Sari la conținut

Blade Dancer

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007

Blade Dancer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E relativ raspunsul,depinde de mai multi factori.Oricum mi-am format o parere si n-as vrea sa se transforme topicul intr-o discutie interminabila Multumesc pentru raspunsuri.
  2. CBR-ul nou este 3995 e.Oricat mi-as dori-o,nu cred ca o sa o pot lua,dar cine stie.Am spus ca RS-ul imi este mai accesibil dpdv financiar la pret de SH.
  3. Nu stiam cine este...acum am aflat...si se pare ca imi place --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 18:23 ------------- Multumesc de primire...ceva poze in curand
  4. Incep cu un Multumesc! Cred ca am verificat sectiunea din 10 in 10 min. sa vad daca mi-a raspuns cineva CBR,trebuie sa recunosc,este mai frumoasa ca RS dar deocamdata RS imi este mai accesibila dpdv financiar.Personal nu m-am plimbat cu nici una nici macar ca pasager. Anywayz...multumesc ink o data Trotinel posesor de RS mergand pe o roata,care se vede secsi de la spate
  5. Hey boys, tocmai mi-am luat si eu carnetul,dar cand a venit vorba de motocicleta...mai greu...am citit si rascitit pareri,argumente pro si contra incepand de la scutere si terminand cu monstrii de 1000.Mentionez ca nu stie nici un prieten din anturaj ca am luat A-ul (stiu doar mama si tata care mi-au zis sa-mi bag mintile in cap si ca ma dezmostenesc si sora mea care a zis ca sunt nebuna ) M-am hotarat la un motor de 125 - RS sau CBR (ma uit si la aspect ) dar cand am intrebat personal pe cineva a inceput cu misto de 3 lei ca o sa faca toata lumea misto,ca bazaie ca naiba si alte bullshit-uri.Ideea e ca vreau sa invatz nu sa mor in primul sezon, asa ca intrebarea mea este: Care dintre cele 2 ar fi mai buna pentru o fata?
  6. Neatza, numele meu este Alexandra,24 ani din Bucuresti,mandra incepatoare in acest domeniu,dar invatz repede!Motor de-abia la anul ca m-am trezit tarziu, dar macar am carnetul! pupici si Asfalt Uscat!
×
×
  • Creează nouă...