Sari la conținut

vwg0lf

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vwg0lf

  1. Multumesc de ajutor,mai ieftine de atat chir ca nu se putea,un singur lucru mai am de adaugat ,nu ma pricep chiar atat de bine la moto am carnet din vara trecuta ,cineva sa uitat la ea si a spus ca sunt strambe cineva care se pricepe dar vreau sa o mai vada cineva ,nu stiu cine are bunavointa sa vina sa o nvada pt ca nu vreau sa investesc banii pe ceva care ,poate nu trebuie.Cred ca o sa vin si eu joi la intalnire sa vb cu voi despre problema.

     

     

    multumesc pt sfat.

     

    Vezi la discurile de pe okazii ca spune ca e de pe un Hornet din 98 - are janta pe 16''. Daca hornetul tau are janta pe 17" nu o sa se potriveasca.

     

    p.s. o intrebare pt. cei care si-au luat de pe louis. La discurile pe fata pretul e la buc sau la set?

  2. Salut,

    Vreau sa schimb si eu uleiul din furca. Am vazut ca in manual da o cantitate de 486ml. Asta e cantitatea totala (243ml X 2)?

    Si ca vascozitate care e mai recomandata? (am vazut ca ravenitza a pus 10W)

     

    merci

  3. Sincer, ce doresti tu sa faci cu starteru ala? Ala este doar pentru a porni motoru...nu sa-l actionezi cand functioneaza deja.

     

    Asa trebuie sa faca...sa iti opreasca motorul.

     

     

    Merci de raspuns.

    Poate m-am exprimat gresit si nu s-a inteles. Am spus doar ca l-am atins din greseala si s-a oprit motorul. Nu am de gand sa-l apas in nici un fel dupa ce e pornit motorul.

  4. Salut,

    Cu toate ca am motorul de 3ani abia acum am observat asta. Cu motorul pornit (la relanti) am atins butonul de actionare al starterului; imediat motorul s-a oprit. Am facut cateva incercari apoi:

    1. motorul pornit, faza scurta stinsa - motorul nu se opreste cand apas pe buton, dar parca da senzatia de mica intrerupere (ca si cum ar vrea sa se opreasca - doar am apasat butonul, nu l-am tinut mai mult apasat)

    2. motorul pornit, faza scurta aprinsa - motorul se opreste cand apas pe buton

    3. motorul pornit si tinut accelerat (~2500-3000rot), faza scurta aprinsa - la fel ca la pct.1, dar senzatia de intrerupere este forte mica.

     

    Este normal?

  5. Salutare la toata lumea!

     

    Nu stiu ce faceti voi, dar eu imi pregatesc motoreta de sezon, asa ca am inceput sa caut consumabile pentru hornetica.

    Va zic si voiua poate va este de folos:

     

    Filtru aer - 47 ron - Paulas Moto Ploiesti

     

    Toate cele bune!!!! BZZZZZZZZZZZZ!!!! :laugh:

     

    ce filtru de aer ii pui? cel de pe Louis? eu inafara de cel de pe louis si original (50 euro) altceva nu am gasit. Mann, bosch nu fac pt.hornet.

×
×
  • Creează nouă...