Sari la conținut

kent_ro

Membru
  • Număr conținut

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1996
  • Numar Moto
    b57rdg

kent_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutre tuturor !!! Cei mai vechi pe acest topic probabil ma cunosc dar nu asta este important ci faptul ca asa cum am promis revin pentru a va aduce la cunostinta ca tot acest timp invaluit de mister in care toti va intrebati ce se ascunde in subteranele bucurestiului se apropie de sfarsit . in acest moment inca se lucreaza la intocmirea hartilor structurate pe niveluiri , coordonate GPS , prelucrarea imaginilor si inregistrarilor video (arhiva intocmita pe durata a 6 ani de cercetare ). Probabil ca la sfarsitul anului viitor vor aparea in mass media aceste informatii mai mult sau mai putin cenzurate . Tot pe aceasta cale dorec sa-mi cer scuze celor ce au incercat sa intre in legatura cu gruprea noastra in privinta colaborarii. Au fost acceptati exclusiv doar aceeia care au avut intr-adevar ceva de oferit gruparii si care acum se bucura alaturi de noi pt aceasta realizare . Bineinteles ca vor urma studii aprofundate de catre institutiile acreditate in domenii precum geologie , arheologie , paleontologie ,etc . Pentru finalizarea acestor cercetari fac un APEL catre toti cei interesati de senzational sa inceteze orice tip de cercetare pana in momentul publicarii acestor descoperiri extrem de importante . Cu stima ... Kent
  2. Salutare !!! Va recomand ca in perioada desfasurarii summit-ului sa stati la bere si sa nu va apropiati de "canale" . Deja s-au sigilat majoritatea intrarilor in subterane (aele benzi portocalii ). Bafta !!!
  3. Fssssssss.... --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 22:03 ------------- Fssssssss....
  4. Asa este ! Centrul bucurestiului este langa biserica Sf.Gheorghe (metaforic vorbind ....si al Romaniei). Pe acel loc Municipalitatea a amenajat un monument (discret si aproape de neobservat) ce reprezinta o roza a vanturilor. Va atasez o fotografie cu el . Cat despre discutie privata ... s-ar simti ofensat LIL...in calitate de initiator al acestui forum , sa piarda chiar si o discutie privata de-a lui "GIGI". Doar , doar face si el rost de ..."tigari" . Totusi daca vreti sa discutam propun s-o facem chiar aici (doar asta inseamna forum ) V-am salutat P.S. Lil...nu mi-o lua in nume de rau dar nu asa se primeste un nou venit
  5. Pacat ca nu o mai faci ....in Constanta ai o gramada de vazut mai ales in Tomis (centrul istoric)unde unele intrari in subteran sunt chiar la discretia oricarui curios . P.S. mai gandeste-te !!!
  6. Salutare lume !!! unii dintre voi stiu cine sunt .... Aveti degand sa lasati forturile adaposturile tip ALA (vezi cel de la opera)si alte subsoluri contemporane Intreprindeti ceva concret sau doar va distrati ? Nu va mai prostiti atat . Incercati sa priviti lucrurile asa cum erau la acea vreme . Care era centrul orasului ??? Care era topografia locului ???Cati dintre voi stiu ca Str. Batistei poarta numele de la "bataliste" (locul unde se sacrificau animalele si se tabaceau pieile )si ca de fapt strada respectiva era albia unui riulet numit Bucurestioara ? Cati dintre voi au habar unde este Kilometrul "O" al capitalei ?...........sa continui ? Acesta a fost motivul pt care nu am vrut sa discut cu voi pana acum. Sectorul in care trebuie sa va reorientati cautarile este : Calea Victoriei (Podul Mogosoaia)-la Vest , zona Unirii (inclusiv Fantanile !!!)-la Sud ,Hala Traian la Est , Biserica Coltea -Ministerul agriculturii -la Nord . De mentionat ca puteti extinde cautarile la Vest pana la malul stang al Dambovitei .
×
×
  • Creează nouă...