Sari la conținut

saint

Super Membru
  • Număr conținut

    505
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de saint

  1. Salut! Sper sa nu te superi pe mine. Ca fost posesor de YBR250 nu cred ca vei putea obtine 2850 nici in ruptul capului. Nu mai zic ca nu are nici o imbunatatire. Spor la vanzare.
  2. Eu bag Floriol. Mai nou analizele i-au iesit cam proaste, colesterolul mare, asa ca ii bag ulei de palmier
  3. Sincer te invidiez. Dimineata la noi este destul de frig cu temperaturi putin peste 0. Acum prognoza e putin mai buna, cica o sa creasaca temperaturile pe la 15-18 grade ziua. Oricum pana nu da zapada nu ma opresc.
  4. Vezi ca daca mai gasesti cred ca o sa trebuiasca sa cumperi mai multe
  5. Spune-mi te rog daca atunci cand iti face beleaua se aude pompa de benzina cand pui contactul. Daca nu se aude este ecelas defect ca la mine si iti recomand sa mergi asap la service. Ca si defectiune este condiderata de fabrica si iti schimba pompa gratis dar este posibil sa dureze mult pana vine. Incepand cu 2009 am inteles ca au schimbat furnizorul de pompe de benzina tocmai din aceasta cauza. Daca vrei ma poti contacta si pe yahoo messenger. Ai grija ca defectiunea nu are o ritmicitate si nici nu are un timp exact in care isi revine. Uneori am stat 5-10min si a pornit iar alteori am stat si peste 3 ore. Toate cele bune.
  6. Spune-mi te rog daca atunci cand iti face beleaua se aude pompa de benzina cand pui contactul. Daca nu se aude este ecelas defect ca la mine si iti recomand sa mergi asap la service. Ca si defectiune este condiderata de fabrica si iti schimba pompa gratis dar este posibil sa dureze mult pana vine. Incepand cu 2009 am inteles ca au schimbat furnizorul de pompe de benzina tocmai din aceasta cauza. Daca vrei ma poti contacta si pe yahoo messenger. Ai grija ca defectiunea nu are o ritmicitate si nici nu are un timp exact in care isi revine. Uneori am stat 5-10min si a pornit iar alteori am stat si peste 3 ore. Toate cele bune.
  7. Spune-mi te rog daca atunci cand iti face beleaua se aude pompa de benzina cand pui contactul. Daca nu se aude este ecelas defect ca la mine si iti recomand sa mergi asap la service. Ca si defectiune este condiderata de fabrica si iti schimba pompa gratis dar este posibil sa dureze mult pana vine. Incepand cu 2009 am inteles ca au schimbat furnizorul de pompe de benzina tocmai din aceasta cauza. Daca vrei ma poti contacta si pe yahoo messenger. Ai grija ca defectiunea nu are o ritmicitate si nici nu are un timp exact in care isi revine. Uneori am stat 5-10min si a pornit iar alteori am stat si peste 3 ore. Toate cele bune.
  8. Salut! Du-te mai repede la Yamaha sa iti verifice pompa de benzina. Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie.
  9. Salut! Corect Si noi ne-am intors la Bucuresti sambata. Am ajuns seara pe la 9. O sa punem pozele cat mai curand. Mesaj completat Linkul cu poze de pe vstromania.ro http://www.vstromania.ro/index.php?option=...d=24&id=134
  10. Salutare! Maine plec in plimbari. Ura !!! Pot spune ca este cea mai lunga tura cu motorul pe care o sa o fac de cand am inceput sa merg pe motocicleta (2ani si 4luni - 31000km). Traseul este: Snagov-Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Sibiu-Poiana Sibiului-Transalpina-Voineasa-Rm Valcea-Pitesti-Bucuresti-Snagov Vineri dimineata este plecarea. Vineri seara sper sa innoptez pe la Sibiu sau Poiana Sibiului Sambata plecare pe Transalpina cu inoptat pe la Lacul Vidra Duminica inapoi acasa. Orice sfat este bine venit si binenteles orice coleg de drum.
  11. Intentionez sa plec perioada 27.08-30.08 Transalpina+Transfagarasan. Ce ziceti merge?
  12. Vedeti ca aici gasiti cel mai ieftin cort Hannah Troll S si Troll. http://www.hannahromania.ro/corturi/cortur...ah-troll-s.html Am lansat comanda pt 1 cort Troll (3+1 pers)
  13. Azi pe la 12:15 venind din spre Baneasa pe Ion Ionescu de la Brad, in dreptul centrului medical Unirea pe banda 2 era culcat pe partea stanga cu fata facuta tandari un R6. Mai in fata la 2m o dacie 1410 cu fundul varza. Motociclistul a fost dus in incinta centrului medical si la prima vizionarea avea mana stanga rupta(antebratul stang). Am vorbit cu el si parea ok dar nu avea voie sa se miste. Se pare ca Dacia a vrut sa faca stanga(linia dubla continua era intrerupta acolo) si motoristul a intrat in ea. Pana sa plec a venit si ambulanta de la BGS si politia(unu singur calare pe un can-am). Sanatate mosule ca se lipeste osul ala. Nu uita miere multa amestecata cu coji de oua date la rasnita pt calciu.
  14. saint

    Accident Timis

    Asta este raspunsul la ce s-ar mai putea intampla in categoria doua roti.
  15. Pe langa permis si nr de inmatriculare care putea sari in urma impactului am admirat echipamentul.
  16. saint

    Accident Tg-Mures

    Motocicleta este KTM 690sm sau 990sm
  17. L-am baut eu si fara gheata si cu gheata si cu redbull. din cele 3 variante ultima este cea mai nasoala.
  18. Salut, Eu am drum maine pana la Breaza. E mai aproape decat Ploiestul. Daca e ok pt tine suna-ma. Ti-am dat pe privat nr de tel mobil.
  19. Salutare, Din pacate nu pot sa vin la intrunire. Daca printr-o minune o sa pot veni o sa ma descurc singurel cu cazarea si masa. La multi kilometri!
  20. salutare! cine are un ghidon de v-strom si nu are ce face cu el? al meu este stramb(asa l-am cumparat). binenteles contra cost dar daca este moca nu ma supar sa auzim numai de bine.
  21. la pozitia 80 rog adauga Sebastian Dragomir si Locatie Gruiu Ilfov(langa Snagov) - abandonez Bucurestiul
  22. sa vedeti voi ce soft enduro face al meu. de cand se face dreapta spre snagov, baietii au inceput de circa o luna de zile sa refaca drumul cu borduri, cu refacere terasament, cu raschetare asfalt vechi - o adevarata provocare mai ales cand dai de pietre, namol si balti. pe drumul mai sus mentionat cu nevasta in spate merge v-stromul de rupe si nu imi da senzatia ca nu ii place. sper sa ajung si eu azi la arc dar in intervalul 17:00-18:00 la multi kilometrii.
  23. Salut, Zi cat ai dat pe el si baga niste poze. Ma bate gandul sa-mi iau si eu. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...