Sari la conținut

lupu' shui

Membru
  • Număr conținut

    277
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    DJ 94 BZZ, DJ 68 LUP
  • Club
    Dracones Rhabon

Informații profil

  • Interests
    Fara asfalt si betoane!

lupu' shui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vind/schimb casca Lazer MX7 Evo Carbon, marimea L - plus cozoroc de rezerva (2 buc.). Este purtata o data, dar nu-mi place culoarea. In cazul schimbului, as vrea tot casca de carbon, dar alba. Pret 320 euro, negociabil. 0727.493.600 - Cristi lupu_sui@yahoo.com
  2. Vind o pereche de orteze EVS SX02, marimea L (circumferinta genunchiului 38-41 cm), noi. Unghiul de flexie si cel de extensie sint reglabile. Pot fi folosite si la schi, sau ca orteze simple, protectiile pentru genunchi fiind detasabile. Trimit prin curier, sau posta. Pret 200 euro, usor negociabil... Tel: 0727.493.600, sau PM
  3. Mda... bine ca a avut elicopterul potrivit deasupra. Incercati si voi, de unii singuri, si o sa vedeti ce amenzi capatati.... Daca rupi cu mina o crenguta de jneapan, iti iei chelfaneala (ca-i protejat de lege, cica), dar sa mai treci cu mobra peste un versant intreg de jnepenis. Plus ca zona aia s-ar putea sa faca parte din vreo arie protejata, sau ceva asemanator.
  4. Doar in Est poti vedea chestiile cu adevarat interesante........ Si dupa aia, catre Sud. Spor la povestit, ca e cerere mare!
  5. In sfirsit, vad o Africana cu garda decenta.... Mare fericire o sa fie pe capatul aluia care o lua-o!
  6. Stef, m-au intrebat niste amici unde ar putea sa traga cu ochiul pe traseu. Aveti stabilite niscai puncte pentru spectatori?
  7. Rezumatul n-o sa-l fac eu, ci o sa-i las pe participanti sa povesteasca, daca vor dori sa intre pe minunatul forum, ca sa discrediteze ei topicul, evenimentul, sau pe cine cred ei ca trebuie sa brazduiasca... Din ce am scris eu, am vazut cine si ce pulbere a priceput. O sa mai gasiti poze pe Moaca-Book si pe site-ul meu, iar cind s-o da la tv reportajul, o sa va spun.
  8. Inainte de "reorganizarea" forumului exista sectiunea "evenimente off-road", unde aveai locuri separate pentru concursuri si pentru evenimente non-competitionale. Acum, insa, sint in acelasi castron si discutiile lu' nea Gicu, despre cum indrepti o roata strimba, dar si topicurile despre evenimente non-competitionale. Destoinica treaba! De asemenea, mestere, tin sa va aduc aminte tuturor ca, in timp ce cursul enduro cu Graham Jarvis (inceputul lui martie 2011, tot eveniment non-competitie si tot cu taxa) a putut ramine la locul lui, tabara de rally-raid a incomodat foarte rau... Daca vi se pare ca raidul nu mai face parte din off-road, mai cititi un pic. Sau, poate, vi se pare ca exista o participare extrem de numeroasa la raid si mai trebuie "curatata" ramura? Din cauza asta, ce ati facut voi, continui sa consider ca-i lipsa de obraz fata de munca mea si fata de efortul celor ce au venit la Craiova anul trecut. Iar mimarea inteligentei prin expresii subtile, ar trebui lasata de-o parte si sa se intimple ce trebuie... (Imi aduc aminte ca si lui Bogdan Sacelean i-ati tot sters niste raspunsuri (pe topicul acela cu scoala enduro), pina s-a rastit la voi. Cu el cum ati dres-o???) Acu', lasind de-o parte off-topicurile, cei ce vor si pot veni la editia asta a taberei, mai pot vedea si asta:
  9. Salutare! Impreuna cu Alain Duclos, va astept la editia a doua a taberei de rally-raid de la Craiova. Detalii gasiti aici. O sa aveti parte de trasee variate si frumoase (cred), de la Dunare pina la munti. Pozele de mai jos sint din traseele de anul acesta. Cine nu poate veni toata perioada, sa-mi scrie pe mail si discutam ce-i de facut. Ar fi bine, totusi, sa va faceti timp o saptamina. Nu mai postez alte amanunte pe forum, ca sa nu mai fie motiv de "amabilitati" din partea "propitarilor", cum s-a intimplat anul trecut si sa gasim topicul mutat intr-un coltisor nestiut, nebanuit.
  10. Mosule, 'geaba citesti 'j de mii de pareri pe net. Din alea doua mobre, fa-ti una de iesit in teren, ia-ti naiba niste cauciuce de off si iesi la joaca. Teoria e una, dar practica e sfinta. Sinteti deja trei care puteti iesi cu mine, sa va arat chestii de baza. Pina la tabara puteti prinde destul de multe.
  11. Salutare! In noaptea trecuta a fost furat un DR 350 la Craiova. Serie cadru SK42B103029. Are toate actele pregatite pentru inmatriculare (asigurare, carte etc.), mai trebuia doar numarul luat... Are cadrul si saua albastre, plasticele albe, farul si masca aftermarket (Polisport), papion pe spate, rezervor standard, armatura pe aripa fata, foaie de 49-50, pornire la pedala. Actele si cheile n-am mai apucat sa le dam... Daca aflati ceva, inclusiv despre piese de vinzare, va rog dati un semn ori aici, ori pe mail (lupu_sui@yahoo.com), sau la tel. 0727.493.600. P.S.: Stiu ca exista o sectiune speciala pentru furturi, dar aici cred ca se uita mai multi dintre cei interesati de mobre off-road.
  12. Bre, nea' Ahile, schimba-ti, bre, obiceiurile!!... Cum adica sa maninci la ora aia??? Sau uita-te pe net seara, inainte de somn, sa te calmezi peste noapte si sa te trezesti linistit dimineata. Ce naiba? Ajungind la "obectul" cauzator de reactii... cam asa ar trebui sa arate o mobra de soi, dupa ce inveti s-o strunesti Pentru partea cu struneala, v-astept in iunie
×
×
  • Creează nouă...