Sari la conținut

HIM

INACTIV
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ...
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    snowboard,innot,alpinism,calatorii,motociclism,muzica,FOTOGRAFII...

HIM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut , sunt Adrian si stau tot in Liege cand ai timp da-mi un email sau un Sms 0479852071... Ciao

  2. HIM

    Romanii din Belgia

    Va salut din Liege. Vandut motorul vechi in curs de achizitie unul nou. Cand programam o intalnire?
  3. Ce spune-ti sa lasam polemicile si dezbaterile pentru alt topic;va rog.
  4. Bai Adi2inkubus las-o draq de treaba informeaza te inainte de a scrie prostii...nu era cu sotia pe motor era o amica ;si +ca fata a scapat cu o ruptura de bazin si cateva zgarieturi... te inseli ce draq te intereseaza pana la urma ce s a intamplat cand rezultatul e unul singur...lasa polemicile de genu:conditii de trafic etc. cred ca vb de mana DREAPTA
  5. Lumea vorbeste despre un accident si tu faci mistouri de taran coclit...fa-ti in (cuvant urat) posturi in alta parte (cuvant urat)!!!
  6. Ma bucur ca am ajuns la un consens. Ca ultima remarca, ai dat reply la un comment legat de zx6 2007,de aici a plecat totul,si chiar daca te refereai la r6 afla ca are 18000 rot /min maxim ,iar rosu incepe de la 16.500 rot/min si kawa are rosu tot la 16.500 rot/min,dar 20.000 rot/min maxim pe ceas. Cand ti-am zis "30cp" nu ma refeream ca n-ai cu ce sau ca oi fi eu mai "smecher", ci doar ca vb mai mult din teorie!(te-ai simtit degeaba lezat). P.S.uite 2 poze NUMAI BINE !
  7. Salut si bine ai venit printre noi,cati km ai facut pana acum cu ea?
  8. Bai agariciule,deja incepi sa intreci masura,atotcunoscatorule,eu nu m-am luat de tine pana nu i-ai dat replica lui VladSpeed parca (pe la pg4)unde el afirma:"zx6 din 2007 ajunge undeva la 20k rot/min...e ceva totusi"si tu ca un cunoscator ce esti care habar n-are decat in poze cum arata zx6 raspunzi:"N-ajunge in 20mii veac, daca trece de 14400 ii mare lucru, toate sunt limitate din electronica.....la 15000 li se taie scanteia si gata........poate daca in a 3-a blana ii dai 1 si lasi brusc ambreiaju urca la 20mii " asa ca nu mi spune tu mie ca vb de nush ce r6,r1...ca numa k-k mananci. Mai citeam undeva ceva scris de tine cu diferenta de km intre ce indica bordul si cat e in realitate "la 345 in bord e 304 real"bai baiatule mai lasa teoria si incerca si tu inainte sa vb aiurea,iar dc nu ai cum at taci draq din gura mai "30cp". P.S.ai grija cu caterinca asta {cu ozn-urilem,etc}nu profita ca esti la tine in casutza in spatele monitorului si poti scrie si jigni cum vrei tu ca nu se stie,masoara-ti cuvintele si limiteaza-te la discutie fara alte mistouri .
  9. ...tie ori iti place sa o ti pe a ta asa gratuit,ori o faci pe...,u vb de zx6 2007 ca trage la 15000 si nu o sec... asa se intampla cand te bagi in seama pe un forum.ro se gaseste cate unu care e plin de teorie sa te faca sa ti bagi @@@@ incearca frate urca te pe motor (2007) si vei inchide singur gura aia a ta mare.
  10. ...ma refeream la faptul ca probabil tot de la unu ca tine care spune ca zx6 2007 nu trage peste 14500 rot/min fara sa probeze a plecat si chestia cum ca, kawa nu ar fi fiabile... get it! Iar eu iti spun ca rage si peste 14500,probat de mine si vb de moto stock...mai informeaza te inainte sa aberezi pe aici"helllau amice". P.S. NU MAI ARE NIMENI ZX 6 2007 SA SI SPUNA PAREREA?
  11. Tot de la unul ca tine a plecat proabil si ideia asta tampita ca ,Kawasaki nu e fiabila ...ai mers cu zx6 2007 si i-ai dat peste 14500 si nu a trecut?n cred altfel n ai fi aberat in halul asta pe forum.Incearca de curiozitate si ai sa vezi ca te minti singur si mai minti si pe altii. P.S.bravo SERGIULE,de mult am vrut sa fac u un topic asemanator...stiam ca oricum m-as fi luptat cu morile de vant,dar macar stiu ca incercam sa schimb ceva... Numai in Romania am auzit ca nu e fiabil KAWASAKI...in Swiss,Belgia,Italia,U.S.(nu am intrebat eu pareri,dar de la prieteni care sunt acolo)e foarte apreciata si la reuniuni multe sunt kaza si nu suzi sau honda. Numai bine la toti fara evenimente si sper ca nu am ofensat pe nimeni. uite inca un om care sustine ce zic eu i legatura cu parerea romanilor despre KAWA...
  12. Am votat kawasaki 600, iar modelul 2007-2008 nu mi se pare deloc urat deasta l-am si ales. Dc .vorbim de urat sa spunem ZX 10 2007-2008.
  13. Stiu ca e o singura toba ,doar ca sunt 2 modele two brothers d2 , si two brothers d5,de asta am scris "tobe".
  14. Salut tuturor,dc.tot vb. de tobe stie cineva unde pot gasi tobe two brothers pentru zx6-2007?
  15. HIM

    Jucarioara Mea

    in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara nici un eveniment dc e posibil,si in al 2 lea zi mi te rog cum e cu rodajul,;ie ;i au zis s n trec de 4000turatii ,pana fac cam 1000km...asta la ninja mea.
×
×
  • Creează nouă...