Club
    de lesbiene

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HondaCBR600F4/HondaCBR954/SuzukiGSXR1000K7/SuzukiHayabusaK8/BMW1200GS

Vizitatori Recenți Profil

7.322 citiri profil

laurmlau's Achievements

  1. Nu. Nu l.am cunoscut decat prin facebook si youtube. Dar respect pasiunea lui transformata in munca de zi cu zi. Normal sa faca si un ban din asta, ca din orice job. Munca indreptata tot catre noi, cei ce facem motociclismul din hobby si nimic mai mult. Ca sa vedem.si sa invatam poate una alta de la el. Noi astia care mergem pe Cheia si ne programam "tura" sau "cursa" cu zile intregi inainte si apoi punem poze cu 3 curbe si 5 mici si mai vorbim alte cateva zile despre ce cursa am facut si cat nisip era si cat ulei si ce scumpa era cola la jumate. Nu respiram motociclism decat atunci sau cand mergem la WC cu telefonu si citim despre motociclete. Nu era un zeu al motociclismului sau mai stiu eu ce. Dar clar era peste noi. Majoritatea. Unii dintre noi, ca nu mergem toti in aceeasi oala. Pentru asta il respect. Hobby-Pasiune-Munca. Zilnic. Condoleante.
  2. si cu moto, frumos tare. se merita. https://youtu.be/UZEFNHod_DU
  3. nu stiu daca a mai fost... las si eu asta aici https://www.youtube.com/watch?v=Dr_fh1Y7BRg
  4. revin. daca vrea cineva moderator aici..anunt in pm. https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania/ sunt destui followeri se pot anunta diverse evenimente, poze, etc.
  5. salutare. doreste cineva sa modereze https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania/ ? PM.
  6. Din cate citesc acum pe grup, motociclistul ar fi decedat...si nu, nu a sarit de pe pod.
  7. Preluata de pe Facebook, grupul Info trafic Bucuresti si Ilfov
  8. cu siguranta o sa imi pun folie de sticla pe display, ca sa nu se zgarie de la offroad, evident. ma intreb cum o sa fie recall-ul pentru cryptowall pe chestia asta.
  9. laurmlau

    GPS MOTO

    husa waterproof. DAR se cam abureste. la iphone aveam o carcasa din material dur, care nu lasa loc intre ecran si folia de protectie a carcasei. trebuie sa gasesc o alta carcasa pentru GPS. oricum sunt multumit 110%. plus ca poti instala tot felul de chestii pe el, avand android. macar nu imi mai bat capul cu updateuri la garmin, routari aiurea..cel mai simplu downloadezi harti offline de pe Google Maps. Eu fac traseul pe Waze, il las oleaca sa isi faca cache, eventual scroll de-a lungul traseului, apoi dau disable la WiFi. Works like a charm. Traseu Bucuresti - Thassos - perfect. daca te abati pe alte stradute, face routarea instant.
  10. laurmlau

    GPS MOTO

    am schimbat al meu BMW Navigator 4 ( zumo 660) cu asa ceva. se comporta excelent. chiar nu mai simt nevoia de vreun garmin/tomtom/etc https://www.emag.ro/sistem-de-navigatie-portabil-pni-s506-ecran-5-inch-android-waze-cu-radarele-din-romania-pni-s506/pd/DJWDT2BBM/
×
×
  • Creează nouă...