Sari la conținut

Renatta

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adinarenatta

Renatta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sambata 7 august daca sunteti prin zona Valea Prahovei sau Bran-Moeciu ar fi fain sa veniti la un show de endurocross. Incepand cu ora 11.00 la Cheile Gradistei, in complexul de sus numit Cheile Gradistei Fundata, se va desfasura cea de a saptea etapa a Campionatului National de Endurocross. S-a pregatit un traseu de endurocross cu o lungime de 8 km. Iar evenimentul de maine va fi sigur la inaltime avand in vedere ca se afla la o altitudine de 1200 metri. pentru mai multe detalii despre program acceasti:http://endurocross.creatie-site.ro/program.html pentru a vedea cum puteti ajunge accesati: http://endurocross.creatie-site.ro/acces.html Pentru cei care sunt curiosi sa vada ce inseamna logistica necesara pentru raliul Dakar, Vectra Racing va expune trei motociclete care au concurat in etape din Campionatul Mondial de Rally-Raid si in cel mai dificil raliu al lumii. Este vorba despre camionul de asistenta si motocicleta lui Mani Gyenes, cea a lui Marcel Butuza si cea pe care o piloteaza Alex Garbacea. Pentru rideri s-a pregatit un after race party specific zonei.
  2. E stupid sa mori asa. Mada inciuda problemelor reusea sa vada lucrurile optimist. Chiar vorbeam iarna trecuta sa facem revelionul impreuna, din pacate nu am mai reusit sa gasim o solutie si iata ca acum este prea tarziu. Te pup si sper ca ai ajuns intr-o lume mai buna. Condoleante familiilor.
  3. http://www.rallymagazin.ro/nggallery/post/...sti-2009/page-5 accesand linkul de mai sus vedeti cateva fotografii faine de la Off Road Arena. iar la acest link aveti parte de cateva imagini (video) http://www.rallymagazin.ro/off-road-arena-...ideo-13691.html
  4. foto de la finalul Raliului Marocului gasiti pe siteul lui Mani http://www.manigyenes.com/index.php?option...115&lang=en
  5. cateva fotografii din maroc. merge cam prost netul aici asa ca imi cer scuze ca nu am putut trimite mai devreme fotografiile, dar abia se trimitea newsletterul. daca totul merge bine maine in ultima zi Mani vine acasa cu locul 1 la clasa Productie. ar fi primul roman care castiga o etapa de Campionat Mondial. sa ii tineti pumni pt ca merita.
  6. Sud estul Marocului gazduieste in perioada 25-30 octombrie ultima etapa din Campionatul Mondial de Rally-Raid, Raliul Marocului. Vectra Racing cu Mani Gyenes si Marcel Butuza concureaza in acest raliu, care in 2009 are aproximativ 1915 km de probe specile iar ineditul consta in faptul ca sunt sase etape in bucla fiecare proba speciala fiind parcursa de doua ori intr-o zi. Daca doriti sa ii urmariti live pe primii romani care concureaza in Raliul Marocului accesati http://www.npolive.com/ si introfuceti pentru Marcel nr de concurs 18 iar pentru Mani 19.
  7. Povestea Red Bull Romaniacs 2009 o puteti vedea weekendul asta pe Sport.ro (tv). Duminica 13 septembrie la ora 09.30 AM va fi difuzat highlightsul celei de a sasea editii. Sper sa va placa.
  8. Filmul Romanian Extreme Adventure 2009 il puteti vedea DUMINICA 2 august ora 12:00 - ANTENA 1 si in reluare Luni 3 august ora 05:00 AM Tot Duminica 2 august aveti imagini de la REA 2009 si pe TVR2 la Moto Magia ora 09.00.
  9. daca veti intra pe http://endurocross.creatie-site.ro/ veti vedea cateva fotografii faine si un prim film brut de la eveniment. Merita fotografii faine de la Cheile Gradistei sunt si pe http://www.rallymagazin.ro/foto-cheile-gra...cross-7013.html
  10. accesand http://endurocross.creatie-site.ro/foto.html puteti sa va faceti o parere despre traseul de la Cheile Gradistei. Toti cei care l-au vazut au ramasa incantati. Speram ca si voi veti avea aceeasi opinie cand ajungeti maine aici. Atentie: Inscrierile se vor face sus la terenul de endurocross, adica la aproximativ 2 km de la restaurantul complexului. La traseul de endurocross se ajunge foarte simplu urmand drumul din statiune care urca catre munte. Daca nu va descurcati puteti intreba la paza, domnul de acolo va poate ghida.
  11. pentru cei care tot fac un drum la intalnirea de la Predeal un mic sfat: Nu e cazul sa pierdeti cursa de endurocross de la Cheile Gradistei avem pt voi o atmosfera unica si poate vreti sa va desmortiti oasele.
  12. Red Bull Romaniacs vine in Bucuresti cu ocazia Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti Cea mai dificila competitie hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs va fi prezenta la editia din acest an a SMAEB prin intermediul DVD-ului ?Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally, the 5th edition?. DVD-ul dedicat editiei din 2008 a competitiei care a devenit un eveniment nelipsit din palmaresul celor mai buni piloti de enduro contine cele mai spectaculoase imagini de anul trecut, fiind recunoscut in lume ca unul dintre cele mai bune DVD-uri din aria sporturilor extreme. Cum a ajuns un pilot recunoscut din Campionatul Mondial de Trial sa cucereascaCarpatii, in 2008, puteti vedea doar pe ?Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally, the 5th edition?. Pe langa race-action-urile si declaratiile lui Graham Jarvis, pe DVD mai exista, printre altele, imagini spectaculoase ale caror actori sunt Chris Birch, Gerhard Forster, Frans Verhoeven, Mani Gyenes, Alex Garbacea si Romeo Duicu. Pe durata Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, DVD-ul dedicat editiei din 2008 a Red Bull Romaniacs este disponibil la un pret cu discount de 40% fata de pretul initial.[/b] Ne gasiti in standul nr.53 din cadrul Pavilionului Central al Romexpo.
  13. Intalnirea de la 18:40 este cu cei din mass media, din cauza numarului limitat de persoane care pot avea acces in zona aceea din Aeroportul Otopeni. Daca doriti sa ii intalniti pe Romeo Duicu, David Casteu, Frans Verhoeven, Marcel Butuza, Mani Gyenes, Alex Garbacea veniti la terminalul sosiri internationale la ora 19:30. Va multumesc pentru intelegere. Informatii despre echipa gasiti pe: www.vectraracing.com, tot acolo exista o carte de oaspeti unde puteti lasa mesaje pentru oricare din membrii Vectra Racing Team.
  14. Puteti vedea bucuria succesului Vectra Racing Team in cateva fotografii de la adresa http://manigyenes.blogspot.com/ Daca doriti sa ii felicitati pentru ce au facut la aceata etapa din Campionatul Mondial de Rally Raid puteti veni pe aeroportul Otopeni luni 13 oct ora 20:10.
  15. Daca vreti sa ii lasati mesaje lui Mani in timpul raliului o puteti face pe blogul sau. Au internet pe satelit in bivouac si cand au timp mai intra pe blog. Fotografii si alte info gasiti tot la http://manigyenes.blogspot.com/ Tot pe blogul acesta puteti lasa mesaje pentru toti piloti Vectra Racing Team.
×
×
  • Creează nouă...