Sari la conținut

trafik

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    Trafikantu_maestru@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Dylan125

Informații profil

  • Motociclete detinute
    motocross MZ ,honda dylan125

trafik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de asta imi este si mie frica si asa dupa 1 luna nepornit tre sa il pornesc cu bateria de masina ca altfel nu o ia oricum are bujia de 10000km e tot ngk cr8eh9 nu stiu ma gandesc ca pote il solicita mai mult pe cdi sau invers ca face scanteie la voltaj mai mic asa scrie pe site la NGK am tot ngk pe scuter are 10000km cu ea facuti si merge bine da dupa ce sta 1 luna il pornesc greu zici ca este buna la scutere dap? cam cat e una CR8EHIX9 ?? Salutare!!!
  2. am un scuter honda dylan 125 ses din 2005 si vreau sa ii pun bujie cu iridium ...credeti ca merge sau imi distruge instalatia electrica?? zice ca are nevoie de mai putini volti sa se aprinda oare imi distruge cdi???
  3. am un scuter honda dylan 125 ses din 2005 si vreau sa ii pun bujie cu iridium ...credeti ca merge sau imi distruge instalatia electrica?? zice ca are nevoie de mai putini volti sa se aprinda oare imi distruge cdi???
  4. Frate am yo un honda dylan ...e cel mai bun scuter de 125 pe care o sa pui mana vreodata in viata....are demaraj de iti smulge inchieturile si fuge 120 la ora usor de tot si e foarte usor de manevrat chesti e sa il intretii...isi merita fiecare ban:P
  5. Da nu poate sa scrie pe acte ca e de 125? ce mai poate sa imi faca politaiu atunci.......sau nu se poate face acte la scuter de 125 ca la ale de 50???
  6. Deci merge sa fac asa nu sa ii dau ceva bani sa imi faca acte cu tot cu chitanta cu cartea tehnica si tot nu?? Daca merge iti fac cinste o bere daca te vad prin Bucuresti:P Da` sunt legale?? Cam cat crezi ca m-or costa??
  7. da ca sa imi fac acte cum sa fac?? merg in Targ vitan la cineva ii dau mita si ii zic sa imi faca acte?? sau la reprezentanta honda???
  8. Fara acte fara nimik??? si pot sa circul in toata romania??
  9. La politie trebuie sa fac nu actul de vanzare cumparare??? si apoi ca sa fac acte de 125 ce imi tre?? dau o bere daca te vad prin bucuresti cu motoru....
  10. am un scuter honda si nu am acte la el...nu e furat ...ce sa fac ca sa imi pot procura acte...pls ajutati-ma fac cinste:P am tot seriile la motor.cadru.....sau macar pot sa il omologhez individual...cum?? sau are cineva acte de vanzare pt honda dylan 125cc??
  11. Cumpar motor de jawa functional complet gata de pus pe cadru...vreau sa fie complet cu carburatoare, instalatie etc tot ce tre sa mearga ..fara tobele de esapament....Yo sunt din bucuresti daca se poate mai aproape de bucuresti sau sa asiguri transport!!!
×
×
  • Creează nouă...