Sari la conținut

86TOR

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 86TOR

  1. ma poate ajuta cineva cu un garaj/ loc in garaj in zona tineretului-budapesta?
  2. si pana atunci mai e destul; te-ai entuziasmat cam mult cu vremea asta buna, dar din pacate se mai asteapta un val de frig si de ninsori deci prea curand nu cred ca o sa se adune lumea la academie.
  3. o doctorita buna de oase gasesti la spital la colentina si o cheama Marinescu; si eu si tata ne-am operat la ea genunchii si pe urma n-am mai avut nici o problema, am vazut si o operatie de bazin, a aparut si pe la TV deci eu zic ca e destul de buna (profesional vorbind). Doar ca tre sa te duci cu trimitere, programare si foarte dimineata ca intra foarte devreme la operatii si pe urma nu o mai gasesti.
  4. nu stiu daca la toate,dar la unele motoare merge coborata saua. asa ca intereseaza-te si de treaba asta;eu am 1,60 si un suzuki gs500f, care are saua coborata cu 5 cmT(cu toate astea nu ajung nici asa cu toata talpa jos dar poate esti un pic mai inalta decat mine)
  5. 86TOR

    alte discutii Bacau

    le-a placut politistilor prea mult de mine si cand au auzit ca plec la buc au zis macar sa-mi opreasca permisu,sa aiba si ei o poza cu mine
  6. 86TOR

    alte discutii Bacau

    de ce?vrei sa ma inviti la o plimbare? pe 30 martie ies,ca atunci imi iau carnetu
  7. 86TOR

    alte discutii Bacau

    aveti idee cam cat ajunge un casco pt moto?
  8. si imi facusem atatea sperante...
  9. ) de inteles era daca ma enervam eu...in fine... acum o sa va certati din cauza mea?...toata viata am vrut sa se bata baietii pt mine...
  10. pai din capitala,de unde din alta parte?nu ziceai tu ca stai in buc dar mergi destul de des in bacau?!si eu la fel bMaNiAc:de ce esti asa uimit? mertan:de ce nu?
  11. buna!inseamna ca la primavara o sa am cu cine sa merg acasa cu motoru
  12. apropo de intalniri...se mai poate merge pe motor in bc sau e prea frig?sa stiu si eu ce bagaj imi iau daca tot vin acasa.
  13. pozele sunt facute cu telefonul,deci calitatea lor nu este excelenta dar...sper sa va placa
  14. pai spuneti si voi,pentru noii veniti,unde se afla mai exact acest "La Ursu"
  15. pentru fetele care cauta marime mica la echipament...incercati hein gericke;nu stiu cat ati auzit de marca asta,eu una nu mai auzisem dar au modele speciale pentru fete si sunt destul de mici;al meu e marimea 34 dar aveau si 32.si personal sunt multumita de echipament si e chiar ieftin in comparatie cu altele.eu am prins reducere si mi-am luat geaca de 150euro cu 50.
  16. si eu as fi interesata de un garaj in zona tineretului.id-ul meu de mess e ded_stres,in caz ca aveti vreo oferta
  17. 86TOR

    Poze

    sau un baiat e mandru ca cea mai tare fata e a lui
  18. 86TOR

    Poze

    hai ca pun eu niste poze ca sa revenim la topicul initial
  19. sper sa se vada poza ca nu stiu daca am facut bine ce am facut
  20. buna! tocmai mi-am luat un suzuki gs de 500,am carnet de ceva timp dar nu am avut pe ce sa-l folosesc asa ca sper sa ma ajutati si pe mine sa ma familiarizez cu tot ce tine de motoare.cand ma intorc de la restante o sa ma vedeti prin oras cu un motor negru cu numar BC86TOR.si sa nu uit,numele meu e dana.
×
×
  • Creează nouă...