Sari la conținut

exe

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/lightedgestudios

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Romania
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Kawasaki Ninja 300, Husqvarna 510 SMR
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, Pocket Bike, Scuter, Kawasaki Ninja 300, 125cc PitBike, Husqvarna 510 SMR
  • Interests
    Motociclete

exe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Furca, semeringuri ulei etc., lant, ulei motor, filtru ulei, filtru aer, galerie admisie, carburator curatat, valvele...deci mai dureaza la mine umpic . Cum o am gata va anunt!!!
  2. Da pai a ramas sa mergeti voi, dupa cum am zis mai devreme nu am rezolvat cu furca , inca astept. Sper sa rezolv saptamana viitoare si apoi sa vin si eu.
  3. As merge cu SM dar cand e uscat cat se cat. Nu acum )
  4. Acolo ma bag si eu, E fix la mine la tara as vrea sa ajung pe doua roti la "Lacul fara fund"
  5. Din pacate stau dupa tipul asta la service, as veni cu pitbike-ul, il aduc cu masina dar trebuie sa merg doar offroad, nu este inmatriculat si trebuie sa ma intorc la masina de unde am plecat, asa ca nu stiu daca este o idee atat de buna.
  6. Suna bine, dar din pacate nu pot veni, trebuie sa rezolv cu furca mai intai
  7. Vreau sa va multumesc ca m-ati luat cu voi, a fost o aventura pe cinste , baietii super de treaba! Foarte Fain, Seara Buna!
  8. E ok, ne vedem acolo, lasa-ne si un tel de contact daca se poate » Post actualizat in 31 Mar 2017 12:28 Deci o sa fim doar noi 4? Poate mai vrea cineva sa ni se alature? Anyone?
  9. Da, cand si unde ne intalnim? Si cine mai vrea sa vina?
  10. Stiu ca e parc natural, am fost de nenumarate ori tot asteptand sa imi interzica cineva sa intru, cei de la bariera luau bani doar la masini, sau cei care voiau sa faca gratare, alteori nu luau deloc, am intalnit pe traseele marcate jeepuri si alte vehicule motorizate. O singura data mi s-a spus intr-adevar ca daca intru sa nu fac teribilisme si sa nu ies de pe drumurile marcate. Am respectat de fiecare data lucrul asta, oamenii de acolo si parcul in sine si nu au fost probleme, dar padurea e imensa merita explorata integral. Suna bine si propunerea ta la padurea ciompu, I'm in!
  11. Propun sa exploram padurea Comana in lung si-n lat, bineinteles softenduro pe traseele marcate, fara sa facem ravagii, sau veniti voi cu propuneri I'm in!
  12. Singura problema cu care ma infrunt mereu offroad o reprezinta cainii, nu ursii, nu lupii etc. ci cainii, am avut o exp neplacuta prin padurea manoleasa langa buc, ma plimbam lejer cu un pitbike si deodata vreo 10 daca nu mai multi si mari gen ciobanesti m-au alergat bine de tot ), alta data pe la camineasca si tot asa. Voi ce parere aveti despre asta?
  13. Multumesc! Apreciez! » Post actualizat in 28 Mar 2017 16:15 Cu oglinzile am rezolvat azi, inca ma amuza faptul ca privind in urma ai 100% dreptate si am mers 7000 de km asa ))
  14. Bv pt initiativa, arata mult mai bine decat primul meu ep. , Spor!» Post actualizat in 28 Mar 2017 09:43 » Post actualizat in 28 Mar 2017 09:44 Bai baieti, nu va contrazic, aveti si voi dreptate, dar nimeni nu e perfect, plus ca a fi motovlogger nu are reguli, asta e toata frumusetea, libertatea de a fi tu, in clipa aceea de libertate cand esti pe sosea sau offroad, nu trebuie sa fii filozof si sa vbesti despre o tema existentiala, ci doar sa traiesti experienta / aventura respectiva fie ea interesanta sau nu si sa o imparti cu lumea, iar cine vrea te urmareste, cine nu, nu, urmareste ce i se pare lui/ei ca merita urmarit. Make Love, Not War! Peace! » Post actualizat in 28 Mar 2017 09:48 Bai baieti, nu va contrazic, aveti si voi dreptate, dar nimeni nu e perfect, plus ca a fi motovlogger nu are reguli, asta e toata frumusetea, libertatea de a fi tu, in clipa aceea de libertate cand esti pe sosea sau offroad, nu trebuie sa fii filozof si sa vbesti despre o tema existentiala, ci doar sa traiesti experienta / aventura respectiva fie ea interesanta sau nu si sa o imparti cu lumea, iar cine vrea te urmareste, cine nu, nu, urmareste ce i se pare lui/ei ca merita urmarit. Make Love, Not War! Peace!
×
×
  • Creează nouă...