Sari la conținut

abrihan38

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    abrihan36

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    baia mare
  • Carnet moto din
    26 Octombrie 2006

abrihan38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Guys este grav! Sa rupt stutul care blocheaza arcul ce aduce t-ul de pe axul schimbator corp comun cu carcasa motorului si dupa ce l-am sudat sa intepenit Shift drum-ul steluta cu stifturile de pe capat pe care le ridica si coboara schimbatorul implicit vitezele...axul l-am indreptat...caut un mecanic serios..ce ghinion..daca va sudati ceva pe carcasa aveti grija sa nu vi se intepeneasca ceva!
  2. Salve miliady! Ai tu a tau xt125r?..ai putea sa ma ajuti? sa-mi arati si mie cu citeva poze unde se leaga senzorul digital de la kilometraj..undeva la cokpitul digital? ar fii minunat.. Salve cezar! Speeder poti sa-mi trimiti 2/3 poze sa vad si eu unde ai legat la al tau senzorul de la kilometraj...nu stiu unde sal leg? asa am primit motocicleta Xt125r...ce zici ma ajuti?unde se leaga alea 3 fire?
  3. am cautat eu nu am gasit! e chiar asa de grav?
  4. Guys am cumparat un xt125r din Germania si mi la adus fara senzorul digital de kilometraj...am comandat eu la Motoland l-am primit dar nu stiu unde se monteaza cine ma ajuta cu niste poze facute sub cokpitul digital? sa vad si eu unde se leaga...de unde se poate face rost de un manual de service...ce n-as da sa am unul...chiar si PDF...ce groaznic e sa vrei sa faci ceva si sa nu poti...
  5. Salve guys! Am desfacut-o avea axul schimbator indoit inauntru nu in afara ..stiftul care tine arcul de pe capatul tijei schimbator care invirte acea steluta in spatele careia sint sincroanele si furcile ..mia fortat in sus stutul din aluminiu corp comun cu carcasa motorului..sa rupt si nu mai intra in a 3 4 5-a..l-am dus la mine la servici l-am sudat dar acum sa blocat steluta (shift drum-ul) unde sint furcile si sincroanele e teapana..cred ca rulmentul din cauza caldurii ..la sudura...am sfeclito de data asta..shit guys...scap de masa dau de dracu...trebuie sa o duc la cineva..nu mai am nervi sa o desfac..motocicleta noua nouta si eu cad ca prostul...e groaznic.. ....de as gasi pe cineva de incredere care sa nu fure din piese...cine stie.. sintem in Romania...Mersi guys!
  6. Salve Guys! Am derapat pe pamint si cazut pe partea stinga unde e si schimbatorul nu ma urca in a3-a,4,5-a doar 1-a,neutru si a2-a...cit de grav de fapt? se lasa cu cheltuiala in orice caz..shit...(yamaha xt125r)..
  7. Am iesit azi cu Yamaha am cazut pe pamint cu partea stinga unde e si schimbatorul nu sa rupt nu sa indoit nu vad nimic dar nu mai intra in viteza a 3,4,5...doar 1-a liber si a2-a...shit.. parerea voastra inainte sa o duc la service guys..ce ar putea fii..pt linistea mea guys..eram in a 2-a cind am derapat si am cazut...sint chiar atit de sensibile?..
  8. Tazzy am si eu xt125r si nu stiu sa leg cele 3 fire dela kilometrajul digital undeva sub cokpit dar unde?.. daca teai uita la tine poate chiar sa faci 2..3 poze sa vad si eu..ar fii super ce zici ma ajuti? tu esti salvarea mea...
  9. Guys..cine mai are xt125r?..unde se cupleaza cele 3 fire de la cablul de kilometraj..undeva sub cockpitul digital..dar unde..stie careva sa-mi spuna?...are cineva manualul de service?...
  10. Salve Guys! Cine mai are xt125r?...nu stiu unde se leaga cele 3 fire de la kilometraj..undeva sub cokpitul digital..da unde..cum..cine ma ajuta si pe mine?
  11. daca esti din baia mare te rog ajutama si pr mine...nu stiu sa montez senzorul de kilometraj digital pt un XT125R Yamaha! Am mare nevoie de ajutor..Ce zici? ai vreun nr de telefon? 0740324261 Ciao!
  12. Salve guys! Am mare nevoie de ajutor..mai are cineva Yamaha XT125R...am cumparat un xt adus din germania dar am observat prea tirziu ca nu are senzorul digital pt kilometraj am comandat unul de la Motoland ..are trei fire...dar nu stiu unde se pun...daca ar mai avea cineva un xt125r sa se uite si sa-mi spuna as fii cel mai fericit om... ce naspa e sa nu te pricepi cind ai nevoie...Asfalt uscat guys..
  13. Salve Guys! Urmeaza sa mi se aduca un super8 125 in sfirsit s-a rezolvat..si a-s face si eu rodajul asta cu toate ca string din buci a-s incerca...mai ales ca zicea ca nu dauneaza motorului si ca ai putea cistiga 10% putere..dar cel putin etansearea poate ca a-r iesi..zau ca o sa incerc...
  14. Salve! Incepind de cind l-ai luat de nou ai tras forja pe el? Uite ce am citit si eu interesant...ce parere ai? break_in_secrets.htm
×
×
  • Creează nouă...