Sari la conținut

TheDonDragon

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    thebestdondragonintheworld

Profil

  • Carnet moto din
    nu am asa ceva
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Pana acum am condus doar masini (fara permis) , acum am zis sa ma cumintzesc si mi'am luat un scuter :D

TheDonDragon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare...sa inteleg ca la acest marsh au dreptul si participa doar cei cu motoare? Parerea mea ca si scuteristii sunt tot colegi mai "mici" dar tot pe 2 roti... suna a discriminare !!!
  2. Nu esti singurul caruia nu i se pupa una cu alta.... Mie imi ziceau astia ca am limitator nu stiu unde si ca la baterie gasesc un fir verde.....si inca 3 fire si daca il tai pe ala verde scap de acea limitare......dar la baterie nu sunt decat firele de la borne si....atat Ca sa nu mai zic ca nu am nici un tablou cu sigurantza....sau cel putin nu stiu eu unde l-au ascuns astia Si probleme continua !!!
  3. einstein1984 ia zi bro....ne dai si noua pontu' de unde putem sa comandam sau gasim si noi diverse pt scootere? Cat despre auto colante....veste........eu am vesta....si fie ca e zi sau noapte....tot intampin greutati....shoferii ma clanxoneaza....eu imi vad de drum.....daca faci greseala sa stai pe marginea benzii si nu pe centrul ei....are unu din ei grija sa iti faca ceva ca sa te scoata din peisaj....eu unu mi-am invatat lectia....merg cu 55km deci e de ajuns cat sa merg pe centrul primei benzi.....ca am mai patit-o cu bicileta.....acum vreo 4 ani...cand am facut cunostiintza cu o portiera de ARO deschisa fara sa se asigure de un shofer cu 25 de ani de shoferie......dar prost si imbecil de putzea..... Auzi faza.....mergeam pe MIHAI EMINECU ....cu viteza de croaziera de 35-45km....ca acoo daca nu te misti repede si nu dai din pedale sa iti sara ochii....te injura toti shoferii....cand de odata...apare din senin in ziua mea frumoasa de vara .....un mare ROMAN de la tzara probabil.....pt ca....eu zic din experientza.....ca atunci cand te dai jos din masina...ai oglinda retrovizoare....deci iti clatesti ochii in ea....ca sa vezi ce vine din spate.....dar sa cobori fara sa te asiguri....? REZULTAT: 10-15 metrii frana de cauciuc......guma noua.....o terminasem la asa viteza si frana......ghidon strambat.......roata facuta 8.......capu spart......1 coasta fisurata....!!! Asa ca ......cu toate ca eu unu am facut 4 ani EXTREME BIKE.....in germania.....(am fost in germania....italia....spania.....turcia) nu am scapat de un asa "noroc"....si pana si la turci soferii sunt educati , stau in spatele tau pana au ocazia sa te depaseasca.....oricat de grabiti ar fi....pe cand la noi.....si pt 1 metru.....te injura si te clanxoneaza de iti sare inima din piept....asa ca......ROMANIA TREZESTE-TE !!!
  4. Eu unu nu am avut inca neshansa sa cad...sau sa fac vreun accident.... Insa am avut cateva cazuri de "incercare" ..... insa...doar unu din vina mea.... Mergeam pe lini tramvaiului 5...cand a inceput sa ploua...... Dragii mei co'parteneri si colegi intr'u suferintza pe 2 roti......era sa ma duc da berbeleaca....cand.....am incercat sa trec inapoi pe acea juma' de metru de asfalt.....imi aluneca roata din fata....si uitema cum am facut un zig-zag......si din instinct....teama.....am revenit la normal pe asfaltul mai sus mentionat.....insa nu cu inima accelerata la maxim si tremurici de picioare....nu de teama cazaturii si a faptului ca scuterul e nou.....ci a basculantei care era in spatele meu.....ca de cazatura scapam eu cum scapam...dar de ala din spate.... Alte situatii: soferii nu semnalizeaza schimbarea sensului de mers. Pietonii nu se asigura la trecere....ci alearga ca oile alergate de lup.... Shoferii nu se asigura cand ies din parcare.....si de cele mai multe ori , nici cand ies de pe o strada/stradutza laterala...... La semafor......sau ambuteiaje.....aglomeratii.......shoferii profita si de cei 5cm care sunt pe langa scuterul tau si implicit pe langa tine....si mai...mai sa se suie pe tine.... Alta faza pot spune stupida a unui shofer de "4 ROTI"....la semafor.....in fata mea o dacie din 80...si ceva....cazan dal' de'l stim cu totii.......pe banda din dreapta....liber.... eu ce zic acum...hai ca ma bag si eu...ca fiind micutz si indrasnetz.....banda e libera...si pana apuca ala cu dacia sa faca stanga la intersectie .....eu deja sunt in fata lui cu ceva metrii in plus (tot stanga faceam si eu).....dar....ce sa vezi......prin dreapta mea....vine un mare magar...cu o mare duba...care....ce face el pt a ne dovedii intzelepciunea lui dobandita in ani de shoferie si la scoala de soferi.......se baga si ne taie fata la amndoi (mie si individului cu dacia).....si uite ce am ramas noi blocati....pana ce a trecut acel mitocan...fara maniere.... Cazurile...sunt multiple...dar nu as vrea sa va plictisesc...in cazul in care nu am facut'o deja.....
  5. Mda.....toate bune si frumoase....de la priza de bricheta pt scuter....pana la slanina si afumaturi..... dar pana la urma...are cineva ceva concret? A montat cineva o priza? Daca da...imagini...sau explikatii mai clare? Daca montezi oricefel de gadgeturi....te scapa si de garantie?
  6. Salutare. Am si eu o chinezoaica BAOTIAN EAGLE..... Imi merge fara nici un fel de modificare pana la 55-60Km......dar cum incepe sa sara de 55km/h ....parca ai da ceva in "gat" .... zici ca sunt suturi....ceva care parca o opreste..... Are cineva o idee/parere/solutie/sfat? Multumesc anticipat.
  7. ......uite si motoscartza mea.....fara modificari.....ca e noua saracutza...dar deja da impresii ca vrea sa isi dea duhu....
  8. einstein1984 ms bro.....acum sunt linistit....tre sa fac doar rost de cash...si hop la inmatriculare... mai nasol ca am vazut si alta risipa de bani.....cu legislatia aia....mai bine imi strang bani si dau de permis ( multumesc pt ajutor
  9. ROG AJUTOR !!!!!!!!!!!! Eu am cumparat acum 1-2 luni de zile scuterul.....dar cand am avut bani.....(pe muchie) mia zis aia de la posta cum ca tre sa mai platesc nu stiu ce taxe...... In fine.... Ideea este ca INCA nu este inmatriculat.... Dar as vrea sa va rog....cei care atzi facut-o....sa imi raspunde-ti daca stiti sau puteti afla.....eu nu mai stau la adresa din buletin......si dupa ce depun toate actele si chitantele.....imi trimit aia ceva la fostul domiciuliu ca sa ridic placuta....sau ma duc eu dupa cateva zile 10-20-30 si o ridic??? Va rog sa ma ajutati ca sunt in mare DILEMA !!! Multumesc anticipat.
  10. Salutare tuturor. Bine v-am gasit.....caci mult v-am cautat!!! Sper ca voi avea si eu loc pe langa voi , chiar daca nu ma cunoaste inca nimeni. Nu am capacitate material'o-financiara ca altii.....dar am si eu un BAOTIAN EAGLE....de care sunt multumit..... Am citit vreo 20 de pagini dar ..... tre sa recunosc ca pana la urma am sarit la final .....motivul....ma dor ochii ca am mici probleme cu monitorul (contrastul) ..... asa ca va rog daca se poata sa ma lamuriti si pe mine pana la urma cum au ramas toate....logo....""IMN....stiker....etc. Despre ce stiker este vb pana la urma? Si cam cat costa? Este nevoie de ceva "anume" pentru a intra in "CLUB" ? Si in special.....cand....unde.....putem face o plimbare amicala..... Va salut cu stima si respect pe toti....indiferent de varsa sau capacitatea cilindrica
  11. Salutare. Bine v-am gasit. Eu din pacate nu's fericitul posesor a unui motor....insa am si eu un mic scuter.....care e ....nou !!! Daca e cineva din bucuresti si are chef sa iasa pe afara..... thebestdondragonintheworld 0721.46.96.40 Va salut pe toti. Asfalt uscat,drum liber....atentia'n 4 !!!
×
×
  • Creează nouă...