Sari la conținut

andreic21

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    nu am inca...

Informații profil

  • Interests
    Radio-comunicatii, retele, service PC.

andreic21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Eram ironic bre, vad ca esti inclestat incat ti se intuneca gandurile
  2. Foarte simplu, au prioritate de cum pun piciorul pe trecere, ce e asa greu
  3. Dupa cum v-am promis acu ceva mesaje in urma, iata poze de la locatia unde s-a modernizat semaforul. Lumea se pare e putin confuza dupa cum se vede in imaginea 2 pentru ca sunt momente cand culoarea nu se executa cum ai dori din cauza comenzii multiple nesincronizate si se uita in toate partile, pana la urma sper ca se obisnuiesc Poza 3 reda destul de aproape locul unde s-a produs incidentul avand bafta sa treaca cineva cu moto exact in momentul in care aveam obiectivul pregatit. In final imaginea de ansamblu a trecerii.
  4. Se pare ca semaforul a fost repus in functiune si a fost modernizat, acum are butoane pentru pietoni in ambele parti ale strazii si pe zona tampon la tramvai. Am trecut pe acolo si in prima faza nici nu ma prindeam de ce statea pe rosu la pietoni eu asteptand sa se schimbe automat, pana vad pe un stalp butonul proaspat montat. Comanda lui e independenta, sensurile nu sunt sincronizate deci cand apesi face verde la traversare dupa aia pe zona tampon mai e un buton care opreste tramvaiele si da drumul la strada si inainte sa treci sensul opus iarasi e un buton care opreste doar sensul ala, deci trebuie ceva grija si obisnuinta la manevrarea lui, nu merge sa apesi odata si sa opreasca tot Evident speram ca va ramane in functie si la prima ploaie ca pe la noi ploaia e cam inamicul semafoarelor... o sa fac si poze maine daca e vremea frumoasa.
  5. I-o fi dat drumul dupa incident ca ziua nu merge neam. O sa incerc sa aflu info de la vecini maine, sper sa nu fie cineva cunoscut si mai ales sa nu fi avut copii...
  6. Acolo e prioritate la trecere pietoni permanenta, semafoarele nu lucreaza (probabil ca multi care vorbesc nu sunt din cartier), au fost oprite demult, neintretinute etc... este cartier rezidential, lume multa, parc vis-a-vis, nu mergi cu 500 la ora in asa o zona. N-are cum ca altfel, nu ai pe unde sa treci daca nu mergi pe trecere, sunt garduri. Locuiesc la 100m de locul respectiv, il stiu foarte bine. Sper ca dupa incident sa repuna semaforizarea in functie complet sa-i opreasca pe toti la stop macar ziua, eventual poate cu buton ca pe Grivita, e un act de curaj si pentru mine sa trec acolo pe jos, eu care sunt si sofer si am ceva reflexe...
  7. andreic21

    Accident 10-02-2008

    Stau la 100m de bulevardul Turda. Cei care doar tranziteaza nu stiu ca pentru a fi in deplina siguranta se merge numai pe banda 2 ca oricum pana in Crangasi nu ai unde sa faci stanga. Banda 1 e problematica, bulevardul a fost ingustat din cauza tramvaiului si toate masinile parcate pe trotuar mai trebuie sa si intre sau sa iasa din trafic, au dreptul asta. Mai e si trece de pietoni la jumate cu sicana unde multi se pocnesc ca nu respecta marcajul benzilor intocmai sau ca cedeaza trecerea la pietoni si (cuvant jignitor) din spate nu franeaza in timp util. Si nu in ultimul rand nu mai mergeti tare.
  8. E o trecere de pietoni periculoasa acolo vreo 3m exact inainte de axa pilonilor venind dinspre Giulesti, o stiu de mic. Intotdeauna merg "pe frana" prin zona aia cand sunt oameni pe margini ca nu stii de unde sare, nu trec toti exact pe zebra.
×
×
  • Creează nouă...