Sari la conținut

nuca

EX+
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nuca

  1. Bine ca esti ok, k fierul se indreapta! Sanatate maxima!
  2. am vb cu o prietena pe mess si mi-a spus ca a fost accident la academie, motor negru la fel si echipamentul! Salvare, politie, etc! Stie careva ceva!? am inteles ca s-a intamplat in dreptul bisericutei de la academie! sper ca riderul sa fie bine!
  3. Va dati seama ca am fost si ca la recomandarea doctorului imi tratez ranile! Evolutia lor este incredibila (dezinfectat cu betadina si uns cu dermazin)(si bandajele schimbate in fiecare zi si pe cat posibil fara bandaje pe timpul zilei dar doar in mediu steril). Antebratele sunt 90% acoperite cu coji in schimb cu palmele este mai greu. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si ma ajuta!
  4. Da, sunt constient de asta dar nu vreau sa-l las sa scape!
  5. Da! In procesul de constatare leat de conserva scria ca are toba rupta, aripa si contra-aripa deteriorate!
  6. As aprecia foarte tare daca nu v-ati mai lua la bataie, nu numai aici ci in general! Topicul asta nu este despre mine ci despre inca un motociclist care si-a furat-o din cauza unui conservar, asa ca poate sa fie chiar despre voi. Nu vreau sa fac martori, nu am de gand sa fac ceva ilegal, dar trebuie ca, cineva sa mearga pana la capat si sa nu lase sa scape inca unul! multumesc frumos! daca o sa fie nevoie o sa te contactez!
  7. nimeni nu avrut sa te jicneasca, acum o sa citesc mailul, si daca mama ta va trimite o declaratie iti multumesc f mult, am nevoie de tot ajutorul pe care pot sa il primesc. Multumesc mult !
  8. Echipament nu am! Am dat toti banii pe motor! Nu, nu este idiot, nimeni nu a spus ceva de fabricarea martorilor si pur si simplu s-a referit la faptul ca au trecut doua zile si cea care a vazut ce s-a intamplat nu spune nimic, nici macar nu m-a contactat!
  9. Unde locuieste nu pot sa va spun, scria in procesul verbal de constatare dar nu am retinut iar numarul de inmatriculare este B 29 KUP dacie 1310 alba! Haideti sa va arat niste poze, sa vada cei care merg fara echipament si nu sunt constienti de ce se poate intampla in cazul unui accident! Acum cateva zile vorbeam cu un amic si il contraziceam, spunandu-i ca majoritatea motociclistilor sunt super oameni. Acum se pare ca mi-a dovedit contrariul. sper sa ma ajute cineva!
  10. Am fost la politie si am dat declaratie! Conservarul a declarat ca el mergea linistit pe banda e treia si la un moment dat s-a trezit cu motorul in fundul masiinii. Si colac peste pupaza, un domn foarte inteligent, care a oprit masina si a inceput sa ma injure pt simplul fapt ca sunt motociclist, deci drogat deci rocker deci satanist etc, a declarat in favoarea conservarului. Asa ca daca prin absurd cineva a vazut ceea ce s-a intamplat si este dispus sa depuna marturie in favoarea mea il rog frumos sa ma contacteze! Conservarul nu a vrut sa imi dea asigurarea, el se considera nevinovat. Deci ca sa pot sa imi recuperez daunele si sa beneficiez de asigurarea lui trebuie sa ajung la tribunal cu el!
  11. daca mai exista cineva care a vazut ceea ce s-a intamplat, va rog sa ma sunati, am nevoie de martori ca de aer. nr este 0744 207 203 sau fratele meu 0722 309 679 cat despre intamplat: mergeam pe banda a treia, si conservarul a intrat pe banda mea, fara sa se asigure(cred eu), am franat cu fata moment in care roata s-a blocat, si motorul a zburat de sub mine si a intrat taras in masina aluia. eu am invatat sa alunec pe asfalt si am ajuns de pe banda trei pe banda doi printre masini ceea ce cred ca in limbaj motociclistic inseamna bulan exagerat de nesimtit. Sezonul asta pt mine s-a incheiat asa ca restul dintre voi aveti grija! ne vedem la anul pe la arc si anul asta pe la terase! Bafta! ...siiii....chiar nu vrea nimeni sa cumpere hondita mea!? chiar este necazuta si arata super bine
  12. eu sunt motociclistul accidentat, sunt ok, rani la maini, torace si genunchi. nu am batut pe nimeni desi as fi vrut; cat despre caonservar Bhartez daca mama ta a vazut ce s-a intamplat as aprecia daca ar putea sa vina joi sa dea declaratie cumine(pentru sofer deja a depus cineva marturie) In alta ordine de idei: vand motocicleta Honda, cbr 600 F3, din 1994, ne cazuta, ne lovita, super intretinuta!pret negociabil Va multumesc pentru ajutor! Conservarul o sa plateasca scump! Asfalt uscat!
  13. nu vreau sa fiu deplasat, dar pustiul asta ar trebui caftit intr-un stil spartan!
  14. nuca

    M-a Tavalit Un Pusti Azi

    imi pare rau pt tine, si eu sunt de parere ca toti bulan..., (pardon) nesimtitii astia ar trebui caftiti dar de fiecare data cand imi taie vreunu calea sau ceva mai grav, vreau sa il iau la omor sau sa ii rup oglinda, dar ma abtin (cred ca nu de frica). sa fie bun simt, intelegere pt omul prost sau prostie din partea mea!?
  15. Sigur o sa spuneti ca nu mai are rost dar eu zic ca pentru cei care astazi au sau muncesc si nu vor sa doarma o noapte in cort, maine poate fi o zii frumoasa!
  16. Da o cunosc, dar nu este vorba de admiratie infocata! Pur si simplu nu cred ca rostul forumului sau al sectiunii, in care postam acum, este sa ne sarim reciproc la jugulara! Doar prin faptul ca a avut curajul sa posteze aici si sa spuna ca nu avea echipament, stiind ce o asteapta de la restul motociclistilor inseamna ca si-a invatat lectia! Nu intelege gresit, nimeni nu spune: Nu aveai echipament!? Bravo, tine-o tot asa! ; in schimb ar trebui sa ne ajutam reciproc! Cand a spus de ce nu avea echipament nu am auzit pe cineva sa-i spuna de unde sa se duca sa-si cumpere echipament de vara, sau plasa cu protectii, etc Asa ca decat sa fim rai mai bine bem o bere (suc in cazul meu)!
  17. Bah nu am crezut ca exista motociclisti perfecti, dar se pare ca am gresit! Mea culpa! Sunt doi baieti mai sus care depasesc perfectiunea; cum sa spun............aaaaaa......... Luceferi ai motociclismului! Nici sa nu incercati sa-mi spuneti ca voi nu ati plecat niciodata cu motorul la plimbare fara echipament, ca nu va cred nici intr-o mie de ani! Din pacate, nu cred ca veti afla niciodata cat de ,,blonda,, este Bea! Si asta pentru ca nu se va cobora niciodata la nivelul vostru, sa va faca de kko! Asa ca....... asfalt uscat perfectilor!
  18. Bea, eu ti-am spus de mai multe ori pana acum sa porti echipamentul, doar d'aia il ai! Acum ai avut noroc ca ai scapat doar cu atat! Nu stiu daca iti poti imagina cam cate cicatrice si cam cate tije as fi avut acum in mana daca in momentul accidentului nu aveam echipamentul pe mine! Imi pare rau pt ce ai patit si las-o pe Suzi ca ea se repara mai repede si fara durere, tu contezi mai mult decat ea! Sorine, Bea este o motociclista mult mai buna (din toate punctele de vedere, k sa nu lasam urme de dubii sau speculatii) decat crezi tu. Greseli facem toti, si sunt convins ca ea a invatat lectia! Cat despre domnisoara Ninja........ sper ca intrebarea ta, referitoare la culoarea parului ei, a fost o gluma, si te asigur ca Bea numai ,,blonda,, nu este!
  19. Nu stiu nimic mai mult decat ceea ce am scris! Nu a stiut sa-mi spuna ce Cagiva! Iar de restul nu am mai intrebat-o ca era destul de socata! Acum mi-am adus aminte ca mi-a mai spus ca prietenii tipului il strigau Mita, probabil de la Mihai! Oricine ar fii: Sanatate maxima! deci: omul cica era in tricou si in pantaloni scurti avea picioarele rupte, nu putea sa miste decat o mana, iar motorul era de fapt o gilera! cica a intrat intr-o masina parcata!
  20. Aseara pe la 10 si ceva primesc telefon de la o colega de servici care ma intreaba dezolata: - Stii la ce sunt eu martora acum? - Nu! Acum a venit salvarea sa-l duca pe saracul baiat la spital! Am ramas stupefiat! Din cate mi-a explicat era un tip cu o Cagiva! Din relatarile martorilor se pare ca la agatat un autobus care l-a impins intr-o masina! Mai multe nu stiu! Ce este bine, este ca nu a murit!
  21. sper ca nu a mai fost: stiti de ce numai fetele fac gripa aviara? pentru ca doar ele au pasarica!
  22. Un roman si un ungur se duc la vanatoare! Vaneaza ei o rata! Nestiind cum sa o imparta romanul propune: - hai sa ne dam reciproc cate un sut in outze si ala care se vaita mai putin pleaca cu rata! - De acord, spuse ungurul! Ii da romanul un sut cat toate zilele, ungurul se tavaleste de durere, tipa, urla..... se ridica si spune: - Acum este randul meu! La care romanul: - Lasa ma, i-a tu rata!
  23. Eu am un coibanesc mioritic (potaie gigant aka Sasha) si o boxeritza pitica si dilie aka Cora! Si mai are prietena mea (dar este k si al meu) un cocker pe nume Max! Toti sunt dusi cu capu', ca deh asa stapan asa catel!
×
×
  • Creează nouă...