Sari la conținut

morpeu

Membra
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Transalp

morpeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna. Eu as fi interesata de varianta cu Unirea, deci daca i se mai pare cuiva convenabil sau ca ultima solutie... Desi mi se pare un pic dubios, ca dansii au semne de interzis pentru 2 roti.
  2. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  3. morpeu

    Sfarsit Tragic

    A fost ingropat la Bunesti... oameni buni....eu nu am deschis topicul ca sa va certati....ci doar sa incercati sa luati aminte ca lumea nu e "roz",vorba vine,aveti mai multa grija....incercati sa invatati din greselile altora,nu e greu. Dumnezeul sa-l ierte si condoleante familiei si iubitei lui.
  4. morpeu

    Sfarsit Tragic

    Eu din cate am auzit...cei doi traversau strada,el a incetinit cand a vazut asta,cand au trecut a accelerat din nou dar "desteptii" s-au intors inapoi .Explicatie...erau beti!
  5. morpeu

    Sfarsit Tragic

    Tot ce stiu e ca i s-au bagat in fata 2 indivizi(si ei decedati)...iubita lui nu a dat mai multe detalii si sincer...cine ar putea sa insiste?
  6. morpeu

    Sfarsit Tragic

    Nu stiu cati l-au stiut pe Keo.......avea nickname-ul Keoops,dar ieri...21.06.2008 a avut accident cu motorul.....din pacate Keo nu mai este printre noi.Accidentul i-a fost fatal,lui si celor 2 persoane care au traversat strada fara sa se asigure. Nu ii stiu numele de familie...sau ce motor avea.....stiu doar ca era din Rm Valcea si ca a lasat multa lume indurerata in urma lui,familia si iubita. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Daca cineva l-a cunoscut si stie mai multe detalii decat mine il rog sa posteze. Fratilor,aveti mai multa grija,nu stiu ce sa mai zic....
  7. hello....caut si eu un carburator pt un yamaha yz125(cred) de prin 85-90 si o fulie pt roata din fata.....daca are cienva.let me know PM me
  8. Salutare maniacilor,sunt f nou in lumea celor 2 roti,ma rog....cu sfletul am fost de cand ma stiu,dar de ieri am intrat si eu in posesia unui motor de cross yamaha (cica din '95) si ma interesa un service unde pot merge pt o ....."constatare" ca sa zic asa.....adik...lipsesc ceva piese de la el,trebuie montat cablu de acceleratie,schimbat magnetourile.Motorul a fost intr-un service timp de un an........ma rog...a stat sub o prelata un an ( .Caut un service cu preturi acceptabile sa-mi permit si eu cat de cat.Pt echipament o sa merg langa Nemo....bine ca am casca ...dar nu e deajuns. Sper sa ma puteti indruma cat mai ok...spre un service. Acum devorez in continuare forumul .... Numai bine si .....asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...