Sari la conținut

onix_82

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    200x
  • Club
    Pitesti

onix_82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. onix_82

    Poze Moto Argeseni

    plimbarica pitesti-valcea-sibiu 04.04.2009 si ptr cei ce nu stiu , actuala noastra motto este verde . tot zx9 , dar verde.
  2. noi o sa mergem, cred ca si Maktub , sa ma anunti cand este si daca sa fac ceva fluturasi...
  3. eu cred ca ar trebui sa ne interesam cand este inmormantarea si sa mergem pe motoare si noi ... poate asa dam cel mai bun semnal de alarma... poate asa facem si o mini campanie ptr toti. fluturasi se fac repede si usor, ma pot baga si eu sa ii fac si sa printez , noi ne putem aduna repejor... poate totusi, vazandu-ne alaturi de cel ce a fost sau macar a vrut sa fie motociclist si a gresit , cei tineri care zbarnaie niste scootere si motoare pun si casti pe cap, caci zilnic vad 5-6 trecand nepasatori, fara casca si eventual cu ochelari de soare...tre sa priceapa ca a merge pe 2 roti nu e parada . astept propuneri
  4. Am atatea ganduri de exprimat , inca de pe drumul de intoarcere, incat nu stiu cu ce sa incep, cu drumul pana la Breaza, plin de gropi, cu ploaia de aseara care ne-a facut precum castravetii maica-mii iarna....cu bagaje ude, haine,saltele,paturi,sau saci de dormit....of Doamne,bine ca am ajuns inapoi acasa. Dupa cum am spus, drumul are portiuni destul de mari unde nu stii ce sa ocolesti si in ce sa dai...iar ploaia a pus capac gropilor,asa ca nu le mai vedeam, nu le mai ocoleam si ...POC!!!...dar nu unu, ci toti ca asa e frumos Ajunsi undeva in...Breaza, se vede o ceva agatata unde scria mare 'TABARA MOTO...EDITIA II...' si atat, fara un semn stanga dreapta....cucu-ghici ...pana la urma am aflat ca era in stanga, aha, ok, dar pe drumul respectiv, nu semne de semnalizare curbe,lumini sau alte-cele...nimic-nimicut,asa-dar, la un moment dat vedeam tabara, dar nu si intrarea. Sesizandu-se, niste motociclisti ne-au iesit in cale , dar asta dupa ce deja trecusem . In fine ajunsi se oreste si ploaia, dilema: unde montam corturile, ca lumina era numai acolo unde erau gratarele cu micii si mesele. Hai sa nu fiu chiar rautacioasa, si pentru viitoarele intruniri...tabere..etc. sa spun ca organizatorii au gandit ca nu e apa curenta si au adus pompierii care au asigurat apa rece,nu ca ne-ar fi interesat prea tare,apa aveam si noi-in haine dar e o idee de admirat si de retinut ptr viitor. Intr-un final, am plecat de dimineata inapoi acasa, deoarece aveam tot bagajul ud, insa daca nu era vremea atat de nenorocita,ramaneam sigur,deoarece locatia a fost superba.Eventualele greseli mi le scuzati ,sunt datorate oboselii.
×
×
  • Creează nouă...