Sari la conținut

BYE

INACTIV
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    BV 46 BYE

BYE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Defilarea la 11:00 prin Predeal si demonstratia de stunt intre orele 12:00-14:00 in piata garii.Orele sunt valabile ptr data de 24.07.2010
  2. Scuze ca intervin dar in acest filmulet la secunda 54'' in momentul cand se fac masuratorile se vede clar pe banda stanga o denivelare f urata care poate sa faca ma multe victime, acea denivelare(probabil ciment) este acolo de f mult timp, cine nu o stie poate sa cada urat. Dumnezeu sa-i odihneasca.
  3. Salut, stiu ca nu este sectiunea potrivita dar avand in vedere ca aici sunt pasionati va anunt ca imi vand motorul.Cine este interesat de anunt http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...001-275874.html Va multumesc.
  4. ultima portiune de drum a fost terminata si acum se fac amenajarile necesare
  5. salutare.....sunt din Predeal dar o sa plec vineri pe la orele 16:00 din Bucuresti cu inca 3-4 motociclisti.Poate stabilim un loc de intalnire ptr cei ce plecam din Bucuresti vineri.(ieri a inceput asfaltarea ultimei portiuni de asfalt care era rupta)
  6. Sunt brashovean dar acum locuiesc in bucuresti....m-a sunat un prieten motociclist si mia spus toate detaliile de mai sus si speram ca mai stie cineva detalii.
  7. Momentan nu se aude la rece......am intzeles ca atunci cand o sa se auda la rece e mai nasol.Cand ma opresc cu turatia intre 4500-5500 zangane incredibil......cand ies mai sus sau mai jos in turatii nu se mai aude nik.Am intzeles ca modelul asta are problema la intinzator......acum intrebarea mea este..... are intinzator mecanic sau hidraulic?
  8. Salut...am si eu o problema si poate ma puteti ajuta......am un cbr 600f4i 2001.Problema este ca pe la 4500-5500rot/min am un zanganit f puternic care se ayde din partea din fata,unii spun ca e posibil sa fie lantzu de la distributie,mai exact intinzatoru.....problema e ca nimeni nu a putut sa-mi spuna daca acest model de honda are intinzator hidraulic sau este mecanic.....voi aveti idee daca e mecanic sau hidraulic?sau alta varianta ptr acest zanganit?Merci.
  9. Prietene....daca nu te intereseaza atunci canta la alta masa.....sunt brashovean si ma intereseaza.....daca pe tine nu te intereseaza ce s-a intamplat cu acei copii nu-ti mai irosii timpul tau pretios in acest topic
  10. M-a anuntzat un prieten ca aseara a fost accident f grav la intrare in bv.....unu cu o toyota a dat prioritate unei masini care venea din directia Predeal si motociclistu care venea din bv a intrat in ei......mult sange ptr ca nu aveau echipament.......fata "urla" de durere iar motociclistu era inert....langa cap mi-a spus prietenu meu ca avea o bucata de carne probabil plina de sange.........daca stiti ceva va rog sa postati mai multe.
  11. Vand adidasi Puma DUCATI model 2008 marimi 37-38 la 210RON Scuze daca va deranjeaza interventzia mea.
  12. Salut......am un prieten cu un cbr 600f4i 2001 v.rossi care a cazut si a rupt schimbatoru de viteze......ne poate ajuta cineva cu un schimbator de vanzare sau din dezmembrari?merci.
  13. Astazi nu cred ca ajung la motor k sa fac niste poze dar iti spun ca....daca ridici shaua de pasager are in spate o tija metalica....de acea tija e prins noul ansamblu.....o sa fac poza si la prindere.
×
×
  • Creează nouă...