Sari la conținut

boris_zx9r

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boris_zx9r

  1. nu are relevanta data certificatului de grefa, data terminarii procesului sau data sustinerii testului. singura raportare se face la momentul (data) savarsirii faptei, care trebuie sa fie anterioara intrarii in vigoare a OG 1/2022, 1 feb 2022. si la brigada rutiera bucuresti fost aceeasi dilema, ce lege sa aplice, dar in urma multor actiuni in instanta au hotarat sa aplice corect legea si au procedat la restituirea permiselor. doar legea penala si contraventionala retroactiveaza in legislatia din RO,cu conditia sa fie MAI FAVORABILA. ceea ce acum evident nu este. bafta!
  2. salut! in cazul tau, perioada legala de suspendare este de 30 zile, se aplica legea de la momentul savarsirii faptei, indiferent de numarul de legi ulterioare. pentru mai multe detalii ,PM! bafta
  3. Salutare, Vreau sa aduc o motocicleta din uk si m-ar interesa mai intai partea legata de acte, ce trebuie sa am / primesc de la vanzator (firma in uk) si imi sunt necesare in ro pt inmatriculare. Este vorba de o moto clasica/ vintage, poate au acestea un regim legal special de care eu nu stiu, am auzit vorbindu-se de documentul v5c, dar nu sunt complet lamurit. Totodata, m-ar interesa si transport uk ( ipswitch, cca 120 km de londra) - ro, bucuresti in perioada de dupa anul nou, o recomandare a unei persoane de incredere ar fi binevenita. Orice alte sfaturi/sugestii legate de subiect de asemenea. Multumesc anticipat si happy new year boys and girls
  4. boris_zx9r

    R.I.P SABINRACE

    Nu l-am cunoscut personal, dar am auzit vorbindu-se frumos de el. pt asta respect. si rip
  5. Multumim ! Depinde de disponibilitatea modelului la test, noi suntem pro
  6. Salutare! Motociclismo 51 e de acum pe piata. Din paginile revistei: retrospectiva RBR 2012, patru dintre supersportivele momentului lupta la secunda pe Monza si cele mai noi doua modele Honda, fata in fata. BMW-urile K 1600 GTL si R 1200 GS Adventure ne-au fascinat pe plaiurile mioritice, iar rubrica sport premiaza cele mai antrenante campionate, on si off-road. Totodata, disputa masina-motocicleta capata puternice dimensiuni bavareze. Disponibila exclusiv in reteaua Inmedio. Lectura placuta!
  7. salutare! scuze pentru raspunsul intarziat, motociclismo nr 50 va aparea pe piata in aceasta saptamana, cu multe articole interesante. lectura placuta si toate cele bune,

    alex

  8. corect, piatra de hotar, 50, in luna iunie. bafta,
  9. Salutare! Dupa o perioada de pauza (deloc binevenita, zic eu!), Motociclismo e din nou pe piata. Cu bune si rele am ajuns la nr.49, care cuprinde, printre altele, o serie de teste cu MV Agusta Brutale 675, Kawasaki ZZR 1400, KTM 350 EXC-F, un comparativ, dar si ultimele intamplari din motorsportul pe doua roti. Expeditia Roquest a ajuns pana in Africa, iar un Buell vechi de cativa ani nu isi arata deloc varsta. Lectura placuta si va multumim !
  10. Salut! asa anticipam,cel mai tarziu saptamana viitoare. toate cele bune!

  11. salutare! Cu parere de rau, Motociclismo ingheata pana la primavara. O sa incercam sa revenim cu forte proaspete, dar pana atunci va puteti incalzi cu numerele trecute, aproape sigur ceva interesant a fost trecut cu vederea. bafta si sarbatori fericite !!
  12. Salut!Reteaua Inmedio, benzinariile OMV si Agip, in aceste locuri ai cele mai mari sanse. tine-ne la curent, daca nu ai succes, sigur se va gasi un exemplar si pentru tine. bafta,
  13. Motociclismo nr 48 e de acum pe piata (bine, de vreo doua saptamani, dar, cu scuzele de rigoare, am postat cu intarziere). Ce veti citi / vedea ori ambele: BMW R 1200 GS Triple Black testat pe plaiuri mioritice, un duel in familie intre CBR600F si CBR600RR, dar si un comparativ italiano vero. La rubrica destinata vremurilor trecute Fabrizio Pirovano isi scoate motocicletele la o tura pe Monza, in timp ce actualitatea moto vine cu multe stiri din sezonul sportiv proaspat incheiat. Lectura placuta!
  14. Motociclismo 47 e de acum pe piata. Din sumar: la Sibiu, rideri veniti din toate colturile lumii au calcat pe urmele dacilor in cadrul Red Bull Romaniacs, alaturi de o premiera - Romania, gazda a unei etape de mondial de enduro. Pe circuitul Pannoniaring vezi cum e sa te dai racing, iar o serie de teste si un comparativ pe dezbracate te pot indruma catre motocicleta potrivita. Am fost si la Garmisch, unde posesorii de BMW-uri ne-au demonstrat ca sunt o gasca aleasa. Lectura placuta!
  15. Motociclismo 46 (numar magic pentru unii), de acum pe piata (post cu delay), vine cu un maxicomparativ enduro, doua materiale speciale si o serie de teste - Husqy SMR 511, X-Max 250, piticania Liberty si Honda VTR1000 SP-2, o raritate intr-o forma de zile mari. Rubrica Turism te duce in nordul Italiei pe un K 1300 GT , iar actualitatea moto te tine informat. Lectura placuta!
  16. Multumim. O sa incercam sa pastram tiparul acesta si in numerele urmatoare, cu alte teste pe masura pietei moto de la noi.
  17. Motociclismo 45 e de acum pe piata. Din sumar: printre altele, test Moto Guzzi Norge GT8V si Stelvio 8V, BMW G 650 GS luat la purtare pe drumurile patriei, alaturi de infruntarea greilor - Yamaha Vmax vs Necuratul. Totodata, Piaggio MP3 Yourban - dracia cu trei roti, convinge in capitala aglomerata. Nu lipsesc actualitatea moto, cu Roquest Expedition in prim-plan, paginile de sport, ori customul H-D Springer Softail. Lectura placuta!
  18. Motociclismo 43 e de acum pe piata! Din sumar: Ducati Diavel (alias Necuratul) in toata splendoarea, o serie de teste, un maxiscuter de 250 care se vrea cea mai buna solutie intr-un trafic aglomerat, dar si actualitatea moto, alaturi de o excursie la capatul lumii (reusita unei motocicliste cu spirit de aventura). La sfarsit, ceva Epoca care sa ne aduca aminte de vremurile moto de demult. Lectura placuta!
  19. sal! o sa incercam sa tinem cont de tot ce ne-ai spus si vom face tot posibilul sa punem o parte din sugestiile tale in practica (mai exact in tipar). cu motocicletele de test e din in ce mai greu (nu prea mai sunt), iar Vespa face obiectul unui test de anduranta, de aceea nr de nr te vei tot satura de el. partea cu mecanica este foarte utila, poate ajuta multi bikeri,fie ei experimentati sau nu, si o vom relua cat de curand. Sugestiile (daca mai exista) le asteptam pe adresa redactiei sau, de ce nu, aici pe forum. Bafta tuturor si sper ca macar unele dintre subiecte sa va faca cu ochiul.
  20. Motociclismo nr. 40 e pe piata! Din cuprins: o serie de teste (KTM cu armele RC8 si RC8 R, Super Duke si Super Duke R), Ducati e si el pe aici cu 1198 SP, iar pentru cei tineri si nelinistiti, Cagiva Mito 125 da o lectie de pilotaj. Nu lipsesc stirile, ori raportul 'soldatelului' Vespa (scuteristii stiu de ce). Lectura placuta si Sarbatori Fericite (motorizate)!!!
  21. A aparut Motociclismo nr 39. Din sumar: comparativ intre BMW F 800 ST si Yamaha Fazer 8, Honda vs Triumph si un test cu un supermoto nipon. De asemenea, subiecte din actualitatea moto de la noi si internationala, un supertest in avanpremiera, ceva sport, dar si...( puncte de suspans) . Lectura placuta!
  22. Pentru tine, marque, cred ca putem rezolva
  23. Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu prilejul sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta ! Mesaj completat Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu prilejul sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta ! Mesaj completat Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu ocazia sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta !
×
×
  • Creează nouă...