Sari la conținut

forumast

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de forumast

  1. Salutare. Pentru DR650SE din 2000, îi prisosește cuiva • o șa originală (indiferent de stare, aș încerca să o refac) • un cric lateral (varianta normală, cel scurt era pe motor când am cumpărat-o, dar acum am revenit la înălțimea normală)? Legat de șa, care e experiența voastră cu alte variante în afară de scândura originală? Cu mulțumiri, Pei
  2. @bursyllac: da, e cel de la Arad +@raducod: merci pentru cele 3 surse de accesorii, le studiasem dar mă gândeam că poate știți și altele, poate mai la-ndemână sau mai aproape de noi
  3. Vă salut! După o perioadă de peste un an de căutare, am reușit să pun mâna pe un exemplar deosebit. Rezultatul final al proiectului ar fi un RTW bike, dar o iau pas cu pas și mai vedem. Pentru că nu am găsit și alte surse locale de informații, am rugămintea să mă îndrumați spre surse la îndemână de piese si accesorii, într-o primă fază mă interesează un scut motor, scărițe joase si înălțătoare ghidon. Merci, salutări din Sibiu!
  4. Salutare! Am decis să încerc ca printr-o postare despre scurta dar fructoasa colaborare cu Marcel, să contribui întrucâtva la spulberarea temerilor și îndoielilor ce se nasc atunci când încredinței unui cvazi-necunoscut sarcina de a-ți îndeplini un vis. Recunosc, așa cum cred că este și normal după o singură conversație telefonică cu un străin, că nu am avută deplină încredere în reușita acțiunii. Eu am avut o abordarea ceva mai activă și am contactat direct dealerul din Germania, cu care am negociat și stabilit mare parte din detalii, dar finalizarea cu bine a acțiunii și faptul că în garajul meu este motocilceta ce mi-o doream, ține în egală măsură și de sprijinul acordat de către Marcel, care ajuns acolo, a verificat efectiv motocicleta, mi-a trimis poze și informații care m-au ajutat să iau decizia finală de achiziție, a avut înțelegerea și răbdarea să aștepte îndeplinirea formalităților necesare livrării și în cele din urmă mi-a livrat motocicleta în cele mai bune condiții. Mulțumesc prietene, de acum nu voi mai privi schimbarea motociletei ca pe o acțiune greoaie și riscantă, și chiar dacă sper să mă bucur de proaspăta achiziție o bucată serioasă de vreme, deja pun deoparte bani pentru viitoarea noastră colaborare. Asfalt uscat!
  5. Era un muscoi înțepenit între parbriz și bord Majoritatea celor produse în 2004-2005 au fost cu jante argintii.
  6. Salut! Când am desfăcut parbrizul și carena laterală pentru a schimba becurile, am pus șuruburile de pe o parte pe o punguliță, cu care al meu drag câine a plecat prin curte și duse au fost. În concluzie am nevoie de: - 2 buc. șurub prindere parbriz (negru, de plastic, în cruce), - 2 buc. surub prindere carenă laterală + șaibă plastic (metalic, cu cap mare plat, imbus). Dacă aveți careva în plus sau știți pe undeva, vă rog să mă anunțați. Merci!
  7. După o lectura de câteva zile a întregului topic, miercuri a venit și momentul primei achiziții moto, un Fazer 2005. Pentru că într-una din etapele achiziției, de la un dealer, nu știam care este fostul proprietar ci doar numărul de înmatriculare, am pus câteva întrebări pe privat celor din CJ și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru răspunsuri, chiar dacă nimeni nu a avut răspuns. Am riscat puțin, finalizând tranzacția fără să cunosc istoricul mobrei, dar până la urmă s-a dovedit că am făcut o alegere excelentă iar după o discuție cu fostul proprietar am aflat că starea ei este foarte bună și că a fost îngrijită și exploatată ca la carte - lucru care se vede după cum merge și arată. Astăzi am început să șurubăresc puțin la ea și am schimbat becurile de poziție cu unele cu led Philips de 4000k și cele din faruri cu vârful de gamă de la Philips, X-tremeVision +130%. Sunt variante auto și vin în set de 2, dar astfel au rămas și de rezervă . Arată mult mai bine decât gălbejelile originale; imediat ce mă încumet la o ieșire de noapte vă spun și cum își fac treaba.
  8. Ca am sa dau si proba in oras nu ma deranjeaza si o consider a fi chiar utila, imi fac probleme legat de costul scolii in noile conditii impuse de lege si timpul care va mai tece pana acestea se vor conforma. Daca afla cineva un pret nou, va rog postati aici, de dragul comparatiei. Merci si bafta!
  9. Proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului administraţiei şi internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere se află în dezbatere publică timp de 10 zile. http://www.zf.ro/auto/schimbare-radicala-la-examenul-auto-proba-de-traseu-poate-fi-repetata-fara-a-o-sustine-din-nou-pe-cea-teoretica-10674935
×
×
  • Creează nouă...