Sari la conținut

flooriin

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Oltean dar m-a lasat ijul prin Bucuresti:P
  • Carnet moto din
    2001
  • Club
    TITAN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    hoinar, jawa 350, minsc, java 250, ij 56, intruder 600

Vizitatori Recenți Profil

382 citiri profil

flooriin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Exact ceea ce aveam nevoie. Daca mai apare si ceva cu frana de motor e super. Multumesc!
  2. Mersi! Aveam si eu oarecare idee despre ce spui tu si nu fac niciun referat dar e binevenita informatia pentru multi. Ma intrebam daca are cineva asta scris de cineva mai mult decat un forumist. Cat despre search... crede-ma ca nu am timp sa caut (sunt la munca) si mai merge si netu ca dracu. Scuze daca am deranjat cu un topic atat de "netopic". Si mersi inca odata!
  3. Salut! Cine poate sa imi dea si mie fundament tehnic referitor la efectul franei de motor pe o distanta lunga la motoarele in doi timpi (coborare panta lunga si abrupta) si la importanta tobei de esapament la motoarele in doi timpi. Multumesc!
  4. de acord. fusta pistonului are rol de valve (omolog patru timpi). chiar si un piston nou dar slab calitativ e mai bun decat o adaptare.
  5. la varsta ta te mai apuci de reconditionat un IJ? nevasta ta stie ca ti-ai luat ij? gaspar-0744 472 055 stai sa il desfacem si sa il masuram cu sublerul sa vedem daca se potriveste vreo cota de piston dl. specialist. iar la fineturi il intrebam pe Zidu pentru care ijurile nu au secrete. si daca tot e dany pe aici o sa lucram cu el
  6. esti varza bai caciula. tare mi-as dori sa te vad. si nu numai. stii si tu ce inseamna motociclist... daca mi-ai fi prieten ti-as dori sa fii motociclist cat unghia de la degetul mic al lui edy. si acum citesc mai departe ce s-a postat, dar nu m-am putut abtine. sal! te stiu de la 7 scari. de fapt motorul il stiu. mergea ca unsa atunci.
  7. eram prin zona pe la ora aia. ma intorceam de la intalnirea cu baietii. pacat ca nu ne prea cunoastem intre noi.
  8. flooriin

    Ij (izh)

    mersi si imi cer scuze daca am fost rautacios.
  9. flooriin

    Ij (izh)

    un motor facut nu e un motor nou. nu ca as avea pretentia la unul nou. ma intereseaza un ij 56 in stare de functionare de pe care sa pot lua motorul
  10. flooriin

    Ij (izh)

    care stie un ij cu motorul bun? si mai postati si voi. cu noutati ca eu nu am mai avut timp sa ma ocup de al meu. a fost la un facelift care nu a reusit. vreau sa gasesc un ij ieftin caruia sa ii folosesc motorul.
  11. dar a fost cu happy end si sa stii ca te spun ca i-ai zis "baba". dai o bere sa nu te parasc? propun deplasarea aia fara "ai de-acasa" in care sa ne imbatam ca niste...adevarati barbati. ce zici? toamna asta? si sa stii ca asta a durut
×
×
  • Creează nouă...