Sari la conținut

teohurezeanu

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dezmembrarimoto@yahoo.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    CBR 600 rr

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 F 4 - 2000 Suzuki GSXR 600 - 1999 Honda CBR 600 rr - 2004

teohurezeanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  2. Motociclist de nota zece, sincer :) Mersi pentru ajutorul cu surubul, dar am rezolvat pe plan local, la un strung. Mi-era asa te pun pe drumuri pt un surub. Raman dator cu o bere :)

  3. Cel mai trist este ca pe masina era lipit un stiker cu ,,ATENIE LA MOTOCICISTI,, Recuperare rapida motociclistului!
  4. Aprilia Shiver SL 750, intrucat pana acum am avut numai motocilete de viteza,as dori sa aflu cate ceva despre acest model de la cei care il au sau care au venit in contac cu el.In afara de datele generale nu am gasit altceva despre aceasta motocicleta.Multumesc!
  5. da nu am luat in ''tragic''situatia, dar nestiind ce consecinte poate avea o asemenea operatie am vrut sa ma interesez,plus ca poate fi o solutie la indemana ptr oricine daca din diverse motive nu are la indemana o pompa de frana specifica motocicletei,atata vreme cat se respecta ce ai mentionat tu! multumesc ptr lamuriri!
  6. nu se doreste schimbarea etrierilor ci doar a pompei de frana;diametrul discurilor este egal!
  7. ertieri sunt aceiasi marca,aceiasi marime,cu 4 pistonase de frana si uni si altii difera doar sistemul de prindere la ei!
  8. datele problemei:o pompa frana fata de la un motor de 400 cm cubi se poate folosi la un motor de 600 cm?va fi afectata calitatea franari?au si pompele de frana anumite caracteristici specifice fiecarui model in parte si din acesta cauza sa fie necesara o distanta de franare mai mare daca nu este folosita aceiasi pompa de frana ?
  9. nu sunt indecis la pret,ptr cine e decis il las la 3200,restul stii cum e trebuie sa ia de unde sa scazi
  10. imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare! imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare!
  11. bine v-am gasit, acum 2 zile am achizitionat un RR din 2004 cu 18000km,inainte de el am avut un f4!numai bine tuturor!
  12. va multumesc ptr raspunsuri la toti,eu unul m-am lamurit,normal ca nu este vorba despre discurile racing folosite in moto GP,nu stiu cati dintre noi si le perimt la 2000 e bucata,asta presupunand ca s-ar putea cumpara! inca o data multumesc ptr lamuriri!
×
×
  • Creează nouă...