Sari la conținut

Speedy`

INACTIV
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    speedy_a2003

Profil

  • Carnet moto din
    20.09.2007
  • Numar Moto
    SB- 06 -ZXN

Speedy`'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Speedy`

    Service Moto

    mersi mult pentru info nightrider. dodomotox, in selimbar imi este un pic cam departe si pe vremea asta slabe sanse sa ma duc pe ea O sa incerc la cei de la Mas moto daca tot e macar o persoana care ii recomanda si o sa va spun parerea dupa ce va fii gata mobra Multzam pentru info.
  2. Speedy`

    Service Moto

    Salutare. Cine imi da si mie o parere despre service-ul MAS MOTO? Tre sa imi fac si eu telescoapele k sunt varza.
  3. niste detalii despre telescoape...am pus din greseala mesajul ca topic....are careva idee?
  4. Buna am o mica problema. am dus sa imi schimb uleiul din telescoape si mi s-a spus k imi lipseste partea hidraulica a cestora. OK am inceput sa caut un cod al acelei piese pentru a o putea comanda dar nu exista pe nici o schema de service existenta pe internet pentru modelul meu de motor. este un FZR 600 din 92. am atasat o schita cu telescopul. la pozitia 11.30 se zice k ar intra o tija (partea hidraulica)....a desfacut careva telescoapele lui si o avea? sau asa e standardul astora....fara acea parte. scuze daca nu m-am facut destul de explicit. rog un moderator sa mute topicul la FZR....scuze pentru postare aiurea.
  5. Speedy`

    "free Talk"

    bia...cnd e ziua ta?.....facem un cadou frumos daca sta in felul acesta situatia --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 21:08 ------------- bia...cnd e ziua ta?.....facem un cadou frumos daca sta in felul acesta situatia
  6. Speedy`

    "free Talk"

    sper sa nu cobiti in legatura cu vremea k de pornit mi-a pornit mobra....urmeaza sa termin si exteriorul la e....sper sa o termin pana duminica
  7. Speedy`

    "free Talk"

    mai pana traduc oamenii ce ai scris tu pe aici e crima si pedeapsa.....( cucoane in varsta, piele originala, combinezoane)......tare frate keep it ok.
  8. acum el shtie cel mai bine la ce se risca.....daca e sa se intample cava isi asuma raspunderea sa vina primavara odata.
  9. momentan nu prea e timp de motoare...le tinem la caldura...( eu cred k saptamana viitoare ma apuc de un lifting la ea ) iar in legatura cu manetele...tot nu shtie nimeni nimik?
  10. cred k se refera la cauciuc. apropo.....care shtie pe unde gasesc ceva manete de framna mai trascanite....nu tipul stock.
×
×
  • Creează nouă...