Sari la conținut

dan.ct

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012

dan.ct's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari de la mare colegilor si pasionatilor de foto si nu numai! Vin si eu cu o fotografie pe forum printre voi, sper sa va placa.
  2. Ce am vazut pana acum si merita recomandat pe mai departe: 24 - serial american despre o divizie antitero fiecare episod prezinta evenimentele intamplate in cursul unei ore, e captivant. Prison Break - interesant mai ales in primele 2 sezoane. OZ - merita urmarit. Flashpoint - despre o echipa de interventie rapida a politiei. Dexter - un serial politist preferat. Scandal - avocati, consilieri, administratie prezidentiala. Homeland - actiune, politist, un serial reusit si creste de la episod la episod. Person of Interest - foarte bun. Breaking Bad - parerea mea personala: genial! The Unit - actiune interesanta. Alcatraz - putin SF dar povestea mie unul mi-a placut. The Chicago Code - serial politist interesant, o incercare frumoasa ce putea fi dezvoltata dar au renuntat la el. Breakout Kings - interesant si cam atat. Hawaii Five-0 - politist amestecat cu momente amuzante. FlashForward - o alta incercare interesanta dar la care s-a renuntat. Fringe - se numara printre preferatele mele, e SF dar merita. White Collar - este captivant de asemenea. Two and a Half Men - amuzant si bun de timp liber. Anger Management - Charlie Sheen m-a facut sa-l urmaresc si nu e rau deloc. Mai urmeaza caci am vazut postate de voi sugestii noi O seara placuta tuturor!
  3. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    Salut Cristi, l-am inspectat la exterior cat am putut nu are absolut nimic umflat, nici vorba de tranzistor iesit in afara, releul arata exact ca cel din poza. S-a rezolvat problema cu care ma confruntam iar toate mufele si legaturile au fost verificate curatate cu spray de contacte. Trecem mai departe acum, un vopsitor bun in Constanta stie cineva? Update: Ne-am innoit pentru o sedere mai placuta peste iarna!
  4. am extras o poza din reportajele de mai sus pe care vreau s-o atasez sa te uiti la ea, numarul motocicletei implicate in accident era amplasat la vedere si intr-o pozitie corecta as zice eu.. update: si cei din evz afirma ipoteza cum ca soferul a mutat macaraua pentru a schimba scenariul accidentului... detalii aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/motociclist-decedat-intr-un-grav-accident-rutier-la-constanta-1069396.html
  5. Link-uri suplimentare despre accident: http://adevarul.ro/locale/constanta/motociclist-omorat-neglijenta-unui-sofer-auto-macara-impactul-rupt-motocicleta-doua-1_5293ebfbc7b855ff563c1c76/index.html http://www.telegrafonline.ro/1385416800/articol/252450/motociclist_ucis_intrun_accident_rutier.html http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-motociclist-accidentat-mortal-de-o-autospeciala-pe-aurel-vlaicu-199413 http://www.tvlitoral.ro/un-motociclist-murit-aceasta-seara/ http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Accident+Constanta+Un+motociclist+a+murit+ciocnit+macara http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-s-a-izbit-de-o-automacara-ce-spun-martorii-accidentului.html
  6. Soferul sustinea intr-un reportaj difuzat asta seara la tv ca el isi continua drumul cand motociclistul s-ar fi lovit de el insa probele de la fata locului plus martorii ii contrazic varianta si confirma intentia de intoarcere peste linia continua..
  7. Din pacate sfarsitul de sezon vine cu vesti si intamplari nefericite, un accident tragic s-a intamplat in aceasta seara in Constanta.. Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist! http://www.reporterntv.ro/stire/motocliclist-mort-intr-un-accident-pe-bulevardul-aurel-vlaicu http://www.replicaonline.ro/motociclist-ucis-de-un-sofer-care-a-virat-peste-linia-continua-145752/imagini/ Martorii de la fata locului au spus ca soferul de pe macara a intors peste linie dubla continua..
  8. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    Aparat de masura am facut si eu rost azi am cumparat unul in care sa imi pun bazele cat de cat, maine trebuie sa ajung la un centru pentru acumulatori prin Constanta sa incarc bateria complet si sa mai fac o verificare. Astazi am pus releul inapoi pe moto si i-am refacut legaturile am schimbat conectorii metalici.. Am rasfoit cateva tutoriale pe internet din care reiese ca pentru o verificare a incarcarii acumulatorul trebuie sa se afle in parametrii altfel ca indica o masuratoare eronata stie cineva daca este asa sau nu?
  9. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    Am inceput campania de revizie de iarna la motor si incep cu mici schimburi pe partea tehnica pana trec la aspect, asadar vreau sa ii schimb releul de incarcare deoarece imi da semne ca ar fi pe duca, ce este recomandat aici? nou/second? se potriveste si de la k1 de 1000? M'au ametit cei de la service ieri i'am sunat sa ii intreb de releu si mi'au spus ca se poate masura dat jos de pe moto.. zis si facut, am demontat releul si cand am ajuns la ei au intors'o radical.. ca nu se poate, ca doar pe motor se poate verifica. Asadar ultima situatie e putin exclusa fiindca am rca'ul expirat deci va intreb pe voi cei ce stiu cum pot verifica releul daca lucreaza sau nu? varianta cu verificat tensiunea la borne am incercat'o si nu mai are 13/14v. Sfaturi?
  10. Frumos descrisa ultima iesire spor la mai multe si la vreme buna! frumos si motorul si pozele
  11. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    A trecut vara asta cum a trecut cu nu prea multi km parcursi pe 2roti vreo 2000 sa zicem, m-am tot gandit si razgandit si pana la urma nu mai vand suzuki-ul ba chiar mai mult am de gand sa-l "renovez" pentru anul ce urmeaza, acum a intrat deja la iernat si a primit un upgrade luminos in bord despre care pot spune ca imi place la nebunie cum se vede. Planuiesc sa primeasca si o vopsea noua cu alte anvelope si o toba mai buna si mai vedem noi ce alte planuri mai imi trec prin minte.. pana atunci poze! O zi placuta tuturor!
  12. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    Eram cu motorul dar era parcat in lateralul unei terase de pe faleza.
  13. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    Sunt la munca acum la un majorat caci altfel cu mare placere ma alaturam
  14. dan.ct

    Suzuki GSX-R 600

    DaSchmutz lasa-mi un pm cu numarul de telefon si stabilm de o ieseala sau mai multe pe doua roti, prin imprejurimi ca momentan nu sunt fonduri de mai mult. GoodKat, zapp domnilor va multumesc pentru sfaturi si indrumarile primite aici, momentan motorul functioneaza bine fara nicio alta problema. ctrad te-am vazut in Eforie Sud, frumoasa jucarie! s-o plimbi cu mare placere! Am lipsit in ultima vreme ca a fost si este open-season la nunti & evenimente si datorita jobului meu foto a lipsit cu desavarsire timpul de plimbat motorul, am ratat chiar si parada moto de la mare din vara asta aseara am plimbat jucaria pana in Eforie si inapoi via autostrada A4 si la intoarcere pe la ora 21 m-a prins ploaia in reprize, asadar am experimentat mersul pe ploaie si noaptea (cu un morcov si cu iepurii de rigoare) cu ceva emotii de a nu ma imprastia pe jos dar in final a fost bine, o zi frumoasa tuturor, o sa revin cu poze mai noi
  15. dan.ct

    Suzuki Gsx-R 750

    de departe cel mai echilibrat post pe care l-am vazut aici pe forum. on: felicitari pentru achizitie, plimbari placute si fara evenimente neplacute, sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...