Sari la conținut

adiloiu

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005

adiloiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Sa stiti ca am taiat acele doua fire roz de la cdi iar acum motorul se tureaza mai tare iar acum prin 62km/h (la bord). Se pare ca aceasta e limitarea din cdi. Acum ramane ca schimb acel jiglor pe care inca nu l-am gasit de cumparat. In februarie am sa imi iau si o toba sport si atunci am sa va spun care sunt rezultatele.
  2. Scooterul meu cand l-am cumparat mergea numai cu 30km/h,deoarece locuiesc in danemarca si aici au cateva legi tampite. Limitarea la 30 era facuta printr-o saiba in variator pe care am scoso afara imediat. Am disfacut si carburatorul si am gasit tot un jiglor de 80 pe care am sa il schimb si eu curand cu unul de 88. Am sa incerc si eu sa tai acele doua fire de la CDI poate prind si eu mai multa viteza.
  3. Am si eu o mare problema. Am citit pe forum despre acel fir roz care daca il tai rezolv problema. Problema mea este ca nu am doar 5 fire care merg laCDI. In total sunt opt fire si sunt doua roz ceea ce ma cam baga in ceata. daca ma poate ajuta cineva cu aceasta dilema ii sunt recunoscator.
  4. Din pacate chiar e limitat la 30km/h deoarece eu nu locuiesc in Romania.Eu sunt din Danemarca iar aici au doua categorii de scutere>cu 30 si cu 45.
  5. Salut. Am si eu o problema. Am un Kymco super 8 limitat la 30km/h si as dori sa scot limiterea din CDI fara sa cumpar un nou CDI nerestricrionat. Daca nu este posibil asa ceva as dori sa stiu un site de unde pot cumpara un CDI nerestrictionat pt Kymco super 8. Multumiri anticipate
×
×
  • Creează nouă...