Sari la conținut

dectrules

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dectrules

  1. Multumesc tutoror pentru sfaturi. Am facut in sfarsit 1000 km. Am dus-o in service Aprilia la reprezentanta din Pipera. M-a costat 2,6 mil sa imi faca urmatoarele: - mi-a scos din toba de esapament un sistem care reducea puterea de evacuare a gazelor - mi-a inlocuit uleiul din transmisie - trebuia sa imi scoata limitarea electronica dar nu au reusit ca au avut probleme cu instalarea softului si acum nu mai imi merge deloc bordul. Au trimis mail la Aprilia si asteapta un raspuns. Mi-au dat-o asa sa ma plimb cu ea pana le vine raspunsul si tin sa va spun ca nu o mai recunosc. E o bestie Merge foarte bine, asa nu prea imi dau seama cu ce viteza maxim am mers insa cred ca am depasit 70.(am incercat sa merg paralel cu cineva care rula cu 70 si am mers chiar mai repede). Limitarea electronica este neaparat necesara de facut pt ca altfel nu te lasa sa accelerezi cum trebuie (decat daca tii socul aplicat 2-3 secunde si dupa il scot). Alte pareri ale posesorilor ?
  2. Imi poti spune si mie cat consumi la suta de kilometri, viteza maxima pe care poti sa o prinzi si in cat timp ajungi la 100 km/h ? Merci.
  3. Deja ma plictisesc la 48-49 cat prinde si ii mai aplic socul sa ajung pe la 55. In cartea ei tehnica scrie 2 kW. Si mai am o intrebare. Sa zicem ca sunt in trafic, vin cu 45 si se pune rosu si opresc brusc. Vitezele cum le scot in timp ce merg sau e mai bine atunci cand motocicleta este oprita sa ma apuc sa dau in jos cele 5 pe care trebuie sa le resetez ca sa zic asa ? Mersi.
  4. Mi-am luat un Aprilia RS 50 model 2007 culoare neagra 0 km. Am manual in limba italiana si nu am avut in viata mea motor, iar acum incerc sa aflu cum sa merg primii 1000 km ca sa o "cresc" cat mai bine. 1.Am citit pe forumuri ca pornirea se face mai greu, dar daca pun socul la jumate porneste imediat. 2.Este limitata la 50 km/h. Ajunge foarte greu la viteza asta abia daca prind in linie dreapta 46-47 in ultima treapta. 3. Nu trece de 7000 de turatii/min, de ce oare se intampla asta ? 4. Am primit de la dealer o bujie si o roata zimtata care mi le vor instala la 1000 km, pentru a merge cu 70 km/h. Aveti idee ce e cu ele ? 5. Pentru a atinge viteze mai mari si sprinturi mai rapide ce se poate face ? Aveti idee un atelier neoficial care sa faca unlock de viteza ? 6. Cu ce sa o hranesc (ulei si lichid de frana)...voi ce folositi ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...