Sari la conținut

Fuhrer

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    eugeng21ymh@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targoviste
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    yamaha XTZ 660
  • Numar Moto
    DB xx xxx
  • Club
    Valah MC

Vizitatori Recenți Profil

333 citiri profil

Fuhrer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bravo! ma bucur ca aveti ceva de spus si sper sa continuati actiunea si sa nu lasati lucrurile in favoarea lor. De o intamplare asemanatoare a avut parte si un bun prieten prin eforie nord cu patronul unei firme de paza care si-a asmutit angajatii pe el pentru un loc de parcare nerezervat.. sunt in judecata... Acum daca s-au distrat.. javrele astea parca fatate de aceeasi catea... sa plateasca Nu va lasati induplecati de eventuale promisiuni sau amenintari si mergeti cat se poate de departe pentru a-i pedepsi pentru ca merita! Din pacate e plina Romania de astfel de scursuri care abuzeaza de tot ce le iese in cale .. se cred superiori intr-o lume in care ei nu prea au ce cauta.. Multa bafta! si asfalt uscat!
  2. Fuhrer

    Plimbari

    Foarte frumos traseu! Peisajele sunt de vis... Ma bucur ca am mai prins o bucata inca neasfaltata si imi pare rau ca deja au inceput sa rasune manelele si sa apara mirosul de mici pe portiunile deja asfaltate..peturile vor rasari ca ciupercile dupa ploaie..
  3. Fuhrer

    Plimbari

    Cat destrabal ! cata depravare! Cata lipsa de respect de sine! cat ma oftic ca n-am ajuns si io..
  4. Fuhrer

    Plimbari

    Venim 100%.. asa cum a anuntat si The Godfather a.k.a. Il Capo mai sus .. Nu spunem "nu" niciodata unei guri de aer proaspat si unei privelisti atat de frumoase.
  5. nu am numar de telefon dar iti pot spune ca il gasesti pe omu care se ocupa cu ITP la motociclete de luni pana vineri de la 13:00 pana la 18:00. E un om foarte de treaba.. te va ajuta. Sa ai la tine cartea, talonul si buletinul si 45 lei pentru taxa. ITP-ul consta in: inspectie far (pozitie, faza scurta, faza lunga), semnalizari, oglinzi si cauciucuri (sa corespunda cu ce scrie in talon)... si cam atat. MUlta bafta!
  6. Foarte frumoasa iesire! Multumesc organizatorilor! ..vremii ca a fost buna.. gazdelor pentru ca au fost foarte amabile si primitoare! si nu in ultimul rand celor care au stat dupa mine si la dus si la intors!
  7. Multam! Am sa incerc si acolo. Orice informatie e binevenita!
  8. Am incercat acolo si mi-au zis ca nu se ocupa cu asa ceva.. O exista un service in Tgv care sa faca treaba asta?
  9. Ok.. gasesc eu mai mult ca sigur.. daca nu apelez la mbm ca s-a laudat ca a fost pe acolo.
  10. Am trecut pe acolo si nu am vazut nici firma si nici o cladire care sa para a fi servis.. in cazul in care nu mai e vreo benzinarie Claudia in afara de cea de langa sensul giratoriu de la autogara. Stie cineva ce program au acolo? intre ce ore pot merge? Saptamana viitoare am sa merg pentru un schimb de ulei, cauciucuri si sa vorbesc cu oamenii despre o revizie..
  11. Multam pentru sfaturi! Cred ca am sa ma descurc cu uleiul fara probleme. Mai multa bataie de cap o sa fie cu schimbatul cauciucurilor. Am sa incerc acolo. Multam! Foarte tare! Am nevoie neaparat de o revizie la motoreta. Sper ca preturile vor fi accesibile. Oricum ..ar fi cu siguranta un pas inainte pentru motociclism in Tgv. Asteptam marea deschidere! mbm
  12. Salutari! Hai care va bagati voi ai' mai priceputi sa ma ajutati sa schimb si eu cauciucele si uleiu. Exista vr-un service sau vulcanizare unde se echilibreaza roti?
  13. Salutari! Eu sunt din Targoviste... mai aveti un loc si pentru mine in formatie in drumul vostru spre Brasov? Sa imi spuneti cam pe la ce ora sunteti pe aici. Nr. meu : 0762.392.433 - Petre Multam!
  14. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual pentru o Yamaha XTZ 660 tenere? L-am cautat si pe forumuri si pe torenti si nu l-am gasit decat in rusa sau pe forumul pro-bik de unde nu poate fi downloadat. Am nevoie disperata de el. Multam!
×
×
  • Creează nouă...