Sari la conținut

cosmin_neb1

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am inca

cosmin_neb1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sa inteleg ca la pompa, 2 vine la rezervor, 1 vine la carburatoare, 3 tot la rezervor? sau unde se duce aerisirea aia?
  2. Nu stie nimeni? Dar conductele astea de la carburatoare pentru ce sunt?
  3. Ok,am inteles. La admisie o sa fac si gauri pentru sincronizare. O intrebare. De ce sunt 3 furtune la pompa de benzina?Cum trebuie legata?
  4. la prima vedere, airboxul se poate monta si invers, adica cu umflatura in jos, si ar intra sub capota asa. sa inteleg ca acum carburatoarele nu au gauri de vacuum pentru sincronizare?
  5. Pana la urma am luat carburatoare de cbr600, la care planuiesc sa majorez jetul principal. Am mai luat si carcasa originala a filtrului de aer si pompa de benzina. Deseara pun poze. Galeria o voi modifica pe cea originala, iar avansul o sa-l reglez dupa ureche. E mecanic, cu delcou.
  6. De imprumut..nu o sa-mi imprumute nimeni, nu am prieteni cu motociclete. O sa cumpar un set de 4 bucati si experimentez cu ele. Motorul chiar daca e pe injectie monopunct (carburator electronic), are aprindere prin delcou, deci ECU-ul nu intervine asupra aprinderii si il pot elimina de tot. Avansul este mecanic si vacuumatic. Mi-am descarcat un manual de service de cbr900 dar nu am gasit nimic referitor la pompa de benzina. Are cumva alimentare prin cadere?
  7. Care ar fi pretul corect la un set de carburatoare? pe la vanzari piese am vazut ca se cere in jur de 100 de euro. E un pret corect sau supraevaluat? Dar pretul pentru pompa de benzina? De-asta nu am gasit de vanzare.
  8. Da, motorul vine de pe un astra, este c14nz, injectie monopunct si din fabrica are 60 de cai. Va fi montat pe o corsa A, dar asta e mai putin important. Motorul l-am luat p-asta ca ar fi cam singurul pe care l-as putea omologa la RAR. In orice caz, am inteles cum sta treaba cu sincronizarea carburatoarelor, am citit topicul in care se discuta despre asta, la prima vedere nu pare ceva imposibil. Cam asta as vrea sa fac si eu: http://www.youtube.com/watch?v=GV7W0_bYro4 Sunt hotarat sa incerc, in primul rand asa pentru mine, sa vad ce ar iesi.
  9. Pompa de injectie monopunct auto este tot fara retur si baga presiune 0.7 bari din cate cunosc eu. As vrea sa aflu cat baga o pompa de moto, sa stiu daca trebuie sa cumpar si un regulator de presiune reglabil. Sa inteleg ca fiecare din cele 4 carburatoare are un vacuum care trebuie conectat? Asta nu ar fi problema, galeria oricum va fi modificata pentru a putea adapta carburatoarele. Referitor la filtrul de are, majoritatea conversiilor folosesc un filtru de burete lung cat toate cele 4 carburatoare, ori 4 filtre mici individuale Jicloarele se gasesc usor de rezerva, se pot comanda la "magazinul de motociclete din colt" sau trebuie luate de pe site-uri din afara? Stiu ca depinde si de carburator, dar de obicei cam cum sta treaba? Pun atatea intrebari ca saptamana viitoare planuiam sa imi cumpar carburatoare din dezmembrari.
  10. Am vazut proiecte cu carburatoare de "R1" puse pe motor de 2 litri, de 150 de cai din fabrica, cu cresteri semnificative de putere. Gaurile jet-urilor erau marite la 1.8mm din cate imi amintesc. Da, la sincronizare ma refeream. Care e procedura? O pompa electrica de benzina ce presiune baga, uzual? Ma gandeam sa folosesc o pompa auto de injectie monopunct, baga 0.7 bari.
  11. Salut Am un motor de opel cu care vreau sa ma joc putin. Doresc sa montez carburatoare de motocicleta. O poza generica ar fi asta: Am vazut ca majoritatea carburatoarelor de moto au cam aceeasi forma. 1.Sunt constructiv asemanatoare? Vreau sa iau o pereche de carburatoare si sa le maresc gaura de la jeturile principale, sa dea destula benzina pentru un motor de 1.4 ca al meu. 2. Se gasesc jet-uri d-astea de rezerva? 3. Ce inseamna "balansarea carburatoarelor"? 4. La ce presiune de benzina lucreaza genul asta de carburatoare? De obicei la motociclete pompele de benzina sunt electrice? 5. Sfaturi sau pareri?
  12. salut cam la ce pret gasesc prin dezmembrari un motor complet de scuter? cu sau fara roata din spate. functional sa fie. la ce preturi sa ma astept?
  13. dar de unde se pot face rost de role pe dimensiunea tevii? am tot cautat si nu gasesc pe nicaieri
×
×
  • Creează nouă...