Sari la conținut

nebunatiCool

EX+
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nebunatiCool

  1. asta e cea mai tare reclamala la xbox !!! http://www.220.ro/Hamster_ball_-37222.html
  2. asteptam stiri despre ce se intampla cu motor rock-ul de anul asta.
  3. se anunta in ploiesti ca zilele orasului vor fi pe 8-9-10 iunie, atunci va avea loc motorrock5 ?
  4. Condoleante, doua vesti triste pentru toata lumea, ne va fi dor de motorrock anul acesta. totusi am o speranta ca va veti razgandi si se va organiza si anul acesta .... sper.
  5. nush cum e pe la voi ... dar am vazut de o gramada de ori in ploiesti sa ude strada chiar daca ploua ))
  6. ce alerga arabu ).... acum un banc si de la mine. George si Georgel erau saraci lipiti, nu aveau ce sa manance, unde sa doarma ... nimic. Asa ca baietii dormeau pe o banca intr-un parc si se inveleau cu ziare. Pe la 12 noaptea: (GEORGE) - Ba georgele, ce faci ma? (Georgel) - Nimic ma, ma culc. Bineee, pe la 12:30 (George) - Bai Georgele, ce faci ma? (Georgel) - Nimic ma, dorm. George evervat pe la 1:30 -Georgele tu dai la laba? (Georgel) -Da ma! (George) -Si simti ma ceva? (Georgel) -Nimic ma, nimic . (George) -Atunci ia dracu mana de pe (cuvant urat) mea!!!!!
  7. hysteria by muse http://www.youtube.com/watch?v=61itwkWp5q4 The Rasmus- No fear Nickelback Someday http://www.youtube.com/watch?v=3c9RmtC-8mI Nickelback Next Contestant (video cu anime, altul nu e) http://www.youtube.com/watch?v=LMk-S8bA-mA in general toate de la nickelback sunt frumoase
  8. si de ce ma rog sunt praf? .... ma .. asa spunea unu pe discovery, care totusi era in varsta si cica lucreaza la nush ce fabrica si se pricepe omu'. Na, io am zis ce a zis el, dar voi cum le stiti pe toate .... contraziceti toata lumea, ca nu e ca el care face asa ceva, e ca tine ... ca asa spui tu.
  9. am aflat o chestie interesanta .... care e posibil sa va dea peste nas la cei care spun ca cbr-ul e muuult mai fiabil decat rs-ul, eh bine ... am aflat ca motoarele in 2 timpi transfera puterea in mod egal si constant, in timp ce motoarele in 4 timpi au un puls mai mare cand accelerezi, din acest motiv cu motoarele in 2 timpi poti sa accelerezi in curbe mult mai sigur decat daca ai accelera cu un motor in 4 timpi. sper sa-mi confirme cineva cu un rs daca e adevarat _______________________ Burn ruber, not your soul !!
  10. pe mine nu ma ia nimeni la o plimbare ca pasager ? .... whyyyyyyyyy
  11. vreau si io o plimbare ...da sa ma ia cineva in spate .... ca inca nu am motor
  12. pey daca sta asa treaba ... raman la rs. Multzam pentru sfat
  13. pey sunt bulversat complet .... toti spun ca rs-ul se strica prea repede ( si vreau sa-mi iau ceva sa ma tina 1 an , 1 an juma ... pana trec la o clasa mai mare.
  14. cam cat costa un Mito ... si spuneti-mi si mie dak se comporta frumos? ... Merci .
  15. Nu vreau sa supar pe nimeni prin ceea ce spun dar, este vizibil k cele doua tipuri de motoare au avantaje si dezavantaze. Da honda este mai fiabila, tine mai mult, se aude mai frumos dar totusi ... motocicleta se ia pentru viteza ... de exemplu vrei sa mergi pana in bucuresti sau la mare, ce alegi ... sa mergi cu 120 sau 170? :| ... totusi e o diferenta ... motocicleta pentru fiabilitate iti cumperi de la 40-50 de ani .... cnd nu prea mai ai inima pentru putina adrenalina si vrei pur si simplu sa te plimbi lejer si frumos, Honda oricum e firma respectata ... dar sa fim reali .... la clasa 125cc nu se poate sa ajunga la nivelul unei RS, kre da ... scoate sunet de tractor .... fie .... dar macar stii k merge .... consuma mult ... dar arata pe ce consuma. Si cine spune k vai k dak iti iei RS automat tre sa nu ai ce face cu banii si vrei sa agati gagici .... nu e vorba de asta ... dak vrei un motor il vrei pentru ca iti place tie ... fie care cu gusturile lui nu incerc sa schimb nici o parere sau sa-i dau cuiva peste nas dar .... pentru mine pur si simplu CBR-ul m-i se pare a fi un schelete decat o motocicleta .... prin acest lucru fiind mai usoara ... dar totusi ... si rotile sunt o problema, si inaltimea .... nu cred k sunt prea multi tipi de peste 1.84 kre merg pe un CBR .... repet nu vreau sa-i dau nimanui peste nas ... asta e parerea mea, sa spunem k cele doua modele ar fi femei ... una prea skiloada de i se vad toate oasele ... si cealalta cum trebuie .... si rotile sa zicem k sunt sanii ) .... ce preferati? peste 3 luni ... imi iau si io frumusel un rs 125 ... si vreau sa ma plimb cu ea, , nu numai prin oras ... cu toate astea spuse votez RS-ul
×
×
  • Creează nouă...