Sari la conținut

ramses86

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    FZ6N

ramses86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vazut clipul, dar ziceau pe forumuri ca pentru injectie trebuie ceva mai sensibil. Astea cu sticlele nu sunt tocmai cu precizie ridicata.
  2. Exista si riscul sa-ti traga lichid in motor. Oricum sunt nai multe de verificat/reglat. Am reusit sa vorbesc cu Sebi. Multam' de raspuns.
  3. Poi george....tu m-ai luat tare cu lenes si etc. Eu am intrebat frumos, tocmai pentru cele descrise mai sus. Multumesc de info, an sa insist la Sebi si Zoicas. @banzay...da-mi link cu scula la 400 ron. Merci anticipat. (Sa nu gie homemade cu precizia continutului din sticla de tedy)
  4. Ba george05; nu e greu cu search-ul, din contra; Dar daca citeai topicul, iti dadeai seama ca cine e recomandat acolo nu mai rapsunde la telefon sau nu e de gasit sau nu are scule. Deci daca vrei sa ma ajuti e bine, daca nu nu. Ghici ca am fost deja la 2 mecanici si nu au scula necesara. Rocket sience huh? Sau tu ai acea scula de sincronizare care e vreo 3000 lei? Ca daca da, vin cu placere la tine. Nu am intrebat din nou doar ca ma plictiseam duminica...ci pentru ca e mai complicat de dat de cineva care sa se priceapa la motoarele pe injectie si sa aiba si sculele necesare.
  5. Buna. Imi puteti recomanda va rog un service moto, sau un mecanic care sa se priceapa la reglat motoare pe injectie, curatare senzori, sincronizat throtle body (cu aparat dedicat)? Multumesc anticipat.
  6. e de 49cc3...acuma paote ca ii scapa cureaua(aluneca)...sau cine stie ca inca nu am desfacut-o sa vedem "ce e inauntru" merci de info!
  7. scuze...nu mai dechid alt topic...un prieten are un piaggio typhoon...si ar avea 2 intrebari 1.are o maneta de frana rupta...ar trebui schimbata cam cat ar costa? 2...i se misca roata din spate...se clatina....e doar un rulment dus sau mai paote fii si altceva?
  8. salutare! am primit un honda bali ""cadou ca era cat pe ce sa-l arunce:P" si as avea vreo 2 inttrebari....asta merge bine si constant dar la max 55km/h....e limitat sau asta e top speed? e de prin 98'...deci are o varsta...ca sa nu zic de aspect...uh...paote stie cineva un site cu ceva idei de tunning pt honda bali...si ultima intrebare ar fii la ce probleme sa ma astept? am auzit ca hondele sunt bullet proof...asa e? merci!!!
  9. daca tot radeti...mai radeti pe asta: azi am fost sa vad un scuter...cica din 2000 cu 400 Eur....gilera...totul ok...cand ajung sa vad dupa 15 telefoane e de fapt un Piaggio Vespa din....tineti-va bine...1979...de pe vremea lui bunicu...ma da ce oameni...si inca mi-am stricat timpul si centii pedegeaba... ''scuze de offtopic...da cred ca merita:P
  10. intrebare....are un prieten un gilera si are probleme la contact...vrea sa schimbe contactul...cam cat o sa-l coste afacerea? aprox??? merci!
  11. incerc...si cu pozele...alea peste 2 saptamani cand ma duc ianpoi sa vad ce au mai adus...sper sa aduca ceva....iar cu aflarea mai multor chesti...incer si aia...momentan stiu ca e inlocuitorul celebrului tiphoon
  12. ma refer la: am citit undeva pe un site francez ca si daca ii scoti limitatorul e foarte lent, accelereaza prost si viteza maxima e mica;si ca e un model unde apar foarte multe modele ce e suspect? tipul aduce scutere la gramada din VEST mai are peugeot-uri nu stiu exact modelele pe la 350 eur...pretul e suspect sau ce anume? --- Mesaj completat în 24 Nov 2007 17:10 ------------- ""multe probleme" in loc de al doilea " modele
  13. am gasit una cu 500 euro din 2004 cred....da am auzit ca ar fii cam varza....e adevarat?
  14. ce stiti de Gilera Stalker????
×
×
  • Creează nouă...