Sari la conținut

teohurezeanu

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de teohurezeanu

  1. Aprilia Shiver SL 750, intrucat pana acum am avut numai motocilete de viteza,as dori sa aflu cate ceva despre acest model de la cei care il au sau care au venit in contac cu el.In afara de datele generale nu am gasit altceva despre aceasta motocicleta.Multumesc!

  2. Eh, nu o lua si tu chiar asa, daca nu se fac improvizatii grosolane nu e chiar o tragedie. Nu trebuie insa nici sa cazi in cealalta extrema si sa tratezi modificarile si adaptarile la sistemul de franare cu superficialitate: e nevoie de o analizare obiectiva a datelor problemei si alegerea solutiei optime in deplina cunostinta de cauza.

     

    In cazul descris de tine ar trebui comparate diametrele pistonaselor etrierelor de la 600rr si zx4. Daca sunt identice, inseamna ca si pompele sunt relativ compatibile si probabil interschimbabile. Pana la urma mai exista si "feedback'ul" pilotului care poate face diferenta intre o imbunatatire si un regres.

     

    Personal insa recomand folosirea pompelor de frana pe etrierele pentru care acestea au fost concepute.

     

    Ride SAfe!

     

    <br /><br /><br /

     

    Eh, nu o lua si tu chiar asa, daca nu se fac improvizatii grosolane nu e chiar o tragedie. Nu trebuie insa nici sa cazi in cealalta extrema si sa tratezi modificarile si adaptarile la sistemul de franare cu superficialitate: e nevoie de o analizare obiectiva a datelor problemei si alegerea solutiei optime in deplina cunostinta de cauza.

     

    In cazul descris de tine ar trebui comparate diametrele pistonaselor etrierelor de la 600rr si zx4. Daca sunt identice, inseamna ca si pompele sunt relativ compatibile si probabil interschimbabile. Pana la urma mai exista si "feedback'ul" pilotului care poate face diferenta intre o imbunatatire si un regres.

     

    Personal insa recomand folosirea pompelor de frana pe etrierele pentru care acestea au fost concepute.

     

    Ride SAfe!

    da nu am luat in ''tragic''situatia, dar nestiind ce consecinte poate avea o asemenea operatie am vrut sa ma interesez,plus ca poate fi o solutie la indemana ptr oricine daca din diverse motive nu are la indemana o pompa de frana specifica motocicletei,atata vreme cat se respecta ce ai mentionat tu!

     

    multumesc ptr lamuriri!:rock:

  3. In primul rand, permite'mi sa te intreb de ce vrei sa schimbi pompa de frana, si mai ales de ce cu alt model?

    nu eu doresc modificarea eu dezmembrez un zx4 si cineva vrea sa cumpere pompa de frana fata ptr a o monta la un 600 rr m-a intrebat daca este ok?cum nu am avut habar despre aceasta problema i-am spus sa se intereseze si sa revina cu un telefon,si vroiam sa aflu si eu la randul meu daca este in regula sa faca aceasta schimbare ptr ca nu vreau sa se imprastie nimeni din cauza mea si nici nu ma imbogatesc cu banii luati pe pompa de frana de la el si sa-l prostesc spunandu-i da frate cum sa nu mearga!!! prefer sa mai ramana la mine pompa respectiva mult si bine decat ....doamne fereste cine stie ce sa se intample!

  4. imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare!

     

    imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare!

  5. va multumesc ptr raspunsuri la toti,eu unul m-am lamurit,normal ca nu este vorba despre discurile racing folosite in moto GP,nu stiu cati dintre noi si le perimt la 2000 e bucata,asta presupunand ca s-ar putea cumpara! inca o data multumesc ptr lamuriri!

  6. pe langa discuri trebuiesc si placute mai bune, si furtune racing ... dupa mine e prea mare bataie de cap doar pentru un motor de strada ... avantajele care sa fie ... franare mai eficienta in caz de uz excesiv al franii(chestie intalnita numai pe circuit) ventilare mai buna a discului, ar mai fi si altele dar ... chestii nenecesare doar pentru uz stradal zic eu

     

     

    da imi cer scuze poate m-am exprimat un pic confuz!stiu ca este nevoie de placute de frana superioare si furtune de frana racing;ca sa fiu mai explicit motocicleta este deja dotata cu discuri de frana,placute si furtune racing si vroiam sa aflu plusuri si minusuri ptr acestea ptr uz stradal daca exista!

  7. ti'a luat permisul?!?!?! deci ai semnat procesul verbal...nu trebuia sa faci asta...puteai sa te judeci cu ei...nu esti obligat sa semnezi procesul verbal daca nu esti de acord cu ce a scris gainarul...

     

     

    un proces verbal nesemnat este valabil,ceea ce trebuie facut in astfel de cazuri este sa treci la rubrica mentiuni(cred, nu imi aduc aminte exact acum) ca nu esti de acord cu cele scrise in pv din cauza ca....(si aici descrii problema ta)!

  8. Ia 600RR Adi, 954 nu e prea mare pentru oras? Ce-i drept si eu as alege 954 datorita dimensiunilor si look-ului :D

     

    Are careva Casco la CBRica? Vreau sa-mi fac si eu..

     

    eu am la un cbr 600 f4 din 2000 ,rata lunara de 120 ron daca esti interesat te pot pune in legatura cu persoana care mi-a facut mie!

  9. un mecanic f bun si cunoscut ,i-a cerut unui amic sa-i schimbe garnitura de chiuloasa 200 de euro, mai am un amic care il costa reparea unei cutii ,de mai bine mai pune cateva sute peste si isi ia altceva,nu neaparat sfatul dat este ca mecanicul are ceva cu tine,sa nu are chef de munca concluziile le poti trage tu singur

  10. Louis.dehttp://www.louis.de/_40b71a7026114074de18baed3e40405f19/index.php?topic=search&searchterm=10003617&cmd.x=0&cmd.y=0

    <small>--- Mesaj completat în 16 Mar 2008 19:00 -------------</small><br/>http://www.louis.de/_40b71a7026114074de18b...x=0&cmd.y=0

    Cu putina imaginatie si meserie o poti face!

    am incercat sa improvizez o cheie dintr-un disc de ambreiaj uzat,dar platbandul folosit pe post de maner este moale,si am stirbit putin dintr-un dinte al oalei si nu vreau sa mai risc ,multumesc

  11. Cheia este pentru a tine butucul ambreiajului si sa poti sa desurubezi piulita centrala!

    Se mai poate desface cu pistolul cu percutie,partea proasta este la montaj, pentru ca trebuie tinuta si strinsa piulita la dinamometrica :crack:

    multumesc,asa m-am gandit si eu ,ai idee de unde pot cumpara cheia respectiva?

×
×
  • Creează nouă...