Sari la conținut

PERL

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PERL

  1. Fox marime 44 Cauciucurile Pirelli,Metzler ,nu am idee cum sunt "imperecheate" marimea cu brand. Dimensiuni : 140/80-18 80/100-21 120/80-19 110/100-18 Bucuresti
  2. E foarte amuzant ...mai ales ridicatul vacii de jos .... Drumul are doua portiuni mai urate in rest e minunat , numai bun de forja . Tyuta stie cel mai bine cum e cu forja .... e singurul motocicist care cred ca mai stie sa cante MELC, MELC , trei zile nu i-am putut scoate cantecul asta din cap uote name='ali baba' timestamp='1317646424' post='2966428'] Salut. Pe unde ati urcat? Din Vulcan pe sub gondola noua? E amuzant drumul - bolovanos si abrupt. Sau prin Straja? Spyor.
  3. salutare ! Daca e cineva interesat de upgrade .....> /index.php?showtopic=617236
  4. DA , cositorit . Daca pui ”papuci ” mama-tata pe langa faptul ca nu fac contact foarte bine se pierde si curent , mi-am bulit o baterie in felul asta -nu mai incarca din cauza contactelor proaste . Spor !
  5. Cred ca ai cam gresit .... Cuvintele de mai sus vroiai sa le scrii la informatile legate de profilul tau ? Fetele au o sectiune speciala in forumul asta , ia fa-ti de lucru pe acolo. In cazul in care ai ceva de comentat fii ””politicos”” nu vorbi pe aici ca in bordei la tine cu animalele din acasa .
  6. Nu a fost chiar o tura ” cu ochii inchisi ” . Mai aveam in plan inca vreo 150 km de off in acea zi dar venea noaptea pe noi , sa nu mai zic ca eram fleasca . Restul poate sambata , duminica Zona Clejani 44 19 29.71 N 25 42 54.54 E
  7. Ursul e specialitatea lui Tyuta , mie-mi place pestele dupa cum se vede . In final am ajuns acas` fara peste dar mirosind a peste ....
  8. Ai haaai ....daca stiam pe acolo o luam ....
  9. Salutare ! Exista o firma de transport NORMANDIA are plecare dimineata din Timisoara si ajunge seara in jur de ora 19 in Bucuresti autogara Pacii . Se poate pune furca pe autocar si ajunge in siguranta ,pret in jur de 10 ron . Daca vreti mai multe detalii astept un semn . Daca e la sfarsit de saptamana treaba cu reparatul motorului poate reusesc sa iau duba de la munca-VW Crafter . Conditile sunt : sa fie vineri dupa ora 15 , drumul sa fie accesibil ( fara noroaie prea adanci ) si sa fie platita motorina . Daca va e de folos ceea ce v-am propus astept un semn din timp sa vad daca reusesc cu duba . Spor !
  10. Unie punem banii ? ceva cont ? 50 si de la mine ..... Daca as fi in locul lui as inebunii sa raman fara moto . Am patit asa ceva si va zic ca nu e prea frumoasa viata cu fieru indoit ...... Fii pe pace ca se rezolva , cativa zeci de lei gaseste lumea sa ne ajutam la greu . Spor !
  11. Voi pleca in jur de ora 15 din Bucuresti . Sper la ora 15 sa fiu la Arcul de triumf ,daca e cineva in zona la ora 15 ne vedem colo sau astept PM . Spor !
  12. Salutare ! Cei cu cortu” unde se vor ”” caza ”” ? Cate locuri sunt in camera ? Parca era vorba de Valeni intr-un post putin mai vechi si era vorba de vineri nu de sambata ,cei care vin mai de departe .....mai au chef sambata sa urce in munte ? Daca punem cortul la Cab Valea Neagra avem de unde sa ne aprovizionam cu de-ale gurii ??? Spor !
  13. ai alta idee ? Ar putea fii de la electromotor....din cate am mai intrebat ...
  14. [ poate fii dusa daca porneste cand e motorul rece ? si nu porneste cand e cald ? quote name=Africanu' date='Jun 22 2010, 11:28 PM' post='2485814] Ai masurat tensiunea la baterie? Dupa cum descrii se pare ca bateria e terminata. Africanu Mesaj completat multam pt raspunsuri,o sa vad ce e cu ea pe sambata duminica. daca aveti alte pareri ...astept Multam mult !
  15. salutare ! O intrebare........de ce &^$%&*%^&%* nu imi mai porneste motoru atunci cand e cald ? porneste doar impinsa sau dupa ce se raceste . Mentionez ca pompa e schimbata . Bateria pare ok,porneste cand e motorul rece . Fenomenul e cam asa : mers ....opresc ,bag cheia , rotesc cheia am curent pe bord,dau sa pornesc si pierd curentul de tot . Multam mult ! Multam
  16. cu carnetul de pasaj rezolvi cu vreo 5000 euro si 500 eliberarea lui Cam nasol cu vizele , pentru viza de India slabe sanse de obtinut in Romania , este indicat Istambulul dureaza cam 5 zile ; La Iran si Pakistan dureaza si nu e sigur ........de fapt mama dreac de tara ...ce e sigur ? Da-mi un pm cu numarul tau si aflii mai multe .
  17. Te rog sa schimbi poza. Subsemnatul e in poza ...ca sa vezi coincidenta... Multam ! E
  18. Salutare ! In cazul in care este cineva interesat de cutii metalice-home made aveti detalii aici : /index.php?showtopic=473750 Numai binie !
×
×
  • Creează nouă...