Sari la conținut

leonid

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de leonid

  1. Salutare tuturor, Si eu am avut parte de un drum la Urgente ca si cei care au postat inaintea mea. Am avut noroc de un doctor tinerel (Claudiu Chitea de la spitalul Municipal/Universitar) care a facut si super treaba (mai ales in conditiile in care spaga am dat-o la final, multumit de rezultate). Ce ma gandeam acum, vazand acest topic: ce ar fi sa le facem un cadou de Craciun acestor aoameni care ne-au redat mult mai mult decat o mana sau un picior ? Asa, din partea lui Mos Craciun - motociclistu' ... Sarbatori fericite si sa auzim numai de bine !!
  2. leonid

    Unde S-a Ajuns...

    Salutari tuturor !! Vreau sa-l felicit sincer pe userul Vladul, cel care a deschis acest topic Atat. O vara frumoasa si asfalt uscat !
  3. Salutare... Incep prin a va multumi pentru posturile voastre, consider ca reprezinta o forma de interes fata de ce mi s-a intamplat, indiferent de continutul lor . Cosmin (Prodigy) si baiatul cu Atvul - mii de mulumiri ptr ajutor, va spun sincer ca n-am realizat cand ati aparut acolo. Despre accidentul in sine imi amintesc fragmente...depasire 2-3 masini, masina in fata, frana, panica, frana...negru, motorul peste mine, dureri..da doamne sa nu fie ceva rupt. Outcome: mana dreapta in gips 6 sapt (fractura), genunchii .. si ei p-acolo, mana stanga cu entorsa, 2 nopti de nesomn, urmeaza a 3a. Mai multe va poate spune prietena mea cara a invatat in 3 zile la perfectie ce se-ntampla la un azil de batrani Privind in ansamblu, daca n-ai murit, e o experienta din care inveti multe, cu mult mai multe din ce reusesti sa asimilezi din ce te-nvata (cu intentii bune) prietenii. Si, printre altele, am invatat ca merita (chiar daca sunt unele costuri) sa faci parte dintr-o comunitate ca cea de aici. Cu mai multe detalii revin dupa ce raman fara gips Mare grija si sa aveti un sezon cat mai frumos. leo
  4. Salutare tuturor, Cum aproape ca a inceput sezonul, zilele trecute am dat un search pe google cautand un sevice pentru un schimb de ulei + filtre = love, mai un curatat de lant, mai un ridicat de furca...nimic grav. Astfel ca am gasit linkul cu hartile si dupa ce le-am dat mail celor de la "kaore" acum 3 saptamani la care nici azi nu am primit raspuns, am ajuns cu motorul, fara programare, la service-ul MotoBoom in Bd. Iuliu Maniu, langa BGS. Tot ce vreau sa va spun e ca am facut poze de drag, asistandu-l pe Nicu (mecanicul de acolo) in timp ce umbla la motor. Prin service-uri am umblat, ce-i drept cu masina mai mult, dar ce am vazut acolo mi-a placut enorm - parca era motorul lui, avea o grija deosebita, se vedea ca face cu drag si nu in sictir, mi-a raspuns la cele mai idioata intrebari si la final nota de plata a fost atat de mica incat mi-a fost jena sa plec fara sa-i las omului de-o bere. Si-o ciunga. Si-un pachet de tigari. Si de-un suc...si gata ! In concluzie, va recomad service-ul lor iar geniilor de la kaore - sa-nvete dracu' cum e cu butonul de reply de la mail Asfalt uscat !!
×
×
  • Creează nouă...