Sari la conținut

LastDevil

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LastDevil

  1. Sanatate multa si un nou motor cat mai curand ! Iti doresc o iarna usoara, si Mos Craciun sa vina la tine cu un motor nou Numai bine
  2. Zona aceea nu este sa mergi cu motorul atat de turat ( sunt un incepator cu motorul ... dar am facut scoala de piloti auto iar cu masina am ceva experienta de condus) acolo unde a fost accidentul era linie dubla punctata ceea ce inseamna ca se putea trece peste ea ( NU TIN CU SOFERUL MASINII SI MA REPET ACUM - IMI IAU MOTOR ! ). El ca sofer nu avea cum sa-l vada deoarece daca venea cu aproape 14 mii de ture avea cam 200 de km la ora ceea ce este foarte mult pentru orice drum national ... plus ca la viteza aceea 2 - 3 km ii faci in ceteva secunde ... cand a iesit ala cu masina probabil s-a uitat si nu a vazut nimic sau doar o lumina care putea sa fie si un felinar la distanta aia --- NOI CA MOTOCICLISTI TREBUIE SA AVEM IN VEDERE CA SUNTEM APROAPE INVIZIBILI PE SOSEA - ceea ce inseamna ca suntem mult mai expusi la orice --- iar daca noi nu suntem atenti si la viteza cu care mergem atunci cine sa fie ???? IMI PARE NESPUS DE RAU PENTRU CA AM MAI PIERDUT NOI UN OM DAR SI MAI MULT PENTRU FAMILIIELE CELOR IMPLICATI Sa aibe Cel de Sus grija de ei si sa-i odihneasca in pace ! Asfalt uscat !
  3. sar'na! sa fie ... si sa fie intr-un ceas bun ! sa fim cu totzi sanatosi
  4. Oameni buni de ce va bagati strambe unul altuia --- mici impungeri ??? --- ce rost au ?? ar trebui sa incurajati cati mai multi sa isi ia motor ... puteti sa dati si in mine ca eu comentez --- e drept ca inca nu am motorul ca abia acum am luat hotararea sa trec pe motor --- acum fac scoala --- fratilor trebuie sa va uniti !
×
×
  • Creează nouă...