Sari la conținut

cosmintoteu

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmintoteu

  1. cosmintoteu

    Un Mic Ajutor

    Am avut si eu un accident cu un dr 800 din 91.am scapat ieftin dar motoru a fost distrus aproape complet.reparatia la service costa 241 de mil,iar asigurarea imi da pt reparatie doar 40 de mil.motoru fiind din 91.eu nu mai vreau sa repar motoru ala pt ca n-o sa mai fie ca inainte orice i-ar face.au spus ca daca imi da dauna toata imi dau mai putin de 40 de mil.nu mi-au spus exacct.are cineva idee cum sa procedez...sau daca mai e cv de facut sa ma ajute sa-mi repar motoru...sau sa iau macar cat am dat pe el? cosmintoteu-id multumesc.
  2. salut.cosmin ma numesc.am si eu un dr de 800 ...bucatzi.ca nu mai stiu sa pun un amarat de furtun la loc care iese din spate de la pompa de benzina.ma poate ajuta cineva???? cosmintoteu este id-ul de mess.va rog.multumesc.
  3. si eu am probleme cu dr-ul de 800.numa ca din totul alte cauze.nu-ti face prob ca nu porneste din cauze complicate cum crezi tu...plutitor... sau cv f complicat.e o nimica toata dar pana o gasesti...asa am patit si eu cu dr-ul meu.multe si marunte..de nu iti vine sa crezi.e prea mult de povestit.daca vrei sa vb iti las id-ul cosmintoteu.bafta.
×
×
  • Creează nouă...