Jump to content

dectrules

EX+
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About dectrules

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Numar Moto
  B 06147

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilia RS 2007
 1. Multumesc tutoror pentru sfaturi. Am facut in sfarsit 1000 km. Am dus-o in service Aprilia la reprezentanta din Pipera. M-a costat 2,6 mil sa imi faca urmatoarele: - mi-a scos din toba de esapament un sistem care reducea puterea de evacuare a gazelor - mi-a inlocuit uleiul din transmisie - trebuia sa imi scoata limitarea electronica dar nu au reusit ca au avut probleme cu instalarea softului si acum nu mai imi merge deloc bordul. Au trimis mail la Aprilia si asteapta un raspuns. Mi-au dat-o asa sa ma plimb cu ea pana le vine raspunsul si tin sa va spun ca nu o mai recunosc. E o bestie Me
 2. Imi poti spune si mie cat consumi la suta de kilometri, viteza maxima pe care poti sa o prinzi si in cat timp ajungi la 100 km/h ? Merci.
 3. Din cate mi a explicat, e luat de la unu din Italia adus, care i-a zis ca ii da si actele la ea dupa cateva zile, si zile au fost. Il are de un an parcat in fata casei a facut 5 km cu el ca nu stia ce sa faca....Si m-am gandit eu ca vazui mai demult pe forum pe cineva care cauta motor lovit pentru serii sa le schimbe. Mersi mult guys ! Ii voi contacta pe baieti.
 4. Deja ma plictisesc la 48-49 cat prinde si ii mai aplic socul sa ajung pe la 55. In cartea ei tehnica scrie 2 kW. Si mai am o intrebare. Sa zicem ca sunt in trafic, vin cu 45 si se pune rosu si opresc brusc. Vitezele cum le scot in timp ce merg sau e mai bine atunci cand motocicleta este oprita sa ma apuc sa dau in jos cele 5 pe care trebuie sa le resetez ca sa zic asa ? Mersi.
 5. Am un prieten care si-a luat motor sh fara acte si cauta sa isi inmatriculeze motorul. Aveti idee cum ? Stiu ca se ocupa cineva si ia de la motoare facute praf serii sasiu acte etc....? Multumesc.
 6. Mi-am luat un Aprilia RS 50 model 2007 culoare neagra 0 km. Am manual in limba italiana si nu am avut in viata mea motor, iar acum incerc sa aflu cum sa merg primii 1000 km ca sa o "cresc" cat mai bine. 1.Am citit pe forumuri ca pornirea se face mai greu, dar daca pun socul la jumate porneste imediat. 2.Este limitata la 50 km/h. Ajunge foarte greu la viteza asta abia daca prind in linie dreapta 46-47 in ultima treapta. 3. Nu trece de 7000 de turatii/min, de ce oare se intampla asta ? 4. Am primit de la dealer o bujie si o roata zimtata care mi le vor instala la 1000 km, pentru a merge cu 7
×
×
 • Create New...