Sari la conținut

RayReptile

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RayReptile

  1. Incepatorii au voie ? Sau este "Party Exclusiv" pt cei mai "Mari". Intreb de curiozitate pt ca lucrez sch III saptaman asta dar poate la un viitor party ma preling si eu pe la el..
  2. Marfa rau motorul . Daca nu era facut in majoritate din Titanium poate era mai ieftin si mai greu ) . Iar pretul e asa mare pt ca iti da si un ceas asortat cu motorul , "moca".
  3. Cu tutorialu asta am inceput si eu scoala moto in 2006 , Tutorial de care am aflat chiar din topicul de fata mai de mult,tras la imprimanta , si citit din cand in cand asha de placere,cu mult inainte de a face scoala.Cel putin eram pregatit cu teoria,proba practica a fost mai grea. Si dupa cum au scris multi , Nici eu nu am invatat Nimik la scoala...noroc ca ma bagam in seama cu toata lumea de pe poligon ( si alti instructori si cei care veneau cu motoarele personale )si erau destul de dragtuti incat sa ajute ( eu fiind un novice in ale "orice" legat de moto.)
  4. Repet si eu cele de mai sus. + inca cateva posturi , Ce consider rau e ca sunt putini care chiar invata ceva din trairile celor trecuti prin multe , din motivul ca nu vor sa invete,se cred Prea "Destepti " (cunosc cateva specimene ), si pe care ii vedem la stirile de la ora 5. Mie mi se intampla ceva genu...Vin mai non stop copii sau chiar oameni maturi..Si se uita la motor , la kilomtetraj in special si cand vad 120 km/h zic cu scarba,Doar atata...Nashpa,si pleaca suparati...
  5. Sunt incepator asha ca nu luati in seama , dar fazele sunt interesante. Faza cu mersul (nu depasire) pe banda 3, a unui prieten,eu martor.. Aproape de o intersectie mare din Bucuresti , mergea linistit pe banda 3 , eu pe banda 2 , viteza cam 50 , semaforul se facuse verde , deci nu am apucat sa stationam la intersectie. Pe banda 1 femeie in dacie dupa ce intra frumos in intersectie se gandeste pe la jumate ca vrea sa faca stanga ,eu fiind mai in spate o vad si franez , colegul nu a apucat sa vada nimik si a lovit usa de la sofer cu motorul , a sarit in sus , a dat cu ceafa de geamul de la usa la spart si a sarit frumos peste masina unde a cazut tarandu-se pe burta.Noroc cu casca rezistenta( a ramas cu nasu spart si cu dureri de cap care i-au trecut dupa vre-o 2 luni).Femeia ce a zis..Nu l-am vazut...si cu unghiul mort ,totusi ,cand treci de 2 benzi tot vezi ceva.. La faza asta nu cred ca putea preveni ceva.. Allta faza patita de mine cu pietonul.Plec de la semafor (viteza mica), sine de tramvai pe banda 3,scuar in mijlocul strazii , in fata pe dreapta,statie de ratb , in statie un autobuz , trec pe langa el , el pleaca cam in acelasi timp , si la 50 de m in fata mosh se uita fix la mine si se trezeste ca e mai rapid si fuge sa treaca strada, dau stanga repede , alunec pe sine motorul sare stanga pe iarba eu sar dreapta pana aproape de trotuar pe care il mai si lovesc cu casca.am cazut mai mult in omoplat decat in orice altceva,Autobuzu neavand viteza opreste cam la 2,3 metri inainte de mine,ma ridic si il iau la palme pe mosh de draci ca puteam sa fiu calcat de autobuz. Acum dupa cate tampenii am vazut(nu numai astea 2) incerc sa feresc si stanga si dreapta cat mai din timp, Cum a zis cineva de pe forum , merge cu viteza sa nu aibe masini pe langa el.Problema e ca acum am tic sa pun frana din orice mi se pare aiurea..si viteza nu cred am depasit 80km/h nici cu masina...Poate din cauza ca nu am avut cu ce
×
×
  • Creează nouă...