Sari la conținut

Adrian D

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha XTZ660
  • Club
    www.tenereclub.ro

Adrian D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt de aceasi parere!Exemplu poate fi dat si noul Tenere:plastic si iar plastic....Iar aspectul ''futurist'' nu-mi place deloc! Toti producatori iau in calcul doar aspectul comercial! Evolutie sau involutie?
  2. Si eu am in calcul ca urmatorul motor sa fie Super Tenere,insa nici un BMW 1200GS nu ar fi rau Mai e mult insa de muncit pana acolo!
  3. Eu m-as indrepta fara regrete catre un BMW 1200GS.Deocamdata nu-mi permit asa ceva.Ca tinte viitoare:Supertenere sau Africa Twin
  4. Intre-adevar futunul exista! Vroiam sa dau demult drumul la ulei, insa nu am vrut sa fac vreo prostie!Nu stiam care este rostul acelui ulei!Nu mai zic de panica in care am intrat atunci cand am venit cu el acasa. L-am luat pe la sfarsitul lui septembrie din Tg. Mures.Am venit pe el calare in aceeasi zi!Seara pe la 21 cand am ajuns in Bucuresti motorul mirosea ca naiba.Am crezut ca am mers fara ulei!!Eram distrus!Apoi zilele urmatoare am observat ca,datorita vibratilor,suruburile de la cutie erau aproape complet desfacute! Am discutat si cu fostul proprietar care mi-a spus ca e vorba de uleiul rezidual si asa se mai intampla sa curga,la motociclete enduro,putin ulei.In rest alte probleme nu am!Consumul e obisnuit 5% iar motorul se incalzeste relativ usor! In curand o sa va arat si niste poze.Motorul a fost bine intrtinut si arata f. bine.Inca un motiv in plus ca sa am si eu cel putin la fel de mare grija cu el! Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre promte! --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 10:08 ------------- Da, despre cutia aceea este vorba!Poze nu cred ca mai are rost sa pun legat de cutie(poate cu motorul),caci datorita voua am aflat despre ce e vorba. Astazi,am luat si eu manualul unui SZR 660 si fragmentele puse Cristi-Mic.
  5. Salut! De aproximativ o luna sunt detinatorul unui xtz660 si de ceva mai mult(3 luni)motociclist cu acte! N-am facut mai mult de 2000 de km si deja ma gandesc ca la anul o sa-mi iau sora ei mai mare:xtz750. Deocamdata ma confrunt cu o problema si de aceea va rog a ma ajuta cu un manual de reparatie pentru modelul 1995. Problema e urmatoarea:imi curge ulei,insa am verificat nivelul si e ok. Este vorba de acel ulei rezidual ce se aduna in cutia de langa sa. Imi curge direct pe toba si creaza un disconfort mai ales prin mirosul specific de ulei ars. Cauza e un surub care nu se strange corespunzator.Vrea sa desfac cutia sa vad ce e de facut,eventual sa schimb garnitura dar,evident, trebuie sa golesc uleiul de tot!Spunet-mi voi ce se intampla apoi?Cum se reumple acea cutie?Care e scopul ei mai precis? Astept un raspuns cat mai rapid din partea voastra! Va mai intreb totodata ce se mai intampla cu site-ul promis teneristilor?
×
×
  • Creează nouă...