Jump to content

bea2000

Super Membra
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

About bea2000

 • Rank
  FETITA CU CHIBRITURI

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  beainthesky

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Honda CBR 600 F4i
 • Numar Moto
  B-bla, bla
 • Club
  BALENCIAGA

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilia RS 50 Suzuki GSX 600 F Suzuki GSX 750 F Honda CBR 600 F4i Honda CBF 600

Recent Profile Visitors

2,277 profile views
 1. Unii dintre voi, bateti campii grav si total pe langa subiect. Va dati cu presupusul, uneori intr-un mod destul de eronat. Am mai spus-o si repet: eu am avut parte de un accident similar, in zona. Si circulam cu o viteza de 30 km/h. Pur si simplu, o pustoaica cam tot de 11/12 ani, a sarit in fata masinii. NU, NU SUNT FABULATII, ci chiar se practica asta acolo. Am aflat-o chiar de la politie, care presupun ca fiind in cunostinta de cauza, avusesera multe astfel de accidente. Ce masuri au luat? NICIUNA! In cazul nostru, le-au dat tiganilor o amenda, pe care, presupun ca nu au platit-o niciodata.
 2. Eeeeii, da! Au platit un cacao! Am plecat si ne-am reparat masina pe casco. Dar important este ca politia cunoaste aceasta practica a lor si cu toate astea, nu monitorizeaza deloc zona respectiva. Si nici nu ii pedepsesc cumva, asa incat sa ii determine sa nu mai faca asta.
 3. 1. Imi permit sa te contrazic, Galen. Si vorbesc din experienta proprie, in zona respectiva. Noi era sa fim linsati. A trebuit sa ne incuiem in masina pana la sosirea politiei. Si circulam cu 30 km/h, pentru ca eram in cautarea unei adrese. Iar fetita acrosata, s-a ales doar cu o zgarietura la cot. Si cereau bani.La politie, cand au fost amendati si au aflat ca trebuie sa ne repare si masina, ne-au amenintat ca ne vor face vraji ca sa murim in 2 saptamani. Deci tot nu au inteles ca era in exclusivitate vina lor. Ce s-ar fi intamplat daca am fi coborat din masina? Iti spun eu: am fi avut aceeas
 4. Da, cer! Pentru ca ori nu cunosc legea, ori li se rupe de ea. Ei nu inteleg ca daca sunt pe sosea, in zone nemarcate/amenajate pentru pietoni, este in exclusivitate vina lor. Noi era sa fim linsati. A trebuit sa ne incuiem in masina pana la sosirea politiei. Si circulam cu 30 km/h, pentru ca eram in cautarea unei adrese. Iar fetita acrosata, avea doar o zgarietura la cot. La politie, cand au fost amendati si au aflat ca trebuie sa ne repare si masina, ne-au amenintat ca ne vor face vraji ca sa murim in 2 saptamani.
 5. Am patit o chestie similara, in zona. Si tot cu tiganii. De la politie am aflat ca tiganii isi "educa" copiii sa sara in fata masinii pentru a cere recompensa. Este foarte adevarat si se cunoaste aceasta practica.
 6. Pai pleci in concediu, cu datoria neplatita?
 7. Biker-ul este relativ ok fizic (un umar dislocat, parca). Psihic insa, cred ca este destul de afectat, chiar daca el nu a avut nicio vina. Batrana insa (din pacate), nu va mai avea sansa sa traverseze vreodata.
 8. Competitia a fost....intr-un mare fel! Clasamentul final: PRO: 1. Graham Jarvis 2. Jonny Walker 3. Gomez Alfredo EXPERTI: 1. Zdenek Cyprian 2. Luke Flack 3. Ratislav Hanus HOBBY: 1. Konrad Kaminsk 2. Ionut Anghelus 3. Razvan Avramescu FETE: 1. Michaela Polivkova 2. Andrea Goga 3. Lixiana Florincas VETERANI: 1. Martin Michna 2. Ondrej Rathousky 3. Giurgi Timotei Cateva poze, aici: https://www.facebook...14809900&type=3 Mai multe si mai profi, aici: http://www.hard-enduro.ro/# » Post actualizat in 24 Jun 2014 08:59
 9. Eu am trecut prin Giurgiu si n-am oprit in vama nici la noi, nici la bulgari. Am trecut ata, salutand din mers. Si daca tot a tinut, am facut si la intoarcere la fel. baga poze, ca nu te cred!
 10. Pe mine, m-a plouat la intoarcere, vreo 50 , cred.M-a prins intre Varna si Giurgiu. Dar asta nu m-a impiedicat sa scot Varna-Giurgiu, 1 ora si jum (cu toata ploaia si cu toate masinile de romanasi care se intorceau). Apoi, am luat o ploaie zdravana, fix de la intrarea in Bucuresti, asa incat tot am ajuns uda pana la piele. Dar, orice ar fi, a meritat. Am pus niste poze, pe topicul meu.
 11. Deci pentru cei ce v-ati riscat, a meritat, nu? Si eu am decis sa risc si a fost minunat. Nu-mi pare rau deloc.
 12. A fost frumos. poze aici https://www.facebook.com/AndradaAMo/media_set?set=a.881669218530230.1073741851.100000614809900&type=1
 13. nu, nu, nu m-ati pierdut! Merg! Stabilim un loc si o ora de intalnire?
 14. Da, spre mare. Spre Varna. Cu autocarul sa mergi tu, Ian!
×
×
 • Create New...