Sari la conținut

batranu'

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1980

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ Jupiter, Jawa California, Simson,

batranu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Pe DN 1 o maicuta tanara la autostop... Intr-un tarziu opreste un sofer cu TIR-ul si o ia pe maicuta... Dupa vreo 10 Km, maicuta contempla cu voce tare.... - Ce bine de voi soferii astia ....tineti, frumosi, puternici...tara o vedeti..bani aveti...ce prindeti nu iertati! Soferul auzind asemenea cuvinte...opreste langa un lan de porumb si o "aranjza" bine pe maicuta! Peste inca 30 Km....din nou maicuta... - Ce bine de voi soferii astia ....tineti, frumosi, puternici...tara o vedeti..bani aveti...ce prindeti nu iertati! Soferasul iar se pune pe treaba! In sfarsit se apropia maicuta de destinatie...si mai contempla inca odata cu voce tare! - Ce bine de voi soferii astia ....tineti, frumosi, puternici...tara o vedeti..bani aveti...ce prindeti nu iertati! Mai greu de noi poponarii astia ...ca trebuie sa ne deghizam in maicute !
  3. http://www.220.ro/Cu_rabla_prin_oras-72894.html
  4. http://www.220.ro/I_a_dedicat_un_videoclip...Gusa-70127.html http://www.220.ro/Trezirea_ti_a_venit_taxi...tiva-72319.html
  5. Uite aici pe coana mare ce o arde pe capra! Si unu beat muci.....la machiaj !
  6. Daca ti-a placut privirea ei...ti-am stilizat-o putin !
  7. Cum retoric intreaba si Poison aici...stiind ca la toate intrebarile raspunsul este NU, ceea ce au facut militienii acestia, ca politisti nu se pot numi, se numeste ..tentativa de omor ! La care...culmea, vinovati se fac si sefii lor si purtatoarele de vorbe (trompetele feminine ) prin atitudinea de musamalizare! Un avocat bun...multa tenacitate, bani si rabdare...si tanarul are castig de cauza 100%! Am ramas perplex ca in dosarul penal intocmit, tanarul trebuie sa suporte si reparatia Loganului! Chiar sincer acum....ASTIA SUNT NEBUNI?
  8. De acord cu tine dar...mai acum 3-4 zile asistam la o apostrofare facuta de seful lui, unui politist care nu stia sa vb la o statie de emisie, in sensul ca dupa ce termina omul de vb mai tinea in continuare PTT-ul apasat pana se plictisea ! Remarca sefului: Daca nu inveti sa vorbesti la statie...vin personal si iti dau cu ea in cap ! Si tu acum vrei sa le soliciti neuronii cu tot felul de scule de top in domeniu! Greu pentru amaratii astia.......sa nu-i suprasolicitam neuronal...se poate rupe vreo piesa in ei !
  9. Multumiri politistilor pentru respectul acordat pietonilor! Si mai vin in completare cu ceva semne de circulatie..
×
×
  • Creează nouă...