Sari la conținut

tony73moto

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tony73moto

  1. Sal,am vaz de abia astazi mesajul tau adica duminica,scuze.eu am avut si o crapatura de vre-o 5 cm m-a costat una peste alta 350 euro,cam mult dar asta e trebuia facut si la anul lui de fab nu puteam sa il fac de mantuiala.daca e numai vopsitorie e mai putin dar caliatatea costa evident si finalul treb sa fie pe masura,numai bine(tipul e un prieten) Sal am vaz tarziu mesajul tau,hai sa stabilim pt miercurea asta(13 mai)fiind de abia duminica poate vad mai multi anuntul si lasa un mes de confirmare,si poate stabilim si locul de pe acum sa nu ne amestecam pe acolo,ce ziceti?am auzit ca cei cu ducati se intalnesc la casa poporului nu ne-ar strica nici noua ,ce ziceti?numai bine,mai scrie si tu un anunt.
  2. Sal,ma numesc tony am un burgman k6,400cmc,8000 km,l-am luat prin intermediul unui prieten din italia,fostul propietar un tip pe la 55 de ani la pus jos pe ambele parti si la dat,l-am vopsit(super calitate)si e ca nou,sunt foarte multumit de el si nu am crezut ca poate fi atat de stabil si se poate lasa pe curbe atat de bine,deja ma bate gandul la unu de 650 cmc,am trecut pe la arc si am fost singurul cu burgman,numai bine.
  3. sal si daca se poate un ras la o intrebare.am de gand sa iau un bulldog dar am inteles ca la 250 intra pe rezerva nu stiu cat se mai merge cu rez.la traficul din bucuresti cam cat ar putea sa ia?MULTUMESC ANTICIPAT
  4. salut stie cineva ce janta s=ar potrivi pe spate mai lata?
  5. Salut.in decembrie am cumparat un TDM an 2000,nu am facut decat vre-o 150km maxim cu el ,dar sunt super multumit,acum astept sa vad un consum prin oras.Stie cineva ce janta s-ar potrivi pe spate,vreau una cu cauciuc lat,am vazut una si se vede marfa.sper sa gasesc un raspuns.Multumesc si ne vedem la Arc,numai bine. [attachmentid= 279682]
  6. a pus cineva roata mai groasa pe spate la tdm? am vaz unul pe mobile.de si e marfa.daca da, de cat treb sa fie janta?multumesc mult
  7. Tipa asta e ok si e VIZIBIL ca tipa nu avea echipament pt ca era o banala demonstratie.Iar cine ce poarta e treaba lor din bun simt macar ar trebui ajutata o persoana cu atat mai mult un alt motociclist.Numai bine.Sunt satul de asa zisi colegi motociclisti,cred ca nu e nimic grav daca ne ajutam ,cel putin nu pt mine.
  8. SAL,MARFA POZELE LA ANU AS MERGE SI EU.AM UN TDM PROASPAT PT MINE DIN 2000 ARATA SUPER SI CHIAR AS VREA SA FAC UN TUR MAI MARE ASA ASTA .POATE IMI SPUI UN CONSUM LA TDM_EU IN ORAS SI AFARA.
  9. sal,sper sa fi nimerit la locul potrivit.Am nevoie urgent de o informatie pentru ca vreau sa imi iau un tdm din 2000 saptamana urmatoare si as vrea sa ma ajutati sa imi spuneti care este consul unui tdm,urban mai ales.multumesc anticipat si sper sa ingros randul tdm-mistilor.
×
×
  • Creează nouă...