Sari la conținut

bog.mulisha

INACTIV
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    afrodisiacee

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    klx 650
  • Numar Moto
    numar neinregistrat in circulatie
  • Club
    X-CAPE BACAU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cateva acolo ...ca tot omul!

bog.mulisha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stai linistit ..ce os iti iese? atat timp cat misti mana perfect..adica peste cap..umarul pana sus..exact ca cealalta mana nu ai probleme...e alceva ..probabil s-a prins putin mai rau clavuicula si nu o ai cum era in pozitia ei...si deasta..apasa pe ea acolo unde a fost rupta..daca nu se misca..daca e rupta man se misca usor credema..de 7 luni trebuia sa dai in ea cu ciocnul..ca de unde se rupe si se prinde nu se mai rupe in veci ..de durut te doare? is cateva posibilitati sa se prinda dar oricare din ele atat timp cat misti mana corect ce e f important nu ai probleme..dupa 1 an incepe sa isi revina ..cel putin asa am fost informat de mai multi ortopedici.. se poate prinde una peste alta din alea 2 bucati rupte..da nu f mult ca daca se prinde f mult nu poti misca mana corect si ai umarul foarte naspa din punct de vedere vizual..se poateprinde cap in cap ce e drept si arata frumos dar dincate stiu mai bine prima varianta dar sa fie foarte putin una pestealta.. se mai poate prinde in forma de V ..la mine e prima varianta..dar f putin ..din cauza cala mine a fost rupta in 2 locuri si o bucatica din ea era putin mai jos...aia in timp amiscat acolo si pana mea...nici nu se observa..f putin daca esti atent..si se obs daca pui manaacolo..umarul sa zic asa l-am masurat eramcurios si e putin mai mic de la gat pana exact la umar cu 5 mm sa zic asa nu aicum sa observi..dar cat se duce clavicula una peste alta atata se duce si umarul..am luat o tranta ..defapt 21 pe umar acum cateva zile si parca acum cand apas mai tare exact unde a fost rupta ma doare putin...dar f putin..cred ca trece imediat..6 luni tre sa stai cumpinte dupaia sa probezi drujba pe ea =)))! mna dute la mai multi doctori ortopedici si vezi ce iti spun..mai fa un film corect ..dar nu prea multe...mie mi-a facut doar unul si nu a mai vrut dupaia...a zissa mai vin peste 6 luni daca vreau ca ei nu vor sa ma radieze =))) bafta si mai baga aici evolutia!
  2. daca zici ca ai 7 luni si nu sa prins e de rau tata! Dute si spunele alora..vezi sa nu ai alte complicatii..daca ridici mana cum trebuie ,inseamna ca sa prins ,dar te deranjeaza altceva...cu clavicula rupta nu prea misti mana ,pana nu se prinde...poti sa fii superman...eu mi-am rupt clavicula pe 5 decembrie 2010 ,mi-am cumparat orteza in 8.am purtati o luna si o sapt..mia vroiam sa o port dar imi trecuse si ma enerva deja..)) ma dau pe snowboard de aproximativ 3 saptamani...zilele astea am luat si 2 trante destul de puternice una fiind exact in omoplatul stang unde am avut clavicula rupta si una in mana! si nu sa int nimic...dar ortopedul ce ma facut bine ,mi-a zis cam 2 luni sa am grija si dupaia inca vreo 4 sa nu exagerez...dupaia nu o sa se mai rupa never ,de unde s-a rupt.Apropo ce ma oftica tare e cand iau un ghiozdan in spate dupa cateva ore ma doare muschiul de la umarul stang..pff in rest e ok si nu am avut operatie..operatiea de clavicula e o prostie mareeeee...deoarece dupa cum mi-au explicat n Dr. Ortopezi clavicula mai ales daca esti tanar se prinde mult mai bine si repede fara operatie decat cu operatie,poate sa se prinda oricum..si una peste alta (bine sa nu fie prea mare deplasarea) oricum se formeaza un calus marisor si it ramane ca o galma in jur de 1 an...cam asa..dupaia dispare in timp...clavicula are maduva rosie sau nustiu cum imi explica el acolo..daca mananci lapte si branza proaspata face minuni...dar mai e o problema..nu exagerati cu lactatele..mi-am dereglat iesirile afara si vreo 2-3 saptamani am dat-o numai pe laxative .hahaha insanatosire grabnica!
  3. nu orice os rupt necesita si operatie...dupa parerea mea multumesc mult oricum..si tie multa sanatate
  4. Salutare tuturor! Acum 2 zile in timp ce faceam snowboarding a facut un backflip nereusit si ca urmare am cazut in umarul stang rezultand fractura la clavicula. Am fu la urgente dar cum suntem in Ro la mine in oras nu era radiografie duminica si nici in rmatorul oras adica Moinesti. mi-a imobilizat mana pana luni dim la urgente.Luni am fost la Moinesti, mi-a facut radiografie ,dupa mine nici nu prea mi-a facutĂł corect,adica contrastul a venit un nenea doctor ortoped si mi-a facut treaba cu 8-ul. osul se misca nu il simt niciodata in aceeasi pozitie.Mi-a zis ca nu necesita operatie..o sa pun si o poza cu radiografia ,dar nu cred ca va ajuta f mult..maine merg din nou sa ii expplic omului..daca nu plec la o clinica specializata..dar poate nu e asa grav sa fie nevoi.. si o recomandare de orteza daca se poate! Multumesc! nu ma injurati pentru poze..clavicula e cea stanga doar o poza e facuta in stanga normal,celalallte 2 sunt invers dar se observa..precizez de cand am cazut pana a venit salvare si acum nu ma durut absolut deloc doar oasele alea se misca pe unde vor ele..cateodata pun mana si un os e f iesit si uneori pun mana si e perfecta.adica nu simt cum ar fi una mai jos si una mai sus..scuzati-mi scrisul..scriu cu o mana si la o tst stricata!
  5. nu mai apar poze? doar atatea sunt? filmari ceva..vreun dvd cu filmari calumea sa vizionam si noi cu floricele nu sunt?
  6. nu mai apar poze? doar atatea sunt? filmari ceva..vreun dvd cu filmari calumea sa vizionam si noi cu floricele nu sunt?
  7. daca nu se scotea zona carunta era cam hard ....dar deoarece s-a scos zona aia nu a mai fost hard...dar in concluzie tot traseu dificil a fost! La anu speram sa numai ploua si bagam si acea zona ...aia era tot farmecul! dar totul a fost super zic eu!
  8. super cursa pana acum...cel putin trialul a fost bestial! ce mai , unii chiar intrec limitele...!
  9. da ionut...sa mergi cu alea..si eu merg cu niste tocituri...ideea era pentru ce tip de teren sa fie gumele...adik noroi si pietre...nu intermediar sau doar noroi sau doar pentru teren tare.....intelegi acum ideea....\1
  10. da asa este! din cate stiu azi e ultima zi cand mai ploua in zona asta,,speram sa fie asa si sa tina pana dupa concurs..daca nu va mai ploua e super traseul...urcarile ,coborarile.,.dar chiar de va ploua sa nu iti faci griji bogdan...o sa fie putin de toit mai complicat pe carunta la urcare ca acolo curge si putina apa pe drumul de urcare..cand ploua tare!dar tot e urcabila ca sunt pietre ..deci nu e problema..oricum baietii banuiesc au gume noi si e preferabil de noroi si piatra,,,,daca au asa e suficient...
  11. nu e nimic daca iese sange...o sa vina tata sa va faca poze si dupaia va pun pe forum un R.I.P ....glumeam...traseul cum zicea si bogdan e foarte tehnic la unele urcari , chiar si coborari...speram sa nu mai ploua altfel e putin show pe partea carunta..in rest e ok..traseul se poate face de 2 ori fara nici un stres doar vointa sa aveti! in caz de probleme grave doamne fereste ..suntem acolo! eventual unora le las si numarul de telefon in caz de raman undeva sa vin sa ii caut...tztztztz...sper sa fie totul in regula..oricum e super frumos acest traseu...ii placea la nebunie lui ionut Dumnezeu sa il ierte! pacat...dupa concurs vroiam sa il fac eu cu el la cronometru...dar na..pfff
  12. Merita sa veniti sa incercati , traseu super , peisaj super , totul e super! Doar sa incercati!
  13. Un bun prieten si cel ce ma invatat cum e cu enduro!Nici acum nu pot realiza si crede ca Ionut numai este printre noi! Cel care ma suna sa imi zica : "Grasule dimineata la 10 esti echipat! " offff Puiu Bogdan
  14. Eu am varianta R. Am avut niste probleme la decompresor insa sa rezolvat.. Daca o iei pentru offroad e super ,daca o iei pentru oras, drum lung nu e prea super! Eu nu am toba stock , am toba fara filtre si alte prostii adica e libera si suna ca helicopterul..hahaha! In rest ....merge! Dar cred ca un WR 450 98-2003 ar fi mai bun! (mult mai bun) - asta pentru offroad sau plimbareti prin munti Pentru strada un R6!
  15. foarte bune raspunsuri...problema era decompresorul nu prindea pe una din supape pe aia dreapta de la evacuare...sa o tina deschisa...problema s-a rezolvat!
×
×
  • Creează nouă...