Sari la conținut

teohurezeanu

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de teohurezeanu

  1. Cel mai trist este ca pe masina era lipit un stiker cu ,,ATENIE LA MOTOCICISTI,, Recuperare rapida motociclistului!
  2. Aprilia Shiver SL 750, intrucat pana acum am avut numai motocilete de viteza,as dori sa aflu cate ceva despre acest model de la cei care il au sau care au venit in contac cu el.In afara de datele generale nu am gasit altceva despre aceasta motocicleta.Multumesc!
  3. da nu am luat in ''tragic''situatia, dar nestiind ce consecinte poate avea o asemenea operatie am vrut sa ma interesez,plus ca poate fi o solutie la indemana ptr oricine daca din diverse motive nu are la indemana o pompa de frana specifica motocicletei,atata vreme cat se respecta ce ai mentionat tu! multumesc ptr lamuriri!
  4. nu se doreste schimbarea etrierilor ci doar a pompei de frana;diametrul discurilor este egal!
  5. ertieri sunt aceiasi marca,aceiasi marime,cu 4 pistonase de frana si uni si altii difera doar sistemul de prindere la ei!
  6. datele problemei:o pompa frana fata de la un motor de 400 cm cubi se poate folosi la un motor de 600 cm?va fi afectata calitatea franari?au si pompele de frana anumite caracteristici specifice fiecarui model in parte si din acesta cauza sa fie necesara o distanta de franare mai mare daca nu este folosita aceiasi pompa de frana ?
  7. nu sunt indecis la pret,ptr cine e decis il las la 3200,restul stii cum e trebuie sa ia de unde sa scazi
  8. imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare! imi cer scuze ca postez aici un anunt de vanzare,dar sunt nevoit sa ma despart de f4 din 2000,ptr un 600 rr din 2004,linkul catre anunt este la semnatura!daca cineva dintre voi ma poate ajuta,cunoaste pe cineva care vrea un f4,sa-mi dea un pm va rog,accept ptr motor orice fel de verificare!
  9. bine v-am gasit, acum 2 zile am achizitionat un RR din 2004 cu 18000km,inainte de el am avut un f4!numai bine tuturor!
  10. va multumesc ptr raspunsuri la toti,eu unul m-am lamurit,normal ca nu este vorba despre discurile racing folosite in moto GP,nu stiu cati dintre noi si le perimt la 2000 e bucata,asta presupunand ca s-ar putea cumpara! inca o data multumesc ptr lamuriri!
  11. am inteles! iti multumesc ptr raspunsuri!
  12. da imi cer scuze poate m-am exprimat un pic confuz!stiu ca este nevoie de placute de frana superioare si furtune de frana racing;ca sa fiu mai explicit motocicleta este deja dotata cu discuri de frana,placute si furtune racing si vroiam sa aflu plusuri si minusuri ptr acestea ptr uz stradal daca exista!
  13. Asi dori sa aflu antajele si dezavantajele folosirii unor discuri de frana racing pe o motocicleta folosita zi de zi pe strada!multumesc
  14. teohurezeanu

    Dacia 1300

    un proces verbal nesemnat este valabil,ceea ce trebuie facut in astfel de cazuri este sa treci la rubrica mentiuni(cred, nu imi aduc aminte exact acum) ca nu esti de acord cu cele scrise in pv din cauza ca....(si aici descrii problema ta)!
  15. 120 ron pe luna,contractul este pe un an,dar in lunile de iarna cand nu o folosesti nu are rost sa platesti,rata este fixa!
  16. eu am la un cbr 600 f4 din 2000 ,rata lunara de 120 ron daca esti interesat te pot pune in legatura cu persoana care mi-a facut mie!
  17. eu am luat-o ptr un gsxr 98-00 are 46 dinti pret 120 ron tel 0722 403 152 sau id mess teohurezeanu
  18. daca te intereseaza da-mi un pm dezmembrez eu unul!
  19. un mecanic f bun si cunoscut ,i-a cerut unui amic sa-i schimbe garnitura de chiuloasa 200 de euro, mai am un amic care il costa reparea unei cutii ,de mai bine mai pune cateva sute peste si isi ia altceva,nu neaparat sfatul dat este ca mecanicul are ceva cu tine,sa nu are chef de munca concluziile le poti trage tu singur
  20. am incercat sa improvizez o cheie dintr-un disc de ambreiaj uzat,dar platbandul folosit pe post de maner este moale,si am stirbit putin dintr-un dinte al oalei si nu vreau sa mai risc ,multumesc
  21. multumesc,asa m-am gandit si eu ,ai idee de unde pot cumpara cheia respectiva?
  22. imi cer scuze daca sunt off,dar trebuie sa dau jos oala de ambreiaj la un cbr 600 f 4,deoarece am un arc rupt iar schimbatorul de viteze nu mai revine pe pozitie,poate cineva sa-mi explice care sunt pasii,multumesc
×
×
  • Creează nouă...