Sari la conținut

IonutCr

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IonutCr

  1. Cand alegi carbul nu compara capacitatile cilindrice ale motoarelor... gandeste-te ca hayabusa urca pana in 11k rpm, pe cand opelul pana in 6k rpm. Practic hayabusa la turatie maxima trage din carb aproape de doua ori mai mult amestec aer/benzina decat opelul ala cu motor de 1.4l. Insa daca alegi un carb de motocicleta de 1300cc o sa ai admisia de aer cu o deschidere mare, ce va introduce mai putine pierderi de presiune in calea aerului... dar un carb mai mare o sa necesite modificari maxime. Exista pe net calculatoare pentru debit de aer tras de motor in functie de cc si rpm maxim, fa cateva calcule comparative.
  2. Daca zici ca porneste impinsa si nu porneste la automat, insemna ca ai bateria dusa. Pe scurt, desi bateria poate invarti motorul, in timpul acesta tensiunea ii scade foarte mult si nu mai iti da scanteie. O baterie buna/noua se strica imediat ce o "golesti" de curent pentru prima data. Incearca sa o pornesti cu o alta baterie, chiar si auto, doar pentru test. Partea cu balbaitul la cald poate fi o problema secundara.
  3. Eu verific periodic zona cu pinionul mic si apoi strang bine suruburile de la aparatoarea din aluminiu, intrucat ceea ce ai patit tu este o problema frecventa la fzs-uri. Uite: http://fazerowners.yuku.com/topic/5415?page=1 Am luat din brico acum cateva luni vopsea la spray, neagra, rezista la 800grade C. Mi-am revopsit galeria si nu am avut probleme cu ea pana acum, o sa revin cu numele firmei cand ajung acasa. Nu era dupli color, dar daca ar fi fost nu mi-as fi luat, am o parere proasta despre aceasta firma.
×
×
  • Creează nouă...