Sari la conținut

bassfreak

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nu am avut

bassfreak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai multe poze aici: http://www.reporterlive.ro/2013/06/accident-motor-brancoveanu-mcdonalds
  2. Mai multe poze si filmare de la fata locului: http://www.reporterlive.ro/2013/03/accident-motor-sincai-bucuresti/
  3. mda, alexandra se va face bine si ne va povesti cum a fost. cine vrea sa o ajute o poate face, are informatiile mai sus. este internata la spitalul 9, este in coma si are nevoie de sange.
  4. am fost la fata locului. schita accidentului o poti vedea aici: http://www.startop.ro/portal.php?id=1 am actualizat schita cu pozitia tirurilor parcate si cu trecerile de pietoni.
  5. Alexandra inca traieste si are nevoie de sange! Fratele Alexandrei a postat pe forumul pro-bike.ro datele de contact. http://www.pro-bike.ro/forums/Accident-gra...508#entry194508 http://www.startop.ro/portal.php?id=1#urgent
  6. Soferita nu dadea cu spatele ! Pe site-ul http://www.startop.ro/portal.php?id=1 am pus schita accidentului (scuze pentru desenul amatoricesc). Masina iesea de pe strada ce vine dinspre pta resita si vroia sa traverseze str. luica pentru a intra in benzinarie. conducatoarea spune ca s-a asigurat, abia cuplase treapta 1, cand dintr-o data a aparut o lumina puternica, moment in care a avut intentia sa cupleze marchearrier si a urmat impactul. Din directia din care venea motorul, pe banda de circulatie sunt parcate si tiruri care obtureaza buna vizibilitate a strazii pe o distanta mai mare.
  7. In momentul sosirii salvarii baiatul se pare ca inca mai avea puls, insa era nemiscat cu ochii deschisi. Dupa o ora se auzea ca politistii au primit prin statie ca acesta nu mai traieste, insa nu se stie sigur. Prima salvare, desi foarte rapida la fata locului, a venit prost pregatita, cu o asistenta si un sofer, urcarea fetei pe targa a fost facuta cu ajutorul celor de la fata locului. In timp ce asistenta se ocupa de tanar, fata era lasata pe jos neingrijita. Imediat, la 2 minute, a aparut si o masina SMURD Nissan, foarte bine echipata si a administrat fetei tratamentul necesar la fata locului. Dupa ~20 minute au urcat si fata in salvare si au plecat catre spital. Fata a zburat destul de mult, poate mai mult de 10 metrii, si la inaltime, cine cunoaste intersectia, pana in statia de autobuz catre capatul lui 102.
  8. Cel mai probabil nu purta casca pentru ca o daduse fetei pe care o luase in spate pe motor.
  9. Am fost la fata locului. Aseara, in jurul orei 23:50, pe Str. Luica, in apropiere de capatul liniei de autobuz 102 a avut loc un accident grav intre o motocicleta Kawasaki Ninja de culoare verde cu numarul de inmatriculare B-48-ZFX si un Peugeot 307 de culoare neagra. Pe motocicleta condusa de un tanar, se afla si o fata. Tanarul, Burtea Eduard Gabriel, in varsta de 26 de ani, nu purta casca, in urma impactului fiind proiectat cativa metrii dupa ce a lovit intai parbrizul autoturismului. Fata de pe motocicleta purta casca, insa a fost aruncata la peste ~10 metrii, din mijlocul intersectiei pana in statia autobuzului 102. Mai multe detalii si poze de la fata locului am pus aici: www.startop.ro/portal.php?id=1
×
×
  • Creează nouă...