Sari la conținut

KeeNnT

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2009
  • Club
    Neah Sunt Mik

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Bicleta First Bike K Pedale de plastic

KeeNnT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stiu ca am intrebat prima oara..dar eu nu prea ma pricep..oricum scuze! m-am gandit ca e stricat ceva mai grav avand in vedere ca mie imi da apa pe afara pe la pompa de apa si cand se incalzeste se opreste cand sta la relanti..
  2. Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi..vreau sa va zic ca.."Zambilica" traieste.. Problema a fost..fisa de bujie era cazuta..
  3. Cum se curata bujia mai in amanunt?
  4. O sa incerc chestiile astea maine...sper sa mearga...de la segmenti nu poate sa fie?sau ceva pe la motor? Si am incercat adineauri sa-l pornesc parca dadea sa porneasca..dar nu degeaba si se simtea putin miros de benzina
  5. E cam greu sa se ude bujia in timpul mersului..plus ca nu l-am mai pornit de 24 ore ..am incercat azi si nimic...
  6. Nu stiu nu m-am gandit la problema asta avand in vedere ca totul a fost ok si mi s-a oprit in mers..deci nu cred ca este normal sa se opreasca din cauza bujiei
  7. Deci m-am plimbat azi cu scuterul vreo 30minute dupa care l-am lasat sa se raceasca vreo 30-50minute si dupa am venit la el l-am pornit si am plecat spre casa(distanta de vreo 5km maxim) ajung in fata casei iau mana de pe acceleratie si surprizaaa s-a oprit (bine ca la mine se opreste mereu dupa ce se incalzeste motorul dar la prima pedala porneste inapoi) si de atuncea am tot dat la pedala aia vreo 30minute si nu a mai vrut sa porneasca deloc..(pedala are un scartait mic ...si tin sa precizez ca in timpul functionarii motorului am apasat pedala de vreo 3-4 ori din greseala) Deciii CE POATE SA AIBA???
  8. Eu as participa dar nu am 16 ani (curs de legislatie) si ai zis ca o sa fie controale ..imi pare rau dar nu prea m-as risca...
  9. KeeNnT

    Malaguti Fanclub

    Foarte frumos,sa-l stapanesti sanatos!
  10. KeeNnT

    Malaguti Fanclub

    Salut! Sa ma laud si eu cu al meu Malaguti F12 Phantom (1998) cu racire pe lichid ..(momentan am pompa de apa stricata) ahh si da stie cineva de unde pot procura piese pentru el(tuning)?
  11. Eu am Kasawaki Ninja 636 , Suzuki GSX 750 , Yamaha R1, Honda CBR 600 , Cagiva Mito 125 .. am incercat sa schimb cate ceva pe ninja... i-am schimbat toba i-am pus-o sub sha , i-am vopsit parbrizu,am scos numaru de inmatriculare , am inaltat-o ... urmeaza s-o vopsesc alba(unde era verde) si sai fac farurile negre...
  12. PEI SI ERA SAU NU? ..ORICUM ODIHNEASCA-SE IN PACE ACOLO UNDE E... ERA SI EL OM FIINTA...
  13. sau probabil politisti nu vor sa "auda de trecere" ptr a se musumaliza cazu... de ce nu..? suntem in Romania si n-o consideram o infraciune frauda=)))
  14. Situatia puteee! o cunosc pe fata motociclistului si e grav rau mosu era cu familia etc... baiatu poate cunoaste are pile dar e greu.... Dumnezeu sa-l odihneasca pe batran... n-avea nici o vina... mai nasol e ca,copilu ala a inteles cat de cat ce s-a intamplat sa nu ramane cu traume..
×
×
  • Creează nouă...