Sari la conținut

Ralucone

EX+
  • Număr conținut

    2.274
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://sfantaduh.blogspot.com
  • Yahoo
    ralucone_rouge

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Space - the final frontier
  • Carnet moto din
    definitely working on it
  • Motocicleta
    Yamaha TT 600 Supermoto (Siboney)
  • Numar Moto
    butt-naked
  • Club
    A.C.M.R.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    pitzi blonda e prima.
  • Interests
    Moto, film, advertising, muzica, calatorii si momentele demne de Kodak. Ma rog, Canon, nu mai folosesc ai nostri film... :D

Vizitatori Recenți Profil

4.959 citiri profil

Ralucone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sper ca-i ok acilea la service, rog adminul sa-l mute unde ar fi mai potrivit eventual.
  2. Saliu, Caut pedala pt schimbator de viteze, pretabila unei Yamaha TT 600, an de gratie '94. Primesc si second hand, pedala sa fie Contact via PM, pliz. Multzam fain
  3. N-am rezistat. Vine maine pe tren, "pachet special". Un sufletel gri petrol tigrat cu ochi dubiosi si un nasuc adorabil intra maine in posesia mea. Beck's e obisnuit cu fratior si sincer, avea nevoie de unul. Acum avem iar tandem, deci comedia continua. Are doua luni si o mutra adorabila. Mi-aduce aminte de mutra astuia cand l-am luat. Il cheama Ash. De la Ashtray. Beck's si Ash(tray). Am pus-o Revin cu poze fresh, astea-s mici da' spun multe...
  4. Eu completez cu vita de monitor Sony care mi-a ramas de la Craciun. Ideal ar fi sa fie preluata pana marti, deoaresice ma mut si ultima oara cand am incercat sa mut vita m-am trezit cu tratament pentru diverse tendoane inflamate. Anyone? Monitorul e mare, ce-i drept, insa e excelent pentru jocuri Help? AH, si in continuare am doua cutii pline cu haine si niscaiva pungi cu haine si jucarele, ramase de la Craciun. O parte s-au dus la Pro Vita, acuma, daca e nevoie de ele, rog bazaiti, imi recunosc comoditatea in procesul de mutare. Da' daca nu e nevoie, le iau cu mine.
  5. Eu va recomand "Poveste de cartier"... pe cuvant...
  6. Pocnitule Zi-mi daca te-a rezolvat Razvan cu transportul, sa stiu pe cine bantui daca nu. Sau n-a mai fost nevoie?
  7. Serbane, cu tot respectul, mi-esti drag. Da' te rog eu, ori zici ceva concret, ori o lasi asa cum a cazut. Nu fii flamer, ca te stiu mai stralucit de atat.
  8. Unfortunately (or fortunately), any form of sex sells.
  9. Sfinte! IAR?! Ooof, daca e bal, bal sa fie. (Ano, poate nu vii, ca te bat, cat esti tu de mare! @Lope, tine-o minte p-asta, sa ma tin si eu de cuvant, ca daca se uita Ana mai frumos la mine, eu uit ce-am zis )
  10. Poate asta stii tu sau el. Sau eu. Sau alti 200 de utilizatori ai minunatului forum. Dar nu cred ca poti garanta pentru capacitatea de a rationa a tuturor care intra pe forum. Asa ca da, ai de invatat. Nu tu, ci pustani ca fiul unei bune prietene, care vrea R1 ca sa plece cu scartz de la semafor, cu care am discutii interminabile o data pe saptamana cel putin. Si ca el sunt MII, de care tu nu stii, si pentru care nu poti garanta ca pricep sau sunt constienti de ce ai spus tu mai sus. Deci da, ai ce invata. Dar repet, nu tu, ci alti nou-nascuti cu impresii de viitori Rossi.
  11. Ah, imi cer scuze sincer, nu mi-a trecut prin cap ca e privat, caut sa-l scot de acolo, bat la poarta adminului. Sorry, my bad. Ma revansez, promit.
  12. http://deea-dark88.hi5.com/friend/photos/d...nerId=127814070
  13. Si ma tot uit pe pozele de la SMAEB si sa-mi ard una daca pot sa gasesc vreo "majoritate" d-asta pe-acolo... LE: Care-i treaba cu duduia din haifaiv?
×
×
  • Creează nouă...