Sari la conținut

samurai_jack

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de samurai_jack

  1. Salutare, eu am un Classic la Piața Sudului,daca vrei poti da o fuga să-l vezi. Nu am eu cum sa ma deplasez fiindcă am rezervorul la reparat. Te gândești și vorbim. Baftă!
  2. Ar putea fi si cablul de acceleratie, nu e obligatoriu sa ramana si maneta blocata.Poate agata pe undeva ...alta idee nu am...Sau poate vreun injector...daca zici ca e pe injectie..Vorbeste cu alex_en..sau intra pe http://www.zenklawagarage.ro , este site-ul lui.Bafta!
  3. Ok baieti, multumesc mult de sfaturi. Hai cu primavara..!!!
  4. Salut baieti, ceva semnalizari spate pentru Vulcan..?? Stiti careva?? In lipsa unui garaj am tinut motorul in fata blocului, si in afara de chistoace de tigari, gainat de pasari, pishat de caini, husa rupta de la pocnitorile de revelion....am mai gasit si semnalizarea spate dreapta rupta.Nici macar furata, ci rupta cu totul.,..RETARZI de oameni.....!!!! Asa ca daca stiti careva sau aveti de vanzare..dati un semn. Multam fain !
  5. Vand Kawasaki VN 800 Classic, din '97, cu 50.000 km la bord.Multiple accesorii...se vad in poze. Pret 3100 negociabil.
  6. Pretul scade pana la 3000 EURO !!!!!!!!!!!!!!!! Oferta de nerefuzat...
  7. Se vinde Vulcan 800 Classic...detalii aici:/index.php?/topic/217077-choppercustomcuiserpowercruiser/?p=3356780
  8. Se vinde Kawasaki VN 800 Classic, din '97, 50.000 km, inmatriculat, cu accesorii multiple: proiectoare, sa, syssy-bar, ghidon, oglinzi, coburi, foot-pegs pilot si pasager, aparatoare radiator, tobe Lazer, etc..Pret 3500 negociabil. Telefon: 0723585004.
  9. Kawasaki VN 800 classic din '97. 50 000 km la bord, unic proprietar in Romania, accesorii, se vede in poze, Pret 3500 euro. Telefon 0723585004, email: sir_danutz@yahoo.com, sau aici pe forum.
  10. Poze,poze...sa vedem si noi o roata de 200 pe spate...poate furam ideea...
  11. Frate...nu prea am avut timp de poze..sincer am si uitat de ele..Nu de alta dar trebuia sa perpelim bine plescoii aia..Adica,carnatii...nu altceva...
  12. Va mai asteptam la niste carnaciori...si poate reusim de data asta sa ii stingem asa cum trebuie... .
  13. La 11.30 ne intalnim? Sau la 11.30 pleaca primul in cursa?
  14. Samuraiule, imi pot lasa si eu la tine in grija coburii, sa nu ma dau cu ei pe curbe? Daca tot zici ca stai la start/finish. Mi-am propus sa pun ochiu' la asfalt, si nu vreau sa ma incurce ceva. Binenteles..doar nu o sa il ajut doar pe Bart ..va ajut pe toti ...O sa vin cu masina...asa ca le bagam in portbagaj...
  15. Carevasazica....io nu particip..din spirit colegial...il laspe Bart sa castige .Asa ca voi fi doar ...hai sa zicem organizator din umbra...Vin la start...fac ceva poze...tin si cutia cu bani...si cronemetrez...Dar cred ca cel mai important va ofer un loc linistit unde sa facem un gratar si sa va hodiniti dupa cursa...Linistit...vorba vine, daca nu va deranjeaza sa aascultati ceva metal si sa va tipe doi copii in cap...Cam atat va pot oferi pentru prima cursa ....la urmatoarea sper ca voi fi participant.Trebuie sa stiu exact cati va ganditi sa popositi ( undeva la 5Km de Buzau)ca sa fac rost de ceva saltele...si sa stiu cate kg de Plescoi sa cumpar.
  16. Eu merg frate...vreau o vesta...Sa vedem ce se mai strange.
  17. Fratilor se pare ca este pick-up coil...de langa alternator , sau bobina de aprindere sau magnetica..Am gasit o gramada dedenumiri pentru aceeasi piesa.Problema este daca stie careva de unde o pot cumpara...si parca nu as vrea SH.
  18. Uraaaaa...nu este CDI-ul..L-am probat azi pe motorul unui prieten si merge.Totusi nu ii dau de cap...Benzineste dar nu scanteieste...M-a luat capul...
  19. Cred ca am bulit CDI-ul la motr...Am adaptat un contact de Honda care are doar 3 cabluri pentru Vulcan care are 5 cabluri...Acum am gasit un contact de EN 500 care s-a potrivit perfect...ideea este ca invarte electromotorul dar nu am scanteie la bujii...Aveti idee ce ar putea fi? Am verificat cam tot..: bujii, fise, baterie, bobine, sigurante, benzina in rezervor...Tot nu vrea...Singura explicatie ar fi CDI-ul...
  20. Am eu niste tobe 2 in 1...arata ca cele ale lui Scwartz Muller, aici pe forum , doar ca nu sunt Supertrapp....parca se numesc Double Fire...Le dau la 150 de euro...Uite asa aratau pe motorul meu:
×
×
  • Creează nouă...