Sari la conținut

edutzu20

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edutzu20

  1. motorul e un 1000rr ... am fost la o plimbare cu motociclistul saptamana trecuta si mergea cumpatat, atent.... RIP
  2. aveam tatuajul chiar la incheietura miinii drepte de unde a luat sange si nu ma intrebat nimic de el , si nu a facut nici un test ca sa vada vechimea.
  3. Nu cred ca in fisa pe care am completato ma intreba daca am tatuaj facut in ultimele 12 luni
  4. am fost eu acum acolo , programul pt noii donatori e de la 7:30 la 11:30 iar pt cei vechi de la 7:30 la 12:30. nu va duceti acum ca mergeti degeaba
  5. eu ma imbrac si am plecat , sper sa fie cineva acolo si sa pot ajuta.
  6. in caz de donatii pt sange puteti conta pe mine la orice ora din zi sau din noapte 0754011233
  7. oameni buni , mai experimentati decat mine ... mam hotarat si eu sami schimb carenele la FZR ul meu (250 R din 89 ) si nu stiu ce carene mi sar potrivi, bineinteles cu modificarile aferente .
  8. de acolo am luat mobra dar am ramas cu 20 mil datorie la ei pt ca din cauza unor servicii si unor promisiuni nerespectate am considerat ca acei 20 de mil nui merita . ma costat acum 3 ani 2000 de euro din care am dat doar 1500 . pretul a fost destul de mare ca sa nu mai zic ca am avut unele probleme pe care mi leam rezolvat singur .sa ca aceasta varianta pica . dar multumesc pt ajutor si interes.
  9. oameni buni cu suflet bun unde pot gasi si eu segmenti pt o tinerika de 21 anisori ( FZR 250R '89 modelul de japonia )
  10. nu am mai intrat pe forum ca sa vad si pe 1 mai am fost la ora 9:50 la titan am stat pana la 10:10 , si dupa am luato pe autostrada , dar am gasit la ultima benzinarie fetze cunoscute si mau luat cu ei
  11. ma oameni buni cand plecam la mare asa in masa, pe 1 sau pe 2 mai ca sa stiu sa ma invoiesc si eu din timp de la serv ?
  12. se pare ca vremea tine cu noi , deja e vreme de tricou si bermude
  13. eu voi veni . am mers pe zapada cu o capra acum 3 ierni (pe vremea aia aveam permisul ) o ploaie e nimica toata
  14. joi pardon ...acum 30 de min mam trezit si inca nu am baut cafeaua
  15. si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez .
  16. multumesc pt sfat . am luat una de la un cbr 600 si e ok acum
  17. bunicul meu e motociclist ( nu mai merge dar sper sai pot lua un scuter japonez vara asta ca sa se simta iar ca in tinerete ) , tatal natural tot motociclist, si pana sa ma urc prima data pe un scuter (yamaha jog ) nu ma pasionau si dupa ... nu mai m-am putut opri . Mesaj completat daca doresti iti pot incarca eu bateria la mine dar din pacate nu pot da redresorul ca nu este al meu .
  18. la ora 19:00 la a doua gura de metrou titan , cea din parc.
×
×
  • Creează nouă...