Sari la conținut

horica

EX+
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    horica25

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    honda transalp '97 PD10
  • Numar Moto
    BV - 25 - ALP

horica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am facut si eu o data plinul ochi, ochi, si am lasat-o numai pe cric, am platit si cand m-am intors curgea ca un firicel din rezervor. Nu cred ca e o problema, numai data viitoare sa nu ne lacomim sa umplem TOT rezervorul pana sus la buson. Toate bune! Ceva melci pentru mine a gasit cineva?
  2. Funny man, you made my day! Desi azi am vandut vaca eram un pic trist... Intr-adevar, mai imi trebe o salata acum, sa prinda putere sa ridice acu la kilometraj pana spre 130-140!!! Totusi mai astept ajutor pentru un "melc" adevarat!
  3. Salut baieti, cu parere de rau mi-am dat vaca care m-a slujit 2 ani in cap. Am promis omului caruia i-am incredintat-o ca il ajut cu melcul de la kilometraj care a murit acum vreo 2 luni. Avea un baiat un TA de dezmembrat dar melcul nu il mai are. Care stie pe unde pot gasi unul, nou sau SH numai sa functioneze. Va multumesc, Horia
  4. Trage un prieten de mine de ceva timp sa mergem acolo. Are o bucatica de pamant si nu stie exact unde e, si sa mergem sa o identificam. Poate facem we asta ceva. Eu unul nu stiu comuna, dar am auzit ca e impartita in 2, partea cu electricitate si toate cele si o parte care traieste inca in alta lume, fara curent, fara nimic, axact ca acum vreo 2-3 sute de ani. Daca vremea tine cu noi, poate facem ceva!!!
  5. Adi, da-mi si mie detalii de drum, de unde o iau ca sa ajung acolo sus. Pt cei care nu au timp in cursul saptamanii, sa stie care e drumul spre peisajele alea....
  6. unde s-a intamplat asta? Ca tare frumos este din poze, si inca una: ce model este acel ciopper?
  7. super tare, se pare ca Bogdan isi face un obicei de a merge pe la cazane si cheile nerei de 1 mai... anul trecut ne-am intalnit tot pe acolo cu el si inca cativa....multi!!! super
  8. Intre timp am citit si eu pe transalp.ro despre melc, mersi Lutzifer pentru indicatii. Korben, probabil nu au nimerit parerile voastre pe transalp.ro exact pe ceea ce vroiam eu sa aud. Nu imi mai ramane altceva de facut decat sa iau una pe 140 si sa o montez, exact cum ai zis. Inca una si ma termin: ce stiti de capre dinalea care le folosesti pt a ridica motorul daca nu ai cric central? Are vre-unu vreo schema? sau chiar o capra/cric. As vrea sa imi confectionez unul ca stau fiarele prin curte si aparatu de sudura e si el pregatit. 2 rotite mai trebuie. Toate cele!
  9. Maine la 10:30 plec din Livada pe traseul Bv - Covasna - Comandau - Siriu - Vama Buz - Zizin - Tarlungeni - Bv. Cat mai mult enduro. Cine se baga il astept in livada.
  10. Sa incerc cu o intrebare despre vitezometru, ca se pare ca despre cauciucuri nu stie nimeni sa imi raspunda la postu anterior. Am ramas fara vitezometru, adica la inceput vibra tare limbuta, si a inceput sa arate cu cativa km/h mai putin, si tot asa pana nu a mai miscat de jos. Melcu sa fie problema?
  11. Am saptamana asta liber si ma gandeam la un tur mai mare (cateva zile), pe orice drum prin Ro cat mai forestier posibil. Care ar fi disponibil? Sau daca nu, care ar fi disponibil la niste drumetii in timpul zilei? Ceva propuneri de drumetii unde zapada sa nu puna pb mari?
  12. pt azi se anunta ceva? un mic enduro asa dupa miel? Sambata am iesit la balaurit aiurea si am ajuns la un loc mirific, cetatea Crizbav. Din Crizbav 13 km de drum forestier nou pus in 2008. Se ajunge la o ruina de cetate, dar privelistea de acolo (1100m) - priceless... Recomand ... dar numai in week-end deoarece au dupa vreo 5 km o bariera care e deschisa numai in we. Ceva propuneri azi?
  13. zi-o pe aia cu capacu ....................... maine ceva? Ca deja ma mananca..de fapt azi, ca azi e maine...deci sambata
  14. Salut baieti/fete, am scos si eu vaca si am observat "sliku" care il am pe spate. Am un Anakee acum de 120, dar intotdeauna (de 2 ani incoa) mi-am dorit un cauciuc mai butucanos. Mie imi place off-roadu, drumurile forestiere, dar noahh, trebe si asflat pana acolo - asta pt a stii tipul de cauciuc care mi l-ati propune. Am citit un pic pe transalp.ro sectiunea cauciucuri, dar nu sunt convins. De aceea intreb: cum se comporta un 140/80 17? Care sunt parerile voastre? Modelul TA-ului meu e PD 06 E din '97. Mersi anticipat. Deasemenea unde pot gasi cauciuce mai ieftin. Din nou erau cateva pareri impartite pe forumul celalalt cu privire la magazinele astea online. Toate bune!
  15. Stiu vintze, dar tocmai pt ca e un motor super ma gandeam ca poate aveti un camarad, 2 care vor sa imparta acelasi drum cu voi...
×
×
  • Creează nouă...